יום שישי טוב

שמחה37

New member
יום שישי טוב../images/Emo140.gif

כשנרדמים בתשע בערב קמים בארבע ועושים חשבון נפש ומתכוננים לשבת קודש. הבית נקי ומצוחצח מאתמול היום קצת בישולים ויום איכות עם הילד. כמה שעות של אמא בן בריא לנפש של שנינו. אז יום נפלא ומקסים ובכלל שבת נהדרת
שמחה

שמחה37

New member
נפיחות בראש והימים האלה שלפני המחזור...

היום היתה השקילה השבועית שלי לפני העליה למשקל אני עושה "סריקה שבועית" שמרתי? שתיתי? הייתי עירנית ? הסריקה עברה בשלום ולא ציפיתי להפתעה מיוחדת למרות שאני לפני הימים ההם מרגישה ענקית גדולה ונפוחה המרתי מה יגיד המשקל ו........ טעיתי. המשקל היה נמוך ממה שחשבתי בחצי ק"ג. אהבתי גם שלא "ברחתי" מזה. בעבר (לפני הניתוח) כשכבר הייתי נשקלת הייתי בורחת מזה בימים כאלה עכשיו החלטתי אותו יום אותה שעה אותו מצב צבירה והמשקל חייך. יום טוב שמחה

שמחה37

New member
כדורים טבעיים ללפני מחזור

אז גם החברות הרוקחות שלי המליצו על רסקיו להפגת מתח לחץ ועצבים לי קשה להתחבר כי חוץ מהעצבים רציתי משהו שיעזור לי להתמודד מול הרצון לפחמימות ותחושת הבא לי... האין סופית. חברה שמשתמשת בשמן נר הלילה דווחה על שיפור משמעותי בכל התופעות שלפני המחזור. נראה לי שאנסה את שמן נר הלילה.אני רק מקווה לזכור לבלוע אותו. יום נפלא שמחה

LATIN GIRL77

New member
עכשיו כשהלחם בתנור התפנתי לכתוב../images/Emo13.gif

רזה/שמנה, לפני/אחרי ניתוח, תמיד נהנת להכין לחם בית בערב שבת, אין כמו הריח שמופץ פה. היום הגדלתי לעשות וחלק מהלחמניות אף ממולאות. וכן, אני אוכלת לחם, כן כן בסגירה הגבוהה שלי
, בטח לא שלוש לחמניות כמו פעם, אבל בדרך כלל מתמודדת עם לחמניה אחת בימי שישי בצהריים, מאז הניתוח כבר לא אוכלת לחם עם הדג של ערב שישי - אז זה הפינוק שלי, לאט לאט נהנת מכול ביס
חששתי שאחרי הניתוח אהבתי למטבח תעלם, אבל לא - עדיין מאוד נהנת להכין כול מיני, גם אם מדובר בפחמימות ובצקים שמהם אני אוכלת אולי במקרה הטוב רבע מהעבר. שבת שלום בית יקר

אופירA

New member
מנהל
אצלי הלחם הולך בערב שבת בעיקר

באמצע השבוע אני אוכלת לחם רק כשאין לי תוספות לעוף. אבל בערב שבת זה זמן חגיגת החלה והלחמניות שאני אופה לעצמי מחצי קמח מלא חצי לבן. הטבעת שלי התכווצה שוב, כי גם אני התכווצתי. אבל התעצלתי היום ללכת לפתוח אותה. רחוק לי ראשון לציון, ובימי רביעי אני עובדת כל היום והערב, ואין לי זמן. אולי בשבוע הבא אלך לפתוח רבע. תלוי מה יקרה במשך השבוע. תישאר הדוקה או תיפתח קצת. האוכל עובר כרגיל, אבל צריך הרבה עבודת פתיחה, והוושט מתאמץ. אני לא אוהבת את זה. מנגד, כבר 3-4 ימים שהופיעה בצד שמאל של המספרים על המשקל הספרה 6! 69.9, 69.7, 69.4. כבר אמרנו שכיף להחליף קידומת? אמרנו. החצאית מידה 46 שקניתי לפני כמה חודשים - שוחה ומטיילת ונופלת. החצאית מידה 44 שחיכתה בארון בסבלנות 15 שנה, מונחת עכשיו יפה ותחנוך את האביב המתקרב
. אבל צריך לגהץ אותה
. שאלו יהיו הצרות
. אל יתהלל חוגר כמפתח. אני מחכה לראות שהספרה 6 תופיע גם ברוב ימי החודש הבא, ואז אצרח: ישששש!!! שתהיה שבת שלום נפלאה.

שמחה37

New member
אופירה 6 וואאוו איזה כיף לך

בשבילי 6 זה חזון לפעמים חלומות מתגשמים .... כל הכבוד לך שמחה

אופירA

New member
מנהל
תודה לכולן. נסיכה, אפשר להתחיל איתי

אבל בחתונה שלי שקלתי 55 ק"ג, אחרי ששמנתי בצבא... אז היום אני "די שמנה".
בשבת בבוקר, אחת עם BMI43 אמרה לי: למה יש לך כזו בטן? למה את אוכלת מאכלים עם מיונז ולא ירקות חיים? וציינה שבעבר, לפני 10 שנים, היא ירדה יפה בדיאטות. אז גם היום היא יכולה לרדת בדיאטה. היא לא צריכה ניתוח (זו כבר הדיאטה השלישית שהיא מתחילה בשנה האחרונה). והזכירה שגם אני עשיתי אז דיאטות - בזכותה! (עפ"י טענתה
). מה שקנאה מוציאה לאנשים מהפה...

ליבי3617

New member
ואם יותר לי להיות רעה

אפשר תמיד לראות אנשים כאלה ולדעת שאת בעצמך יודעת את האמת לאמיתה ומאיפה ההערות האלה באות. ובכלל צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים. האמת תמיד צפה בסופו של דבר. וזה נכון לכל דבר ומקום אגב, לאו דווקא לירידה במשקל
כל הכבוד על החלפת הקידומת.

LATIN GIRL77

New member
../images/Emo2.gif6?? איזה כיף!

חתיכת ציון דרך, WOWWW מחכה לצרחות היש שלך

דר איל

New member
איזה כיף לך

יש לי חלומות על מאפים לחמים ועוד כמעט בכל לילה אך הכל נשאר בגדר חלום לא עוברים מאפים ובצקים (לי בכל אופן) בסגירה 9

למעלה