יום שישי

יום שישי

אני בשקט שלפני הסערה מחכה שבעלי יפנה את המטבח ואז אני מסתערת על הבישולים ממולאים דגים פסטה סלטים וכו'

דינהלה1

New member
הכנות לשבת../images/Emo238.gif

דווקא אצלי היום יום מנוחה
חמותי מגיעה בערב והיא מביאה את המנה העיקרית אני אכין תוספות: פשטידת גזר וקישואים, ותוספת אורז חוץ מזה קצת כביסות וניקיונות אבל די בקטן. אני קצת עצלה היום והחצי עייף מכל השבוע...
יש שמש משגעת בחוץ, אם מחר ימשיך כך נקפוץ עם הילדים לפארק, שתהיה שבת שלום לכולם!

ה דרומי

New member
שתהיה לכולן\ם שבת שלום ושבת שקטה

ה
תהגיע לשבת ראשונה לא מוכנה היתה להראות אותה על מדים{טוב יש עוד שנתיים לפחות} היום עבדתי רגיל לצערי מחר כבר הודעתי שאני לא במשק נוסע לכיון לכיש לטייל קצת. לא מבשל נעלה לחד"א לאכול את הכרגיל.

נועם@בת

New member
חמין מקרוני פרק שלישי

זוכרות את החמין מקרוני שלי? ההוא שבפעם הראשונה הפלטה הקפיצה את החשמל לכל השבת ובפעם השניה הוא סתם נשרף? אתמול אכלנו את החלק השני של החמין. הפעם הכנסתי לסיר ודאגתי להוסיף נוזלים כל הזמן. אחרי הצהרים הגשתי לעצמי, לניצן ולנועם. ניצן סתם עשתה דאוונים אבל בעצם לא טעמה כלום. נועם אכל בתאבון למרות שהגיע שבע מדיסתי. אני כמעט נהניתי
מהחמין. ז'תומרת היה מבושל היטב אבל התיבול היה של אשכנזים גריאטרים
. הגיע הזמן שאלמד שתיבול מתבלים לפי העין ולא לפי מתכון. בכולופן החלטתי שבשבתות הבאות אני לא מכינה ארוחת צהרים. הילדים ממילא נרדמים ומתעוררים כבר במוצאי שבת. רמי מוצא לו מזהו אחר לעשות ואני לא ממש רעבה בצהרים. אנחנו נסתפק בארוחת בוקר מלאה יותר וארוחה בשרית במוצאי שבת. שבוע טוב לכולנו בתיה

למעלה