יום שישי

giraffeeeee

New member
שישיש שלום!

בוקר. מקלחת. הלכנו לקנות צ'ופרים באיזו חנות ימי הולדת. קניות בג"ש. נתניה - הורדנו את אחותי אצל הדודים ולקחו את הדודים שלי. בית, עכשיו הם נסעו לטבריה עם ההורים שלי. עוד מעט שבט. ארוחת ערב אצל בוביז. בוביז באה לישון פה.

LadyFlame123

New member
יום מגניב../images/Emo13.gif

אתמול חזרנו מהאירוסין באיזה 1..היה דווקא סבבה, ציפיתי שיהיה ממש משעמם.. חחחחחח אני ואחותי שתינו את כל הרדבולים שהיו שם. מקלחת ולישון. נרדמתי אחרי שניה חחח ואיכשהו תמיד ככל שישנים פחות עייפים פחות בבוקר, אז קמתי נורא ערנית
אבל באיחור של 10 דקות
.. נמנמ היום בבצפר היה מצחיק
לשני ילדים היה יומולדת, אז אכלנו היום 3 עוגות, 2 מהן בשיעור צרפתית
והתבטל תנ"ך
אני אוהבת את היום הזה! בערב יומולדת למישהי במועדון! בא לי

שרון710

New member
שישי.

שעה שנייה- תעבורה. היה שם רק דבר אחד טוב
שעה שלישית- תנ"ך. התחלנו תיקון מבחן. שע רביעית- ספרות. דיברנו קצת על קאטרינה והמשכנו הרופא וגרושתו.
שעה חמישת- שישית- כימיה
לפחות אין ביום שני יום מרוכז!!(:) היום בערב בטח נצא ויהיה לנו כיף
בא לי מרפסת
תכננתי ללכת לשנ"צ, אבל נאבד לי איזה משו של האמפי, התבאסתי ועכשיו אני לא ישנה
עוד מעט אני אלך בטח.

L i O r K u S h

New member
מה הייתי עושה בלי אנוש וסימונוש...

הן מצילות אותי... דורה אם רק היית קרובה...

dcohn

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

ספרי לי מאוחר יותר מה קרה, אני רוצה לדעת מה קורה איתך. אם רק היתי קרובה

Broken sound

New member
סופ"ש סופסוף!!!!!!!111

ממ בבצפר היה בסדר, איש עדות, סבא של ילדה מהכיתה בא וסיפר לנו והכל. היה מעניין ממש. אח"כ סתם בית,רבתי עם כללללל המשפחה. וסעמק. בכל אופן, היום אצל שחר.בית ריק.3> |העגיל בגבה חזר וייפי|>>

Aline In Chains

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo79.gifרק עכשיו חזרתיXD

קמתי באיזה 6 היום, התלבשתי התארגנתי ויצאתי לרכבת. נפגשתי עם רותם בת"א, והצלם בא לקחת אותנו. קיצר, היה מטורף!! המעצב שיער עשה לי פן והמאפרת עשתה לי איפור מעושן, ועשו לי כמו מין הפקה גוטית בובתית כזאת..היה ממש כיף, ומצחיק. המאפרת,הצלמים,הסטייליסטית כולם כולם כולם היו ממש נחמדים:):) אני מחכה לתמונות XD

dcohn

New member
גם אנחנו מחכים לתמונות..../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif

Aline In Chains

New member
לא אני לא XDDD

היית צריכה לראות כמה שזה לא אני שם
כשתראי תאיפור את תבכי מכיעור
.

dcohn

New member
אז אממממממ

אני רואה שהולך להיות ערב משעמם. צהרים נסעתי ישר אחרי בצפר עם אבא וגל לדרום העיר, גל הסתפר (
) וגם אבא. קנינו כמה שטויות וחזרנו הביתה:] ראיתי אבודים. היה פרק פחות טוב בהשוואה לקודמים. לא נורא. בערב ההורים יוצאים, גל יוצא, ורוב הסיכויים שאני אשאר בבית=\ [ליאורה אמרה שאני יכולה לבוא איתם אבל בטח לא תהיה לי הסעה וזה..
ההורים נהיו בליינים פתאום.] אוף, יש הרגשה רעה. דווקא ממש נהניתי מהשמש היום אבל כנראה שזה לא מספיק=\

"לך תשמע טוקיו הוטל ותחתוך ורידים יא אימו"XD

אז לא קמתי לבית היה שעת אפס לא נורא. ישנתי עד 11 קמתי שתיתי שוקו ישבתי על המחשב עשיתי דברים. ב2 וחצי הלכתי לשבט הייתה פעולה מצחיקה ובמיוחד בליווים חזור. אמממ בערב הייתי אמור לנסוע לת"א לשדרה לאכול שמה באיזה מסעדה התבטל בסוף אז נראה כבר מה נעשה.

יום שישי

שעה שלישית [כן כן אני מתחיל בשעה שלישת] ספורט- היה כיף שיחקתי כדור עף. שלוש שעות תנך- מתוכם בוחן ולמדנו טעמי המקרא

NumberTwo

New member
עוד יום מקסים

אם המחלה הזאת לא תהרוג אותי, אני אמות ממנת יתר של כדורים. -2 גרם אנטביוטיקה (מסתבר שזה הרבה) - כדור קטן ומוזר - טיפות ארבע פעמים ביום - אדוויל וסוגי אקמול פה ושם

למעלה