יום שישי!!!

יום שישי!!!

קרה משהו חיובי היום?
קרה משהו לא חיובי היום?!
גם אתם שונאים ימים ארוכים ושתפוז לא נפתח?! ><
האם קרה לכם שהלכתם ברחוב או משהו, ולפתע חשבתם שאתם בארץ משום מה? (כן, זו שאלה מפגרת. אני מודעת לזה
) ואתם תמיד מוזמנים לפתוח שירשור כזה בעצמכם

עונהההה ../images/Emo13.gif

היה יום קצר
היה מדעים (כתבתי ספרדית מקודם, אבל אני שונאת את זה
מוזר).
אני צורבת את כל הדיסקים בבית. בסביבות המאה חמישים (זה יותר ממה שזה נשמע). בינתיים נאי נהנת מזה....
אני בדיכאון, מכיוון שהבנות (אנחנו חמש), התחלקו לשתיים ושתיים, ורק אני באמצע
משום מה זה קורה לי. אולי כי פתאום מבינים אותי, ואני לא רגילה לזה, אז אני חושבת על הארץ. לא יודעת.

Emc2

New member
איזה נחמד שיש מחשב שמדבר עברית

חיובי - אכלתי כמו בן אדם מזה חודש שלילי - אחרי שהמטוס חזרה הביתה בוטל אתמול בערב וביליתי לילה הזוי משהו במלון (וזאת לאחת שכל הנוסעים הורדו במלון הלא נכון, בזמן שהמלון שבו היינו אמורים להשאר עד לטיסת הבוקר היה בקצה השני של העיר) וקמתי בחמש בבוקר כדי להספיק לטיסה של שבע בבוקר, רק כדי שיחזיקו אותנו עוד שעה ורבע על הקרקע, כי ככה, נחתתי בפרנקפורט. מהרגע שגלגלי המטוס נגעו בקרקע (או יותר נכון מהרגע שיצאתי מהשדה) הייתי עסוק בשאלה הנצחית של "האם לשכור משאית ולנסוע 2000 ק"מ (1250 מייל בקירוב לבריטים שבנינו) בסוף שבוע או שמא לשלח את הדברים במכולה" הגעתי למסקנה שלא הגעתי למסקנה. אכן יום מרתק. ימים ארוכים זה טוב. עכשיו חורף, ימים קצרים. לא מספיקים יותר מדי. וקר. מאוד. אה.... לא... לא ממש.

../images/Emo24.gif

יוםאחד ניתקענו במינכן חמש-שש שעות. וכל פעם אמרו לנו- עוד חצי שעהף עוד עשרים דקות, אז לא טרחנו לצאת להסתובב אפילו. זה היה יום מעייף...

MissCunningham

New member
../images/Emo13.gif יום שישי...

קרה משהו חיובי היום? היום יום הולדת! אני בת 21! (טכנית יום ההולדת עבר כבר לפני שעה ועשרים דקות) קרה משהו לא חיובי היום?! - לא! הכל היה מושלם! האם קרה לכם שהלכתם ברחוב או משהו, ולפתע חשבתם שאתם בארץ משום מה? לא, אבל לעתים נדירות פתאום יש ריח של הארץ... אם זה כשמתחיל פה הקיץ ופתאום יש ריח של אביב (זה לא סותר, להזכירכם אני בסקוטלנד) שמזכיר את הארץ, או לפעמים בסתיו, הריח של הגשם והעלים... כמו בארץ של הגשם הראשון ששוטף את הלכלוך... אבל השנה זה עוד לא קרה, אז אמתין לקיץ ואעדכן אתכם.

למעלה