יום שישי

Black Balloon

New member
יום שישי ../images/Emo12.gif

הזמן עובר כ"כ מהר
אז אז אז אז מניינים? מה התכנונים לסופ"ש? אני מתכוונת להיות בטטה, לישון הרבה ולקרוא ספר :) שאלה יומית- מהו שיר/י השבוע שלכם? [שלי: Mika - Happy Ending, ועוד כלמיני, אבל זה הכי.]

happy apple

New member
אלוהים אני כזאת סתומה חחח

אבל אני כזאת סתומה במשך איזה שבוע הייתי בטוחה שחודש הבא הוא ינואר בתחילת ינואר יש שלושה דברים סילבסטר היומלדת של חברה שלי וטיול שנתי לאילת עכשיו אמרתיי וואי בטח לא נחזור מהשביתה עד אז, אז לא יהיה טיול אז התחלתי לחשוב לאיפה לצאת לסילבסטר מה לעשות לחברה שלי ביומלדת ודיברתי עם כמה אנשים ולא נראה לי הבינו למה אני לחוצה כי יש זמן... הבוקר בדקתי תאריך של חלב אני רואה עד 6.12 חח ואני כזה וואי אבל הוא לא מריח רע ואז אז קלטתי חחח
אז נחמד לגלות שיש עוד חודש רציתי לצאת היום אבל לא יודעת ההורים שלי מעצבנים אותי וזהונראה לי אוותר גם לא הכי הכי בא לי ואין לי כוח לריב .. נראה לי סתם התבטל בבית ... ושיר השבוע שלי הוא: עד שבאת- בית הבובות ובכלל בית הבובות
התחלתי לשמוע אותם לא מזמן מש ויש להם שירים מדהימים ...

oneman2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי, הריאה הימנית
|נחנק|

«Jimmy Page»

New member
יש מצב

לערב בשר, בירה ו300 אם לא, כנראה סתם ג'אם קלאסיות ו-וויסקי או סאות'רן קומפורט עם סאות'רן ברקע או פוקר, שלא שחקנו המון זמן. ועם כל התכנונים האלה, בסוף נתקע על אותו ספסל באמצע השכונה באמצע הלילה. שירי השבוע, ללא ספק- Down- Temptation's Wings/Rehab/Lifer Kyuss- Gardenia/100° Stevie Ray Vaughan- Lenny/Rude Mood The Doors- Love Me Two Times The Brought Low- A Better Life Lynyrd Skynyrd- Sweet Home Alabama היה שבוע פרודוקטיבי.

ayaly1

New member
פפפפפפפפ

הזמן האמת עובר מהר, לא הספקתי שומדבר ממה שהייתי אמורה לעשות..>< הכל טוב, רק שהביתספר שלי מעצבן. <_< תכנונים? נראלי שכלום. :ם אולי אני אלך להסתובב ברמלה או משהו. ~אושר גדול~ קמתי לפני איזה חצי שעה, התקשרתי לעבודה והודעתי להם שאני יכולה להגיע ביום ראון ב-11, במקום ב-9, כי מישהו חכם טרח לשים לי שעתיים פיזיקה (ועוד לא סתם, אופטיקה!!!!1
) על הבוקר ביום ראשון. >< ושאלה יומית: losing grip - avril lavigne letters to you - finch וכמובן!!! voldemort can't stop the rock של harry and the potters (חחח.. סתם, לא, אבל תודו שזה מצחיק שזאת להקה אמיתית..
)

סופסוף סופ"ש../images/Emo9.gif

יומצחיק.. היה יומעיון במחשבת והגענו 3 בנות מתוך 38...
אח"כ הלכתי למאפיה לקנות חלות וכו'.. ופתאום ירד עליי גשם
לא נעים בכלל... קיבלתי היום בדואר טפסים למיונים מוקדמים למרכזים להעמקת יהדות אין לי מושג אם ללכת..
אממ וזהו.. השבת שבת חופשית-בלי מטלות בכלל
סוספסוף אפשר יהיה לישון.. ולקרוא ספר טוב
שיר השבוע? חרשתי על 2000" שנה.."

m i c k e y 15

New member
מועדון מועדון מועדון../images/Emo26.gif

זמן עובר יותר מדיי מהר!! עוד מעט אני מסיימת ביצפר
לא בא לי XDD ואמ אמ אני מניחה שללמוד לאיזה מבחן גם כן המבחן הזה באזרחות שהיה לי היה נמנמ בסדר חוץ משאלה אחת על מובן של דמוקרטיה קשה.. שירי השבוע: לגמרי אבל לגמרי אבל לגמריייייייייייייי DONT WAKE ME UP!!!!! חרשתי עליו בלי סוף Rihanna - Don't Stop The Music Rihanna & Ne-Yo - Hate That I Love You Chris Brown - Picture Perfect Kylie Minogue - Come Into My World Global Playboys - The Sound Of San Francisco Kobe - Little White Lies וכל הקאברים האלה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=109089068

D a N i T a

New member
שבת שלום ../images/Emo9.gif

והזמן לא עבר כל כך מהר השבוע... תכנונים? לילה לבן נוסף למדצ"ים ו' אחרי הלילה הלבן המוצלח לכיתות ז'
ויום שבת לישון והרבההה אגב, מי שגר בגן-יבנה, גדרה והאזור- יש עלי כתבה בעיתון המקומי... (הרגשתי צורך להתלהב, אסור?
) ולשאלה היומית- נראה לי ש- Nickelback- Rockstar ועוד שיר של ידיד שלי

ש ט ו ץ

New member
היום היה לי שיעור נהיגה 11 בשעה 12 חח

הייתי מתה מעייפות ולכן כל רגע סטיתי שמאלה. חח המורה שלי כזה: שיר מה יש לך? ממתי את סוטה שמאלה? אני: פעם אחרונה שאני קובעת שיעור רבע שעה לאחר שאני קמה. אני מתה מעייפות. חח המורה הבין אותי, והוא אתמול עוד רצה שהשיעור יהיה ב11 בבוקר, אז אני אומרת לו יום: אמרתי לך שאני לא יכולה לתפקד ב11 בבוקר.. תראה מה עכשיו הולך חח אז הוא אמר לי ללכת לישון יותר מוקדם. חח איזו דאגה. כן. קיצר היה שיעור נחמד, ההתחלה הייתה קשה כי הייתי עייפה, אחר כך התעוררתי חח אה, והבאתי למורה ת'טופס הירוק עם ה"עבר!!" חח הוא ממש שמח
אחר כך הלכתי להסתפררר, סופסוף חח הספר שלי התחיל לשים שירים של אייל גולן בגבוה חח מזה הצחיק אותי... היום בערב הולכת עם חברות לבית של ידיד, יש לו בית ריק, הולך להיות נחמד חח שבת שלום =]

nogao10

New member
סופ"ש יייייייייששששששששששש

כמה חיכיתי לזה..... חחח, לא בגלל שאני נחה, זה בטוח.... אז אתמול חזרתי מכנס של ש"ש רצוחה מעייפות (הרכבות לא תפקדו בגרוש, רכבת אחת ממש התקלקלה בבנימינה בתחנה, ונאלצו לפנות אותה.... כי החשמל לא עבד והנוסעים לא יכלו לרדת- מה שייצר המון בלאגן), וכמובן שבגלל שהייתי כל כך עיפה התעוררתי היום ב..... שבע וחצי!!!!!!! אח שלי החליט לנגן בפסנתר, אני קמתי ודפקתי את צרחת חיי- "יובלללללללללללללללללל עומרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" (ידעתי שלזמנים כאלה צריכים שם שלישי! אבל אין, אז השתמשתי בשם משפחה). כמובן שחצי שניה אחרי זה אמא נכנסה ואמרה "טוב, בואי לעזור לנו". אז היום היתה הזכרה גם לסבא שלי (כמה מוזר שעברה שנה!! מדהים איך שהזמן לא זז במקום הזה), וכמובן שקראתי קטע (כמובן, אני הכי בוגרת מהנכדים) ואז באנו הביתה (איזה חמישים איש) וסיפרו סיפורים על סבא וזה, והיה המון אוכל, ובעיקר עוגות.... וחשבתי שכל האוכל יתחסל, אבל- הפתעה, המון אנשים הלכו בלי לאכול! ככה נתקענו עם ים של עוגות, אז אני ואחותי באנו לאנשים ואמרנו "תקשיבו, אנחנו יודעות שאתם רעבים" אז הם אמרו "ממש לא!!" אז אמרנו "אבל תהיו רעבים אחר כך!!!!!" וזה עבד!!! עכשיו בקושי יש לנו עוגות בבית, וזה מעולה (פחות קילוגרמים להעלות~~
). אז היה חביב, קצת עצוב, אבל חביב. ואז סידרתי את הבית..... תקעו את כל הסלון בחדר שלי כי הוא הכי קרוב, ואבא שכח איך להוציא את הספה..... היה משעשע! ועכשיו אני עושה שיעורים, אני לא אוהבת את זה, אבל זה מה שיש..... וזה גם מה שאני אעשה מחר....... כאילו- יוהו, איזה סוף שבוע!!! חחחחחחחחח...... לכבוד הסופש, קבלו איזה תמונה חביבה!!!!! (זה אורלנדו בלום, שחקן מוכשר ושווה, כמובן שיותר חשוב הכישרון...חחחחחחח) נ.ב נשארו עדיין יותר מידי עוגות, כולכם מוזמנים אליי הביתה היום בערב, נאכל, נדבר, נראה חברים..... יהיה נחמד!!! חחחחח.... ואם אתם לא יכולים להגיע, דמיינו שבשבע אתם אוכלים עוגת שוקולד, כי זה בעיקר מה שנשאר (מה שטוב בשבילי, כי אני לא אוכלת את זה).

nogao10

New member
ושכחתי לענות על השאלה....

כן, אז שיר השבוע שלי הוא, בלי ספק, Harlem Rain- Richie sambora 10 נקודות למי שיודע מי זה..... מה, שאני לא אצרף תמונה של הCrush הזמני שלי??? זמני? כבר שנתיים, זה לא יעלם בקרוב..... מה אתן אומרות, בנות??? (השאלה מנוסחת בלשון נקבה בשל פיקפוק רב אם יום אחד אני אשמע גבר כלשהו אומר יפה או חמוד על גבר אחר.......)

moshe present

New member
סופ"ש

בעע קמתי בחמש! אחה"צ! ופספסתי מלא דברים. -ארוחת בוקר בבית קפה, קניון, לשבת בים עם אנשים. שונאת לישון ולפספס דברים. אבל באמת הייתי עייפה. היום נצא, נשתה קצת בד אפל, עם דגש על הקצת, כדיי שאני לא אשתכר שוב. נרקוד נשמח. מקווה שיהיה כיף. שבת שלום!

gray star

New member
חוזרים שבוע הבא לביצפר?

בתכנונים: לראות סרט עם חברה- דוני דארקו!! אני רוצה לראות אותו כבר מלא זמן , למידה לתיאוריה, מנוחה ורננים במוצ"ש (טופס ירוק). שיר השבוע שלי- Sing me to sleep-The Smiths ואחד נוסף של דנה עדיני עם מטרופולין.. אני לא זוכרת את שמו...

PinkCigarette

New member
ידיד אמור להגיע

הבית ריק,מצב שקורה פעם בשנה בערך. יש מצב שאני אבטל כי אני מתה לישון אבל הבית ריק,צריך לנצל את זה שיר השבוע- יש יותר מדי. סטונר וגראנג',בעקרון. Led Zeppelin - D'yer Mak'er כלכך כיף לשתות איתו.

למעלה