יום שישי

Levinzone

New member
יום שישי

יום שישי

זה הופך להיות מעצבן יותר משבוע לשבוע. פשוט אין מה לעשות ביום שישי!!!! ביטלו לי מבחן בהיסטוריה אז אני יכולה לצאת בלי דאגות ואין לאן! אני ל-א יושבת בבית ב אף פעם ונגמרו המקומות לצאת!! יש מועדון רוק חדש בראשון - אמנזיה- אבל נראה לי שכל הבי``ס שלי יהיה שם ואין לי חשק לזה. ויש את הקומה כמובן אבל המקום חרוש. ויש היום לפי דעתי הקרנה של רוקי אבל אין לי כוח ללכת לשם ועוד רק עם חברה אחת כי אפחד לא רוצה לבוא בקיצור ... מה עושים?!?!?

black soul

New member
זה נותן לי הרגשה רעה...

כל הבית הספר שלך יהיה במועדון הרוק החדש?? אני היחידה שנמצאת בבית בליל שישי? black soul

מה רע בלהשאר בבית?

מה כזה גרוע בלא לצאת מידי פעם בימי שישי?! טוב, אז -לא- אפגוש את נערת חלומותי ואולי אפילו אפסיד איזה סטוץ. מה כזה נורא? אני אוהב ימי שישי, להשאר בבית לבד לראות את הסרטים המגניבים שמראים בטלויזיה. ואם אין סרטים, תמיד יש סרטים בערוץ שמונה (תתפלאו יש שם גם דברים מעניינים), וכל מני כאלה. ואם לא זה, אז להיכנס לאינטרנט למרות שמשום מה לא עולה לי עכשיו לראש מה אפשר לעשות ביום שישי בערב באינטרנט. טוב בכל מקרה נראה איזה חבר יתקשר אלי ויזמין אותי לאנשהו קודם. ואם זאת ידידה שתרצה לבוא אלי... עוד יותר טוב. דוד.

luka

New member
תזדהי...

מי את?, איפה את לומדת? שם?, גיל? משהו?

Levinzone

New member
מזדהה, המפקד!

סתם אני יעל. גרה בראשון. לומדת בגימנסיה. בת 16 וחודש ושלושה ימים. עוד משהו? את במקיף כיף, לא?

JUVENTINI

New member
מממ...

יצא לי פעם אחת ללכת לאמנזיה בגלל חבר שלי שהופיע שם .. זה אחלה מועדון .. הקומה השניה גם מועדון טוב .. :) הייתי בו כמה פעמים .. רגע.. אולי אינ מכיר אותך ? מי את ?

למעלה