זו מהפרשנויות המאכזבות שיש לשירים.תודה .
הידעת? היום יום הולדת 70 לדפנה ארמוני. זו ששרה על ישראלה ויחסיה (התלותיים) עם הגבר האמריקאי..
לדעתי (וזו רק דעתי) כשמישהי מתחילה לשיר על הסולם של אבא שלה מן הנכון לערב מיידית את הרווחה.כמו ששמעתי פרשנות/הסבר לשיר "לאבא שלי יש סולם" של המשוררת עצמה.
תשמע זה ממש חבל מה שהיא מסבירה על השיר. אתה נותן לילדים לשמוע את זה ובראש יש לך הסבר שאין שום אפשרות למסור להם.לדעתי (וזו רק דעתי) כשמישהי מתחילה לשיר על הסולם של אבא שלה מן הנכון לערב מיידית את הרווחה.
יש פרשנות אחרת לשיר?זו מהפרשנויות המאכזבות שיש לשירים.
כמו ששמעתי פרשנות/הסבר לשיר "לאבא שלי יש סולם" של המשוררת עצמה. מאכזב. גם לא כל כך אמין בעיני ההסבר שלה. שכאילו זה מה שהתכוונה. מעבר לכך שזה סתם חבל.
או ההסבר למלון קליפורניה של חברי הלהקה. חבל, מכל הפרשנויות ששמעתי שלהם הכי דלה.
ואני מצטרף לדברייך.יש פרשנות אחרת לשיר?
היום ב"דיון קבוצתי" על השיר, הגבתי שלפעמים עדיף לא לדעת למה התכוון המשורר. בעיקר כשלא המשורר הוא הפרשן.
אני עדיין מחזיקה באותה דעה. אז,בעצם, אל תפרט.
למה לא פשוט סיפור על בחורה שהסתבכה בקשר לא טוב? הרבה יותר נשים יכולות להזדהות עם סיפור כזה מאשר עם הקשקוש הפוליטי.יש פרשנות אחרת לשיר?
איך נדע האם זו פרשנות, או זה אכן מה ששלום חנוך התכוון אליו? וגם אם הכותב יספר, איך נוכל לאמת?זו מהפרשנויות המאכזבות שיש לשירים.
כמו ששמעתי פרשנות/הסבר לשיר "לאבא שלי יש סולם" של המשוררת עצמה. מאכזב. גם לא כל כך אמין בעיני ההסבר שלה. שכאילו זה מה שהתכוונה. מעבר לכך שזה סתם חבל.
או ההסבר למלון קליפורניה של חברי הלהקה. חבל, מכל הפרשנויות ששמעתי שלהם הכי דלה.
אני מכיר את גפנה שנים, מאז התיכון, ימי "מלכותה" וכו'תודה .
הידעת? היום יום הולדת 70 לדפנה ארמוני. זו ששרה על ישראלה ויחסיה (התלותיים) עם הגבר האמריקאי..
אי אפשר להשוות..אני מכיר את גפנה שנים, מאז התיכון, ימי "מלכותה" וכו'
אשה מדהימה ומרגשת. בן דודה, איש מטבחים ידוע היה מת להיות בעל רבע מהקסם הנפלא שלה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.