יום שישי

rl1992

New member
יום שישי../images/Emo48.gif

מוקדםםםםםם
מלא זמן לא קמתי כל כך מוקדם,אבל יש בייביסיטר.. לפחות אני ארוויח קצת כסף (אפילו די הרבה, היום 4 שעות+אתמול שעתיים
)
בהצלחה לכל מי שיש מבחנים היום

שיעור נהיגה ראשון../images/Emo99.gif

נכבה לי האוטו ברמזור, ביצעתי 2 זינוקים בעלייה, נסעתי על כביש מהיר, והגענו עד כרכור כל זה בשיעור הראשון... על איזה מורה מקסים נפלתי, חבל על הזמן

איזה כיף לישון 12 שעות../images/Emo3.gif../images/Emo97.gif

חזרתי אתמול מהעבודה בסביבות 10, התקלחתי והלכתי לישון. קמתי לא מזמן
בנתיים לא עשיתי כלום, רק אכלתי D: אחהצ אלך לבריכה ואלמד למתכונת בלשון...

לא עשיתי כלום ../images/Emo3.gif

יש מצב שהיו אמורות להיות לי שעתיים מתמטיקה, אבל לא הלכתי, לא נראה לי שהיא עדיין מלמדת. אז קמתי ב-12, וכמו אתמול אני לא מתכוון לעשות כלום כל היום.

Drenthe

New member
אבל למה אתם עדיין לומדים ?

הרי זאת תקופת בגרויות לא?

יש בית ספר../images/Emo97.gif

אבל לא באמת לומדים. באים רק בשביל להראות נוכחות... אני לפחות. בכל אופן, נשארו רק יומיים ויום נוסף של תעודות

יום חופש../images/Emo99.gif

כמו בערך כל יום בזמן האחרון ובשבוע הקרוב...
היום בערב חוגגים לחברה יומולדת
וחוץ מזה אין יותר מדי מה לעשות... כיף!

Drenthe

New member
הגולשים המצטיינים של הפורום - האדמה חדשה

סתם נכנסתי לאדמין ניהול והתעניינתי בגולש הפעיל ביותר בפורום. כפי שזכור לכם לפני כמה חודשים יצא לי לבדוק ושיר(ה) הייתה בת המזל שהואדמה ( כידוע לכם
). אז הנה אני מציג בפניכם את 4 הגולשים הפעילים ביותר בפורום, כאשר הגולש הפעיל ביותר יואדם לזמן בלתי מוגבל ( אני מרגיש כמו מנחה בטקס מלכות יופי
): מקום רביעי: Drenthe. מקום שלישי: tamaguchi girl. מקום שני: LOLI152 . ובמקום הראשון, והאדומה החדשה של הפורום : Rioter שתואדם בהקדם האפשרי! אה בעצם היא כבר אדומה, אז נסדר לה איזה מתנה ( מי מתנדב? ). ששת האחרים בעשירייה בפותחת הם: להלהלה להלה, הניק הזה תפוס ,צב יבשה מצוי, הניק הזה שוב תפוס... רגע! בעצם לרעות צריך לחשב את סכום ההודעות של שני היוזרים...ומהסכום מתברר שהיא במקום השני ( אלה היא גנבה לך! ). מקום 9:rl1992. מקום 10: תומריקוש. HAVE FUN.

LOLI152

New member
מה אתה רומזזזז?

שאני חופרת ושעליי לחדול מייד? חחחח

Drenthe

New member
לאאא ../images/Emo70.gif

להפך, איך נתת לשיר לעקוף אותך ככה? ( אפלייה מתקנת נגד שיר
). מה גם שאיך אני לא מתבייש בעצמי, את ושיר כתבתן יותר ממני במספר אסטרונומי של הודעות... אם אני הייתי במקומכן הייתי מבצע מהפכה וזורק את המנהל העצלן.

LOLI152

New member
אני חשבתי שאני חופרת על..

ואם אני לא ה-חופרת על, מה רע? :) אני רוצה לדעת כמה.. חח פירוט מדויק חח. :)

tamaguchi girl

New member
ימי שישי תמיד רצים ../images/Emo10.gif

ישנתי בערך 3 שעות בלילה, הייתי ב9 בבי"ס בשביל שעה וקצת שיעור במחשבים, הלכתי לחדר כושר ומשם המשכתי לבתדודה שלי עם כל המשפחה להיפרד ממנה כי היא טסה ל3 חודשים לארה"ב
. חזרתי הביתה בסביבות 5 בערב וישר נרדמתי
הייתי כ"כ עייפה
וקמתי (=אחרי שאמא ניסתה להעיר אותי לפחות שעתיים
) בסביבות 10 וחצי בערב משהו כזה. ועכשיו אני לא עושה כלום וזה מרגיש מצויין D:

למעלה