אהההה עוד שבוע פחות יום אילת!!!
וואי איך בא לי כבר!
אז היום התחלתי בתשע, הגעתי לביתספר בשמונה וחצי אז הסתובבי לי, ואז ראיתי את המורה לתנ"ך אז שאלתי אותה מה עם התאריך של המבחן והיא לא ידעה להגיד לי, היא אמרה שהיא תברר. דיברתי גם עם המורה למתמטיקה, שאמרה שהיא תדבר עם אבא (כי הוא בדיוק עשה משהו בביתספר). שעה עיצוב תוכנה- המורה עשתה חזרה קצרה על מה שהם למדו ביום רביעי, והבנתי די מהר. עשינו כמה דברים. הפסקה- הלכתי לחפש איזה מורה בחטיבה, מצאתי אותו אבל הוא לא שמע שקראתי לו אז בעיה שלו, כי הוא רצה לדבר איתי
שאר הזמן בהפסקה סתם הסתובבתי. עוד שעה עיצוב תוכנה- פתרנו כמה תרגילים, ואז היא החזירה מבחנים- קיבלתי 79
לא רע יחסית לזה שהלך לי ממש חרא ולא הייתי בטוחה ביותר מחצי ממה שכתבתי. שעה הסטוריה- בעיקר דיבורים וחזרה למבחן. נגמר השיעור וישר הלכתי למורה לתנ"ך, כי מישהו אמר לי שהמבחן ביום ראשון הזה(!!!). הלכתי אליה והיא אמרה לי לבוא איתה, היא מצאה את הרכזת, דיברה איתה ובסוף אמרה שהמבחן לא יהיה ביום ראשון. הגעתי הביתה, סידרתי את הסלון, את החדר, סידרתי את הביצים בתוך המקרר
סידרתי את הנעליים בתוך המיטה, וחיפשתי ומצאתי את הכבלים של המצלמה. עכשיו אני נחה, אחה"צ בטח שומדבר חוץ מלשטוף את הבית, לקפל כביסות ולהשלים סיכומים. יאללה ביי