יום שישי ה13...

lori4

New member
על מי בדיוק?

ולא ירדתי פשוט ציינתי משהוואם כבר ירדתי אז בציניות.

Digi Lista

New member
לא מסלפים.את באמת מגזימה...

מה יאנה עשתה לך שלי?את קוטלת אותה על כול דבר,היא בהחלט מנסה להשתלב כאן אז למה לקטול אותה ככה על כול דבר?לא מגיע לאף אחד התנהגות כזאת,זה לא גורם לאנשים להישאר בפורום שלא נדבר על זה שאין שום סיבה וזה באמת לא נעים לקבל כאלה תגובות על כול דבר,מה הביקורתיות הזאת? כתבתי ביום ראשון את ההודעה הבאה ואני רצינית בעניין,זה נהיה מוגזם,שלא נדבר על העובדה שזה פוגע ביאנה,בפורום ולי באופן אישי רע לראות כאלה דברים,על אחריותי לדאוג שכול מי שאוהב דיג'ימון יהנה כאן אבל מעבר לזה אני דואגת קודם כול לחברים שבפורום מעצם היותם בני אדם ואם מישהו נפגע כאן ונקטל ככה זה כישלון שלי וזה אומר שאני יכולה לפרוש מעכשיו,אומנם זה נראה כאילו מדובר בכולה פורום אבל יחס וכבוד אנושי מאוד משמעותים מבחינתי. אנחנו שמחים שאת כאן אבל לא שמחים שאנשים נקטלים בלי סיבה ונפגעים.

Unicorn Fairy

New member
אני לא יורדת עליה אבל...

אני מגיבה בצורה שנראית לי נכונה... כי לפעמים (אין לי שום בעיה עם יאנה, היא מותק), אני אישית, מוצאת את עצמי בין הפטיש לסדן! סורי... אני מהיום מתעלמת מיאנה אם על כל מילה שיוצאת לי מהפה אני חוטפת.

Digi Lista

New member
לא את החוטפת...

יאנה המסכנה חוטפת,את המחטיפה...באמת עדיף שתתעלמי אם זה מה שימנע פגיעות... תפני אליי במסר ותגידי לי כול מה שמפריע לך,ולמה את מרגישה בין הפטיש לסדן,אני מכבדת את חופש הביטוי ואני לא מוחקת הודעות כאלה רוב הזמן אבל...בכול אופן בואי נדבר במסרים ונראה מה הבעיה

טיקיי

New member
את לא חוטפת...

זכותך לומר מה שבא לך, לא אמרתי שלא... את יכולה לומר מה שאת רוצה, אבל יכולת לנסח את זה בצורה פחות פוגעת...

יאנה י

New member
תנו צ'אנס לשלום

תעשו לי טובה כולכם (אל תעלבו) אבל תפסיקו לריב ביגללי כל הזמן, זה פוגע בכולנו ואני לא רוצה שUnicorn Fairy תיפגע או מישהו אחר. תודה שאתם מגינים עלי(באמת) אבל לא חובה לפגוע ברגשות הפוגע יש מספיק ניפגעים ובאמת לא צריך לפגוע יותר. נכון שUnicorn Fairy פגעה בי כמה פעמים ותודה שאתם הערתם לה אבל (שוב) אל תריבו ביגללי או בגלל מישהו אחר כי הרי אתם בעצמכם קאראתם לפורום "די'גימון חברים בלב ובנפש". אז למה זה לא מיתקיים ותעשו לי טובה יש מריבות ביגללי מספיק בבית הספר ברוך השם אין צורך להוסיף. אולי לUnicorn Fairy הייתה פליטת מיקלדת והיא לא התכוונה להעליב או שפשוט באותו יום היא הייתה מעוצבנת ורצתה להוציא את זה על מישהו
תנו צאנס לשלום
|סהדגש|

אפשר להבין מה קורה איתך בדיוק?

כל הזמל יש לך "פליטות מקלדת" ואת רומזת דברים על הבית-ספר שלך. מה קורה איתך? הכל בסדר?

יאנה י

New member
||לא שום דבר הוא בסדר

עבר עלי יום לא קל ודי כבר להציק (אל תעלב) בואו ניסגור את השירשור הזה ושהוא יגיע לדפי הפורום הנישכחים יותר.

למעלה