יום שישי חבריא!

היה מצחיק בבצפר

והיו שעתיים שהמורה דיברה עם כל אחת בנפרד אז עקפתי את כולן ולמרות שאני אחת מהאחרונות ברשימה נכנסתי חמישית:p קיבלתי 95 באנגלית בהערכה, היא כזאת זונה, אני שונאת אותה. ממש. אני צכה לקבל 100! פלוס,קיבלתי אתמול 90 באנגלית, ואין, זה מעצבן רצח כי היו לי טעויות מטומטמות. זין השאר סבבה אני מרוצה:p ואז יצאתי הביתה, רצתי בטירוף לאוטובוס, אורושקה הייתה שם, ריכלנו כל הדרך ושמענו מוזיקה. כפרעליה זייהו

FartherAway

New member
נחמדכזה.

במתמטיקה אני ומוחה הצלחנו למצוא את ה9 ספרות הראשונות אחרי הנקודה בפאי, בעזרת מחשבון. הכישרון.
ספרות היה מרנין משהו. ספורט סתם היה מפגר. עוד שעה וחצי שיעורגיטרה אחרון, ונראה כבר מה יהיה בערב.

אהההה עוד שבוע פחות יום אילת!!!

וואי איך בא לי כבר!
אז היום התחלתי בתשע, הגעתי לביתספר בשמונה וחצי אז הסתובבי לי, ואז ראיתי את המורה לתנ"ך אז שאלתי אותה מה עם התאריך של המבחן והיא לא ידעה להגיד לי, היא אמרה שהיא תברר. דיברתי גם עם המורה למתמטיקה, שאמרה שהיא תדבר עם אבא (כי הוא בדיוק עשה משהו בביתספר). שעה עיצוב תוכנה- המורה עשתה חזרה קצרה על מה שהם למדו ביום רביעי, והבנתי די מהר. עשינו כמה דברים. הפסקה- הלכתי לחפש איזה מורה בחטיבה, מצאתי אותו אבל הוא לא שמע שקראתי לו אז בעיה שלו, כי הוא רצה לדבר איתי
שאר הזמן בהפסקה סתם הסתובבתי. עוד שעה עיצוב תוכנה- פתרנו כמה תרגילים, ואז היא החזירה מבחנים- קיבלתי 79
לא רע יחסית לזה שהלך לי ממש חרא ולא הייתי בטוחה ביותר מחצי ממה שכתבתי. שעה הסטוריה- בעיקר דיבורים וחזרה למבחן. נגמר השיעור וישר הלכתי למורה לתנ"ך, כי מישהו אמר לי שהמבחן ביום ראשון הזה(!!!). הלכתי אליה והיא אמרה לי לבוא איתה, היא מצאה את הרכזת, דיברה איתה ובסוף אמרה שהמבחן לא יהיה ביום ראשון. הגעתי הביתה, סידרתי את הסלון, את החדר, סידרתי את הביצים בתוך המקרר
סידרתי את הנעליים בתוך המיטה, וחיפשתי ומצאתי את הכבלים של המצלמה. עכשיו אני נחה, אחה"צ בטח שומדבר חוץ מלשטוף את הבית, לקפל כביסות ולהשלים סיכומים. יאללה ביי

B a m b o o k

New member
להלהלה

זוהר ישנה אצלי אתמולD: קמנו ב9 (ז"א אני קמתי ב9.. היא קמה לפני וקראה...) הלכנו לבצפר לשעתיים היסטוריה ויש לי בונוס במבחן
ונאמ נאמ מה עוד? כלום. שבת לומדים להיסטוירה ובנדוד שלי בא לישון פה בערב

זונע

New member
מבחן בהסטוריה

לא למדתי אבל הלך סבבה...התבאסתי שהייתה רק שאלה אחת על עליית הנאצים לשלטון...כי אני זוכר בע''פ כל מה שקשור לגרמניה הנאצית חח 95 בתנ''ך...וזהו...היום טורניר פוקר ענקי בבית ריק של חבר...זה הולך להיות היום השלישי ברציפות שאני משחק פוקר!

...

ספורט שעה היה אחד הגרועים היום ולא היה לי עצבים להתאמן... 3 שעות תנך,מבחן... זהו נגמרו עד חודש הבא כל המבחנים בינתיים [:

noyy

New member
מתכונת בספרות!

וואי איזו הקלה איזה אושרררררררר!! לא רוצה לשמוע יותר מספרות עד סוף החודש. אח"כ הלכנו לעבודה של חברה בסוכנות מכוניות ועליתי על מלאא ג'יפים
ישבתי בג'יפ של 300 אלף שקל והרגשתי כ"כ טוב.. הסתבוננו קצת בקניון, מקדונלד'ס והביתה. מתכונת במתמטיקה ביום ראשון
אין לי כוח כבר

shiratel

New member
אהעהעאהאהה שיהיה כבר יום ראשוווןןן

ילדה מהכיתה שלי הייתה בצילומים של ארץ נהדרת והולכים לחקות את ג'ורג' מייקל!!!!!!! הזמר שאני הכי אוהבת
מתה לראות את זה כבר!
נהייתי מאושרת

gurke

New member
יום שישי, הא?

כל היום התכוננתי למתמטיקה, יום שני מתכונת
היום בערב כנראה נוסע לרמת השרון, יומולדת לפרי
יאללה, חוזר ללמוד.

LadyFlame123

New member
הממ מבחן בהיסטוריה על הבוקר..

היה בסדר.. ניסיתי לחרוש אתמול,אבל שיגעו לי את השכל..נראה כבר איך הלך
אחרי זה היה שעתיים מתמט'+ צרפתית ותנ"ך.. לא מעניין במיוחד. הלכנו לבן, ראינו ביג מאמא 2
חמוד ביותר
עוד כמה שעות הולכים לחבר של ליאורה..

L i O r K u S h

New member
דודים שלי פה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo189.gif

ובנדוד שלי החמודדדדדדדדדדדדדדד!!!! הילד הכי מדהים בעולם
אנחנו נקרעים פה על כל דבר שהוא עושה..הוא מפיל הכללל בחדר.. היינו אצל בן. ראינו סרט נחמד. עוד מעט הולכים כולם ליוסי
נשאר לי רק עוד שני פרקים לראות באבודים
מקווה שאני אספיק הסופ"ש הזה... אוף אני לא יודעת אם ללכת לגדנ"ע. אוף.

אני אצל רוזי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo163.gif

#%^$%^%^@#^%^%#^# ובמבשרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111 ומחר!!!!!!!!!!!!!! במכבים רעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111 קיצר זהו

dcohn

New member
קרררררררררררררררר

אז היה מבחן בהסטוריה שלא הכי התכוננתי אליו אבל הלך בסדר.. ושאר היום סתם.. בזבזתי את השנקלים שלי! שלושה מהם! :[ (ונשאר לי רק השנקל הראשון שאותו לא נותנים
) הלכתי קצת עם תמר לקניון שם פגשנו גם את אבא שלי וגל ואז נסעתי איתם לקניון שבעת הכוכבים כי הם רצו להיכנס לתמנון והחנות היתה סגורה אז הסתפקנו בגלידות בגביע של מקדונלדס
בבית אכלתי, השלמתי פרק באבודים (אבא הצטרף אלי לצפיה וניקר באמצע ואז שאל אותי מה הוא הפסיד אז אמרתי לו שהוא הפסיד 3 עונות
) ואז נרדמתי בסלון וכשהתעוררתי היה איזה 7 והיתי בטוחה שכבר שבת בבוקר
אז השלמתי עוד איזה 2 פרקים באבודים וזהו. אני בבית. מחר בבית המון סידורים ואז מחרתיים גדנע.

sky darkens

New member
פפ, איזה יום.

הוא התחיל ממש טוב, לא זוכר מה היה בבית-ספר... בערב נסענו לקאמל קומדי קלאב והיה ממש חזק. היה רועי לוי, מיכאל הנגבי ויהודה ארי. כולם היו אדירים.
אחר-כך יצאנו לקנות אלכוהול, ושתינו וזה. ואז באו אלינו 3 ערבים בני 14 ואיימו לדקור אותנו בגרון עם מברגים. |: קיצר הם אמרו תוציאו תפלאפונים וזה, ואז בא איזה אחד מהם ומתחיל לדבר איתם בערבית. ואז הוא עושה לנו בעברית; יאללה תלכו מפה מהר. הנהג מונית שלנו הגיע ואז הם רדפו אחרי המונית וזה, היה מפחיד, אבל יצאנו בחיים. ירדנו במסיבה של השכבה + י"בניקים והיו שם כאילו מלאאאאאאאאאאא אנשים שיכורים. הספקתי לריב עם שחר (על כלום), וראיתי מלא אנשים\דברים שהייתי מעדיף לא לראות. לא נורא. היום היה גם טוב, אבל אני אספר כבר בסיכום שבועי שיהיה לי כוח. לילה טוב.

למעלה