יום שישי לסדנה

Bluescale

New member
יום שישי לסדנה

מזל טוב ששרדתם שישה לילות מלאי חלומות ואתם מתמידים בבדיקות המציאות. הרשו לי בזאת לשבח אנשים שהתקדמו מאוד מהר לזיכרת 2 ויותר חלומות. באותו אופן הודיעו כאן כמה חלומות זכרתם ואיזה פירוט של חלום מטורף אחד ובנוסף האם התמדתם בבדיקות המציאות. היום בערב תפורסם הודעה לגבי המשך הלילה היום (נסיון ל MILD לקבוצה). התוכנית היא שכולנו נלך לישון בערך באותה השעה אבל נתעורר ביחד בערך בשעות ה 6:00 - 7:00 וניכנס לצ'אט הפורום כדי לוודא מי משתתף ומי לא וגם כדי לעשות הדרכה מלאה על MILD לפני הביצוע (יקח איזה רבע שעה) לאחר מכן ננסה לעשות כולנו MILD, נתעורר ונפרסם תוצאות. אז בנוסף, תודיעו כרגע מי מוכן להשתתף ומי לא אחרת לא יהיה לי טעם לבצע את ההדרכה ואת הנסיון
פבל.

Roy1232

New member
2 חלומות הלילה

אני אשתתף ללא ספק, אבל אני לא אוכל להיכנס כנראה בבוקר לפורום
. יש מצב לתדרוך לפני?

Roy1232

New member
ושכחתי

אני מתמיד בבדיקות המציאות של שעון והיגיון אבל לא יצא לי עדיין לעשות את זה בחלום. מה שכן, וזה חשוב, לפעמים מכה בי בלי קשר תחושה של "מה אני עושה פה? אני צריך בדיקת מציאות" - נראה לי שזה חילחל לתת מודע בסופו של דבר. בשישי הבא מנסים כבר WILD?

Brownie s

New member
אני רוצה,

הרגע נכנסתי לפורום אחרי ממש הרבה זמן, ותאמת כל השבוע זכרתי חלומות, כך שנאי חושבת שיהיה בסדר:) החלומות שלי ממש הפחידו אותי וכשנאי נזכרת בהם הם גורמים לי לבכות אז אני מעדיפה לחשוב על זה פחות ולא לשתף כל כך.. מה שכן היה לי היום חלום בו כל הזמן חזרה אותה סצנה של חברה שלי בבית שלי וכל פעם זה בא בצורה אחרת, כל פעם קרה מהו שונה.. אני בשמחה אשתתף במילד:)

Pericles

New member
2 חלומות, קטעים ממש קטנים,

וגם נזכרתי בהם רק במהלך היום כשמשהו הזכיר לי. מאכזב, אבל לא נורא. יצא לי לעשות ארבע בדיקות מציאות היום, מקווה להקפיד יותר בהמשך היום. מה שכן, זה נורא מביך להסתכל בשעון כל הזמן כשאתה מדבר עם אנשים, כי הם חושבים שאתה משועמם או ממהר. אני משתתפת, אבל 'שעת השינה' יכולה להיות בסביבות שתיים עשרה? אנחנו נוסעים למשפחה היום ואחזור בערך בשעה הזו.

Bluescale

New member
אין בעייה

תגידו מתי נוח לכם כי אני חוזר בארבע לפנות בוקר. לא מפריע לי להתעורר לעשרים דקות הדרכה מה שכן זה מצריך שלפחות כמה אנשים ירצו להשתתף ולהתעורר באותה שעה.. בין שש לשבע בבוקר. אנחנו נקבע שעה ספציפית יותר בשעה 22:00 כשיהיו יותר CANDIDATES.

Roy1232

New member
מבחינתי 0:00 מתאים

אמור להיות שידור חוזר של סיינפלד ופרנדס בערוץ 2

למעלה