יום שישי

מיקה 42

New member
יום שישי

יום שישי הגיע, ושוב עורכים את שולחן השבת והוא חסר . כמו בכל שבת נאז שנפתר, כל השבוע עובר אך שהו אבל כאשר מגיע סוף השבוע החוסר עוד יותר בולט.משבת לשבת הגעגועים רק מתגברים , והריקנות גדולים יותר. הזמן לא מרפא אלה רק מחמיר את החוסר והבדידות . שבת שלום לכולם

BennyKa

New member
מיקה יקרה את לא לבד כולנו איתך

וכעזרת השם תמצאי לך עם מי להיות גם בערבי שבת שתהיה שבת שמחה ורגועה בני

חצי הכוס המלאה

מיקבה מקסימה תביטי על הבן האוהב והבת שלך שיושבים איתך סביב השולחן תשמחי על הילדים המקסימים שנוצרו באהבה והם לצידך אם תתמקדי באובדן בחוסר יהיה לך קשה להמשיך לחיות, לכן צאי מהשקיעה בדכאון תתחילי להעריך את הטוב שיש בחייך , ילדים שאוהבים אותך ונמצאים לצידך כל פעם שתחושי עצובה תחשבי עלי, שאני יושבת לאכול לבד , ותהיה לך סיבה לשמוח על הילדים שלצידך אני יודעת לאין מוביל הצער והשקיעה באבל ובאובדן צאי מהמסלול הזה הוא מסוכן לבריאות שלך הבטחתי לי משהו זוכרת??? אני מחכה למעשים אחרת אני אישית באה להוציא אותך החוצה מהבית

yamkachol

New member
כן מיקה, האובדן קשה,

כואב וקורע. הזמן לא עוזר. שום דבר לא עוזר. אין "הוקוס פוקוס". "חטפנו מכה" - עכשיו כואב לנו. זה מה שיש . כאב גדול, איום ונורא. כך זה כשחוטפים מכה מאוד כואבת.. מתמודדים עם הכאב הגדול והנורא הזה, עוד יום ועוד יום ועוד יום.... ולאט לאט, לאט לאט, לומדים לחיות איתו. מעכלים מה משמעות האובדן. מעכלים מה זה לחיות בלי אהבת חיינו. בלי אמא לילדינו. אני הלכתי לסדנא להתמודדות עם אובדן בן /בת זוג, דבר שעזר לי מאוד לעזור לעצמי. בסיום הסדנא, הייתי במקום אחר לגמרי. במקום בו הייתי , הייתי יותר רגוע, שליו, עם בטחון. עם ודאות. עם הרגשת שליטה על החיים שלי. למדתי לחיות לצד האובדן. חיבוק. שבת שלום.

זה רעיון נהדר

סדנא מאד תעזור לך מיקה יקרה , תפגשי אנשים במצבך ויחד תעזרו זה לזה להמשיך לחיות בחיוך

למעלה