סופ"ש יייייייייששששששששששש
כמה חיכיתי לזה..... חחח, לא בגלל שאני נחה, זה בטוח.... אז אתמול חזרתי מכנס של ש"ש רצוחה מעייפות (הרכבות לא תפקדו בגרוש, רכבת אחת ממש התקלקלה בבנימינה בתחנה, ונאלצו לפנות אותה.... כי החשמל לא עבד והנוסעים לא יכלו לרדת- מה שייצר המון בלאגן), וכמובן שבגלל שהייתי כל כך עיפה התעוררתי היום ב..... שבע וחצי!!!!!!! אח שלי החליט לנגן בפסנתר, אני קמתי ודפקתי את צרחת חיי- "יובלללללללללללללללללל עומרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" (ידעתי שלזמנים כאלה צריכים שם שלישי! אבל אין, אז השתמשתי בשם משפחה). כמובן שחצי שניה אחרי זה אמא נכנסה ואמרה "טוב, בואי לעזור לנו". אז היום היתה הזכרה גם לסבא שלי (כמה מוזר שעברה שנה!! מדהים איך שהזמן לא זז במקום הזה), וכמובן שקראתי קטע (כמובן, אני הכי בוגרת מהנכדים) ואז באנו הביתה (איזה חמישים איש) וסיפרו סיפורים על סבא וזה, והיה המון אוכל, ובעיקר עוגות.... וחשבתי שכל האוכל יתחסל, אבל- הפתעה, המון אנשים הלכו בלי לאכול! ככה נתקענו עם ים של עוגות, אז אני ואחותי באנו לאנשים ואמרנו "תקשיבו, אנחנו יודעות שאתם רעבים" אז הם אמרו "ממש לא!!" אז אמרנו "אבל תהיו רעבים אחר כך!!!!!" וזה עבד!!! עכשיו בקושי יש לנו עוגות בבית, וזה מעולה (פחות קילוגרמים להעלות~~
). אז היה חביב, קצת עצוב, אבל חביב. ואז סידרתי את הבית..... תקעו את כל הסלון בחדר שלי כי הוא הכי קרוב, ואבא שכח איך להוציא את הספה..... היה משעשע! ועכשיו אני עושה שיעורים, אני לא אוהבת את זה, אבל זה מה שיש..... וזה גם מה שאני אעשה מחר....... כאילו- יוהו, איזה סוף שבוע!!! חחחחחחחחח...... לכבוד הסופש, קבלו איזה תמונה חביבה!!!!! (זה אורלנדו בלום, שחקן מוכשר ושווה, כמובן שיותר חשוב הכישרון...חחחחחחח) נ.ב נשארו עדיין יותר מידי עוגות, כולכם מוזמנים אליי הביתה היום בערב, נאכל, נדבר, נראה חברים..... יהיה נחמד!!! חחחחח.... ואם אתם לא יכולים להגיע, דמיינו שבשבע אתם אוכלים עוגת שוקולד, כי זה בעיקר מה שנשאר (מה שטוב בשבילי, כי אני לא אוכלת את זה).