יום שישי ה13...

Digi Lista

New member
יום שישי ה13...

יום עם אמונה שאין לדעת מה יקרה בו,מומלץ לא לצאת מהבית וכו'...דנו עליו כאן פעם אבל אני היחידה שבא לה לכתוב סיפור בנושא?אתם מעוניינים לעזור או שכמו שאר הדברים שכתבנו במשותף לא נתקדם ולא נסיים?...

Digi Lista

New member
הכוונה לסיים אותו עד שבת גג...

אבל כמו שאני מכירה אותנו צריך להגיד שנסיים בכלל
...

Digi Lista

New member
בעצם אולי עדיף דיון בנושא...

רגעים מפחידים/מוזרים במיוחד בסדרה...נצרף תמונות מפחידות...נורא בא לי להזכיר את זה איכשהו...

לא זכורים לי רגעים מפחידים מהסדרה

אולי כל הקטעים שדמידווימון דיבר עם מיוטיסמון כשהוא עמד בחושך כזה. לא יודע, לא זוכרים לי קטעים מפחידים.

Unicorn Fairy

New member
אוף נמאס לי מדוליז...

דייייייי!!! אני רוצה תמונה באמת של ג'רי המטומטמת והמפחידה!!! חחחח

star_female

New member
תמונות מפחידות?

טאי בתור רוצח סדרתי יספיק? ^^; (בדיוק מצאתי את התמונה הזאת באיזה אתר יפני.. מפחיד x.x) לא לבעלי לב חלש.

יאנה י

New member
הנה משהוא מפחיד

עים לפחות מיוטיסמון לא נשף עדיין בעורפכם, נשך את גרונכם, מצץ את דמכם או השאיר אתכם בשלולית אדומה או שלפחות הצליף בכם או רדף את חלומכם אתם תפחדו לפחות קצת השאר קצת הרבה. (אני אוהבת משפטים מגעילים למרות שזה לא כל כך)

יאנה י

New member
והנה עוד אחד

וזו הקלה לשונאי מיוטיסמון לדעתי החביתה ממנו הייתה טעימה אינני יודעת לגבי כשרות

יאנה י

New member
חשבתם שניפתרתם ממנו - טעיתם

וזו תמונתו בתעודת זהות מזל שהיו כמה עותקים הצילום היה לא בדמו של הצלם שיחזור לא רע

יאנה י

New member
הנה הוא מגיע שוב ברוב דרגותיו

נו רוצים לראות למה הוא גדל תיסתכלו אגב הדברים שכתבתי בתמונה הראשונה קרו לי אישית אבל הדם לא דמי היה אלא לא כדאי לכם לדעת. . .

יאנה י

New member
גם לדעתי

בתור אליקוראמון במיוחד אני אנסה למצא את התמונה שלו אם לא אז אצייר

יאנה י

New member
אחרון אחרון לא חביב על רובנו

והנה הוא לבד לאלו שלא תרמו עדיין דם והוא נגנב ע"י האחות שהחליטה לא להשתמש במחט אלא בשיניים. . .(לאחות קראו מיוטיסמון) זה קרה לצלם אחד ויכול לקרות לכל אחד.

lori4

New member
יום שישי ה-13?

זאת אומרת שהמסיבה נדונה לכישלון גמור? מסכנים כיתה ז'(אני הולכת למסיבת בר-מצווה)

למעלה