יום שישי

hadarinke

New member
יום שישי ../images/Emo209.gif

מה אתם עושים היום?
והרי העובדות המעניינות עד מאוד של יום שישי! 16. במשך שנים הייתה דמותו של דונלד- דק מוחרמת בפינלנד כי לא היו לו מכנסיים. 17. ב- 1830 מכרו קטשופ כתרופה. 18. חברת תעופה אמריקנית חסכה ארבעים אלף דולר בשנת 87 ע"י הוצאת זית אחד מכל סלט שהוגש לכל נוסע. 19. בתקופת מלחמות העולם היו פסלוני האוסקר עשויים ממתכת עקב חוסר במתכות. 20. מספר האופציות לארבעת ההילוכים הראשונים בשח- מט הוא 318,979,564,000 לכל צד.

pRimaVeriTaVIV

New member
תעודות

מבחינתי זאת תעודה מעולה
תנ"ך 60 ספרות 95 לשון 92 היסטוריה 63 אזרחות 65 מתמטיקה (4 יחידות) 100 אנגלית (5 יחידות) 100 ביולוגיה 90 (אם חשבתי לעבור למגמה אחת אז עכשיו אני מתחרט
) ערבית 100 ספורט 80

חחחחח באתי לשאול אותך איך לעזזל הוצאת

ככה בספרות. איכס, מקצוע מגעיל. אבל כל הכבוד על השאר.

לוח מבחנים חדש.../images/Emo5.gif

עוד לא סיימתי עם המועדי ב'(טוב, יש לי רק בספרות. שזה היחיד שאני עושה
) וביום שישי כבר יש מבחן מסמסטר ב'. בכל אופן, היה בבית ספר סתם מעפן. אבל היי, הצלחתי לפתור את השיעורים בלשון למרות שלא הגעתי למלא שיעורים וזה חומר ממש מפחיד ומוזר.

pRimaVeriTaVIV

New member
דווקא הלוח מבחנים שלי לא רע בכלל

זה בגלל שלא כתוב שם את המתכונות והבגרויות
סה"כ נשאר רק מבחן אחד לכל מקצוע עד סוף השנה, חוץ ממתמטיקה שיש איזה 3 כל השאר מתכונות ובגרויות...

שלנו נוראי. כל יומיים מבחן בערך.

נשאר בכל מקצוע שני מבחנים, חוץ ממת' ואנגלית שזה 3. וכל זה כמובן עד הבגרות הראשונה, אחר כך כבר לא באמת לומדים. אה וכן, אין לנו מתכונות.

ספר לי על זה.../images/Emo7.gif

אני כ"כ הולכת לעשות קורס(כדי לשנות את המגן) קיץ באנגלית/היסטוריה ואז חורף במקצוע השני. אוף.

PerfectSP

New member
זה לוח מבחנים שני או שלישי שלכם?../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

שני../images/Emo6.gif

כאילו... מן הסתם. יש לכל מחצית לוח מבחנים משלה(בכל לוח מבחנים יש כמה מחזורים וזה, אבל כן).

למעלה