יום שישי...

• פותח הנושא gorck
  • פורסם בתאריך

gorck

New member
יום שישי...

מה המצב? משהו מיוחד היום? משהו מגניב היום? התחתונים של היום? השאלה- מה המקצוע העתידי שלך? השלמת שירים שוב: יום שישי את.... לא תבואי שישי שבת זהו.... משהו בך יומר לך... האם להיות בך מאוהב זה....

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifגאדמט!

אני לא נרדמת! מה כבר לא עשיתי? ראיתי טלוויזיה, מחשב, קראתי יומנים ישנים, ברכות מחברות, חוברת של הנסיעה שלי לאורלנדו [לפני 3 וחצי שנים], הסתכלתי על תמונות.. וכלוםם אני לא נרדמת.. זה מתסכל.. ומחר מבחן באנגלית... יופי =] לפחות להגיד גאד דאמט אני יודעת

דנה, לי יש היום מבחן בהיסטוריה

אני עושה ביום ראשון מתמטיקה. יש לי עוד מעט ספרות, ומדעים. ואפילו אנגלית. גדאמט!! למה יש דבר כזה מועד ב'?!!!!!!!! למה?!!!!! =(( נו טוב.. הממוצע שלי על בטוח יהיה 70... או פחות! אבל בשנה הבאה אני ישתדל להגיע בכלל לבצפר..

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifאוף.

יש לי שיעור פסנתר ב11 ואין לי כוח להתאמן. שילך המורה הזה, מה אכפת לי ממנו.

אופס, שלחתי את זה בטעות ליום חמישי

מה המצב? הכל סבבה משהו מיוחד היום? היום אני הולכת לבצפר אחרי שלא הלכתי איזה שנתיים.. משהו מגניב היום? היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת לי! חג לי שמח וזר לי פורח, היום יום הולדת לי! התחתונים של היום? שחורים של דלתא השאלה- מה המקצוע העתידי שלך? עיתונות ולהיות סופרת השלמת שירים שוב: יום שישי את.... חוגגת יומולדת לא תבואי שישי שבת זהו.... פשוט תדלגו ליום ראשון ודי! משהו בך יומר לך... שאת בת 13 עשרה היום האם להיות בך מאוהב זה.... תשאלו את מי שמאוהב בי והוא ישלים את המשפט

hadarinke

New member
מחר פסטיאון../images/Emo47.gif

מה המצב?בסדר,אמא שכחה להעיר אותי היום פעם שלישית השבוע... משהו מיוחד היום?אני נפגשת עם יוגב,חזרות כל היום... משהו מגניב היום?מזמינים רהיטים מאיקאה:) התחתונים של היום?כחולים השאלה- מה המקצוע העתידי שלך?מעצבת פנים+אדריכלית השלמת שירים שוב: יום שישי את....בצימרD: לא תבואי שישי שבת זהו....דבר מבאס ביותר משהו בך יומר לך...אל תתפשטי באור! האם להיות בך מאוהב זה....שהקיץ מראה לי גב

Efrat K

New member
שונאת את היום הזה

רציתי 100 במתכונת השנייה במתמטיקה לכבוד היום הולדת מחר ואני לא אקבל 100 כי לא הייתי מרוכזת וטעיתי בסעיף אחד בגלל שכל המתכונת שיגעו לי את השכל "אפרת,אפרת,אפרת!" אוף תסתמו כבר.

../images/Emo79.gifטוב נו, נענה על השאלון הפעם..

מה המצב? בסדר.. משהו מיוחד היום? מתכונת בהיסטוריה... הלכה יותר טוב ממה שציפיתי, אבל עדיין מזעזע. לא עניתי על סעיף אחד של 13 נק', חוץ מזה הלך טוב... משהו מגניב היום? דודים שלי באו לפה חפני איזה שעה, השאירו פה ילד בן 3 לסופ"ש... אני שונאת ילדים
מזל שהתזמון טוב, כי עוד כמה דק' אני יוצאת לחברה... היום נרוץ ובערב כנראה נצא למרכז העיר, ומחר אוליאוליאולי נסע ליםםםם [אם נמצא איך
]. עד שאני אחזור הילד יהיה בשלבי עזיבה
התחתונים של היום? חדשים
ורוד-בייבי-בהירבהיר עם חתולים לבנים ועיניים ענקיות בתכלת. וגומי בכתום. נשמע מזעזע, אבל הם כאלה חמודיםםםם
השאלה- מה המקצוע העתידי שלך? אני אפתח חברה משלי, ואהיה מנכ"לית דגולה
אני עוד לא יודעת איזה חברה, אבל מה זה חשוב?
יאללה סופשבוע, איך אפשר לא לשמוח בסופשבוע?!

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif:)

הלכתי לישון ב3 ומשהו בלילה, אחרי שחברה שלי הלכה. היה ממש כייף ודיברנו וזה.. ב7 קמתי לתגבורים במתמטיקה...וב10 וחצי היינו אמורות אני ואחותי לצאת מהתגבור כדי ללכת לרופא שיניים. ב10 ורבע החלטנו שממש משעמם ושסדרה הנדסית לא תורמת לשכל שלי שהתמלא בקורי עכביש זה מכבר, אז קמנו והתחלנו ללכת... המורה: "מה אבל אמרתן 10 וחציי!!!!!1111 עכשיו 10 ורבעעעע!!!111" הוא כזה חמודד שיא אללה אחותי: "כן אבל אמא שלנו למטה וזה, ועד שנרד כבר יהיה וחצי"
היינו אצל הרופא שיניים ואז הלכנו לקניון והתחדשתי בספרים: רודף עפיפונים, אני כריסיאנה פ, נוגה הירח והספםר רביעי בסדרת סיפורי האוטוריאוהב| אכלתי גלידה ישנתי. ועכשיו אני מתבטטת מול המחשב. פנאן

moruush

New member
../images/Emo90.gifיופידידו

מה המצב?
הכל טוב מה איתך? משהו מיוחד היום?
מבחן באנגלית, פעולה, לא יודעת מה עושה עוד הערב, משוחחת איתו ? משהו מגניב היום?
^^^ התחתונים של היום?
עד המקלחת שחור עם שיבוץ של משו.. עכשו לבנים ><

למעלה