יום שישי

S c a r l e t t

New member
יום שישי../images/Emo104.gif

איזה כיף לחזור
בכל אופן היה פרק ממש טוב היום, הופ פשוט מקסימה ורק לשבת ולראות אותה משתדלת כ"כ לעעצום את העיניים פשוט הרס אותי, היא כזאת מתוקה, לאכול אותה כאב הלב לראות את ניק מתחנן על חייה בכנסייה, למרות שהוא לגמרי אשם במצבה..ברוק יצאה ממש בסדר כשהיא הקשיבה להקטור ובאה לקרוא לו
אפרופו הקטור שנהפך לשליח הפורסטרים למשימות מיוחדות, "הבטחתי לברוק שאני אודיע לכולם" ומעניין שברדיג'ט ואריק שהיו יחד בבית החולים לא קיבלו את ההודעות שלו... כרגיל, כל שני פרקים בערך מישהו נופל שוב על ברידג'ט ומנסה להסביר לה לשווא שהסוף של הרומן שלה עם ניק לא יהיה טוב, שהם סביר להניח לא יתחתנו ושעדיף לה בלעדיו (למען האמת, אני לא מבינה את הדילמה שלה- דנטה מציע את עצמו על מגש של כסף בכל הזדמנות אפשרית
איפה ההתלבטות בכלל
) וכמובן גם אחרי שהיא רואה את ניק מתחבק או כל דבר בסגנון עם אמא שלה היא מסרבת להאמין, like mother like daugther??

faery18

New member
סופסוף אריק צודק פעם בחייו

אבל מה לעשות שברידג'ט עדיין מנסה לשכנע את עצמה שניק אוהב אותה ולא את ברוק... הופ היא ילדה חמודה אבל בתור שחקנית היא לא משהו..
טוב שלא כל שתי שניות היא מיצמצה.. וכשהיא פתחה את העיניים היא חייכה כאילו היא מתה לצחוק.. נכון היא ילדה וזה מה שהיה צפוי שתעשה אבל לא כשחקנית. לא יודעת אפילו שהיא ילדה קטנה המשחק שלה לא מספיק משכנע.. ניק שיחק ממש מצויין. כל ההבעות פנים היו ממש טובות
בהתחלה השיער של ברידג'ט היה מהמם. אבל אחרי שהיא התווכחה עם אריק וכל הזמן נגעה בו הוא ניראה קטסטרופה.. או שהמעצב שיער של הסדרה הוא גרוע ברמות, או שהשיער שלה הוא אסון טבע..

Indiman1

New member
לפי דעתי דווקא הופ משחקת טוב

יחסית לגילה וכבר אמרתי פה את זה! היא כל כך חמודה לעומת שאר הילדודס ששיחקו בסדרה היא הכי טובה! כל כך מתוקה!
וכמו שאמרתי כבר - הקטור הוא כלבויניק הצלה. אחרת בשביל מה הוא בסדרה ? ולבריג'ט המסכנה פשוט עושים שטיפת מוח - למרות שחלק מהדברים שאריק אמר היו נכונים, הוא ממש שטף לה את השכל... אני הייתי מתחרפן עם משפחה כזו!

faery18

New member
אבל

זה שהיא מתוקה וחמודה לא הופך אותה לשחקנית טובה. אז מה אם היא קטנה, אבל עדיין צריך להיות לה איזהשהו קמצוץ של מישחק טוב. טוב אבל זה ידוע שבזמן האחרון המפיקים של הסדרה מביאים שחקנים על הפנים..-גבי
אם זה היה כמו שאתה אומר, יכלו להביא כל ילד וכל ילדה לשחק בסדרה ולהגיד עליהם שהם קטנים אז מותר להם לשחק גרוע.. תיראה לדוגמא את מרי קייט ואשלי בגיל כזה הן שיחקו חבל על הזמן, למרות שהן היו "קטנות".

faery18

New member
לגבי הקטור-

די לדחוף ת'בנאדם לכל חור שלא קשור אליו! שאני יבין, הוא גם כבאי גם רופא אולי גם זמר?

Indiman1

New member
זהו שהיא כן משחקת טוב

היא משחקת ממש אחלה יחסית לבת 4. (חוץ מהקטע של הכמעט מצמוצים בבית חולים) היא שיחקה יפה את הטביעה ואת הפרפורים אח"כ . ממש התרשמתי שילדה בגיל כזה משחקת ככה. לעומת זאת אריק ה-3 (ליטל די) למשל לא ממש שיתף פעולה כל כך וכמעט ולא הוציא הגה והיה די אדיש. בקשר למרי קייט ואשלי - הם התחילו לשחק בגיל יותר מאוחר ב"צער גידול בנות"

faery18

New member
פחחחח../images/Emo6.gif

מרי קייט ואשלי שיחקו בצער גידול בנות מגיל אפס אם אתה לא יודע, וגם אז הן שיחקו על רמה הרבה יותר גבוהה מהופ. ליטל די היה הרבה יותר קטן מהופ ולכן הוא לא דיבר. הוא לא היה אמור לדבר הוא היה מאוד קטן אםאתה לא זוכר. כל הסצנות בביכה גם לא שיכנעו אותי, זה היה מישחק מצועצע מידי ויותר מידי "משוחק"

Indiman1

New member
טוב...

את צודקת בקשר למרי קייט ואשלי - הן באמת שיחקו מגיל אפס . איזה קטע- לא ידעתי את זה..
טוב, זה היה מזמן... ואני חושב שליטל די,לפחות בשנתיים האחרונות שהראו אותו, היה כן בגילה של השחקנית שמחקת את הופ כיום.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif מרי קייט ואשלי שיחקו נורא נורא מקצועי, וממש יפה! אחח הימים ההם../images/Emo99.gif אבל לדעתי גם הופ משחקת טוב, רק הסצינה בבית חולים לא הייתה משו, אבל כל השאר היה בסדר.

SoldieRonit

New member
../images/Emo124.gifרק שתדעו שניק לא "הציל" אותה

כי לילד עד גיל 8 עושים החייאה עם יד אחת
ועם קצת עבודת מחקר ראויה זה גם היה יכול להיראות אמין
רק שלא נזדקק לזה בחיים
רונית
וחוץ מזה באמת לאכול אותה
וזו רק אני או שברידג' בחלוק לבן עשה משהו
?

Amber68

New member
אהמ.. מישהו פה שם לב.. באמצע הפרק

היה כתוב שמהשבוע הבא היפים ישודר בימים א'-ג' בארבע, ובימים ד'-ו' בשלוש וחצי.. זה סגור ?? אם כן זה ממש אבל ממש ממש נורא.. 3 וחצי זו שעה כל כך לא מתאימה לשדר את זה..

Indiman1

New member
../images/Emo45.gif

זה בהחלט לא צודק. גם היה פה שרשור שלם על הנושא הזה..

למעלה