יום שישי השחור (Black Friday)

יום שישי השחור (Black Friday)

יום שישי השחור (Black Friday) הוא כינוי ליום שישי שפותח את עונת המכירות לקראת חג המולד.יום זה הוא יום שיא של הצרכנות בארה"ב. בעבר יום זה היה יום הקניות העמוס ביותר בשנה.

נו אז מה עושים הישראלים לפחות הממוצעים שביניהם מתווספים לקניות... שיהיה למה שלא נחקה משהו מהתרבות האמריקאית??

ואני שחובבת פיצ'פקעס מושבעת, החלטתי שדווקא היום אני לא משתתפת בהיסטריה ההמונית הזו. אני גרה כאן בארץ הקודש, לא חוגגת את חג המולד (הלוואי והיה קצת שלג)... לא ממתינה לסנטה קלאוס אני יש לי את חנוכה שלי ולכן יצאתי השוקה (כמילות השיר הידוע) וקניתי רק את מה שאני ממש, אבל ממש חייבת.

התחלתי בקניית תרנגול (אמממ אכין תרנגולת ממולאה באורז פטריות וצנובר) שגם אותם הוספתי לסל.
אחר כך חשבתי על כלבלב... כלבלב חשוב מאד שיהיה מסורק היטב לכן נכנסתי על הדרך למספרה לעשות תסרוקת (כמובן שתתאים לזו של הכלבלב שאין לי)
אחר כך המשכתי עם החתול (נו זה שבשיר...), יש לנו בגינה כמה שמסתובבים להם, חשבתי שאין זה יפה שאין לי כד מיוחד לחלב, במידה וארצה לתת לאחד מהם בבוקר מעט משקה, לכן מייד נכנסתי לחנות כלי בית כשאני תרה אחרי כד מיוחד במינו (אל דאגה מצאתי לי אחד כזה.)
עכשיו הגיע תורו של הברווז הקטן, חיה כה מיוחדת צהבהבה וחייכנית שבוודאי חשוב לה להיות לצד חבריה בברכה, אמממ אבל מה לעשות שאין לי בריכה?? מייד נכנסתי לאחד המקומות המיוחדים שאתה יכול תמורת סכום סמלי לעשות ספא,ג'קוזי בריכה חמה או קרה (העיקר שלברווז יהיה טוב)
מה נשאר לי עכשיו? אממממ החמור הקטן..... זה שתמיד סובל, תמיד מרים את כל המשאות הכבדים, שטוען שהוא עובד הכי קשה מכולם (נכנסתי לחנות וקניתי לו 2 סוודרים מקשמיר מהממים) שאפ'חד לא ירגיש מופלה לרעה..
איזה יום של חוסר קניות היה לי, אין כמוני.
שילמדו להם האמריקאים איך חוסכים כסף!
כדי שלא ארגיש ברע, בכל אופן סוף שבוע וחג פינקתי את עצמי (גם לי מגיע משהו לא??) בחנות קטנה שמוכרת תמונות נוף מדהימות... שיהיה לי משהו יפה וחדש על הקיר בסלון.
שבת שלום.

רק טוב!!!

אז מה, לכווולם

נהיה כל כך שחור מהקניות שאפ'חד לא בא להגיד שבת שלום??
לא צריך, בלי טובות, אני הכנתי גיגית של לביבות ועכשיו יישאר לי יותר נה נני נננה נה
אמממ לכם ואמממ לכם

שבת נהדרת לכוווולם
רק טוב!!!

itaf10

New member
הגעתי יקירה את לא לבד

מה אומר לך "חג המולד" תמיד מזיז לי משהו
זוהי התקופה של הגויים היפה ביותר שחוויתי, החנויות מלאות בשלל צבעים
ומתנות פשוט מרהיב, לטייל ברחובות בחו"ל זו חגיגה אמיתית.
כמדי שנה בעלי ואנוכי היינו נוסעים לחופשת הסקי שלנו באמצע דצמבר
עד כמעט אמצע ינואר.
ומאז מותו כל התענוג הזה חלף עבר ואיננו

שבוע טוב ומבורך בכל

איטפקהההה

גשי הלום
אני שמחה שבאת ומייד אני מכינה לך לביבה ענקית עם פצפוצי כוכבים והמון סוכר ושמנת

לגבי חג המולד, אני מסכימה אתך מאאאאד, הגויים (ימח שמם) יודעים לחגוג כמו שצריך, גם אני הייתי כמה פעמים בכריסמס בחו"ל וזה מחזה בלתי רגיל, הקישוטים, הצבעים, השמחה, פשוט לקנא.
ואני במקומך, הייתי אורזת לי מזוודה קטנה וטסה לאו דווקא לסקי אלא לעיר גדולה, בה את יכולה לטייל לראות, לשמוע, לחוש ולהינות מהחגיגה.
רק טוב!!!

itaf10

New member
שבוע טוב לך ולכל החברים

איפה נעלמתם?
איפה החורף שלנו, אצלנו במרכז חמים ונעים, השמש פיזרה את קרניה לכל
השנה הקדמתי את החורף והייתי קצת בשלג (העלאתי תמונות להצצה)
נו טוב..
חג שמח ושבוע נפלא שיהיה על כולנו.

שבוע טוב לכווווולם

איטפקה אני מניחה שכולם שוכבים על הגב ומנסים לעכל את ים הסופגניות והלביבות שאכלו נה נני נננה נה

השבוע התחיל חם במישור של החוף אפילו אביך ולא נעים, אבל הבטיחו שמאמצע השבוע הכל ישתנה ויהיו לנו כמה טיפות של גשם יששששש למה לצפות

שיהיה יום נפלא לה

רק טוב!!!

אין על הפולניות - בדיחה קורעת!!!
פולניה זקנה מזמינה צייר לצייר פורטרט שלה, ומבקשת שיוסיף שרשראות פנינים,
סיכת רובי גדולה, עגילי יהלומים, צמידי זהב וטבעת ענקית.
הצייר ההמום אומר לה: "אבל אין לך את תכשיטים האלו".
אומרת לו הפולניה - "תראה, למקרה שאמות לפני בעלי-הרי הוא יתחתן עוד פעם,
אז שאשתו החדשה תחפש את התכשיטים ותוציא לו את הנשמה"

רק טוב!!!

ניקו 45

New member
אממממ קראתי אותך זוהרת
ולא ממש הבנתי

את מעשייך ופועלך עד ש.... נזכרתי במערכון של הגשש :
בכאילו ... מר וורסנו בכאילו אני אעבוד בבנק ותשלם לי משכורת .

עשית בסוף עוף ממולא בצנוברים או לא ?

אני מאידך ... קניתי במחיר מציאה מכשיר לעשיית גלידה ביתית .
והתוצאה מעולהההההההההההה

ובכלל ... אינני זקוק לשישי שחור לקניות .
אני בקניות בכל ימות השנה ... והמסך ירוק .

או הנה אתה

ואני כבר חשבתי שטסת לך לאיזה מקום ואני לא הספקתי לתת רשימת קניות

אבל עכשיו הכל ברור---- מתקפת פולנים ואייייי זמיר, אם היא עברה בשלום, אתה צריך מייד לעלות על הערסל ולנמנם כמה שעות טובות נה נני נננה נה
ולגבי שאלותיך---- בוודאי עשיתי הרי יצאתי השוקה טרה לה לה לה להההההה - יצא ממש טעים

ואפ'עם אני לא מבינה לשם מה צריך מכשיר לעשיית גלידה??? רוצים גלידה? הולכים למכולת וקונים כמה חבילות מערבבים היטב מפזרים למעלה דובדבנים, פירורי עוגיות שקדים ושאר תופינים מקשטים בשימשיה ופרח ואוכלים בתיאבון גדול. לבזבז כסף זו מצווה אבל תלוי על מה. קאפיש??
ואני הזכרתי לך את הגגשים??. פששששששש לכבוד גדול הוא לי

חג שמיייח
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
כן אני ...
ואת .....?

מצחיקה אותי עד בלי די

ובנוסף לכל הצרות שלי גם שמת לי פה בדיחה על ...פולנייה .
כמובן ששיגרתי זאת לעדת יוצאי קרקוב ומה אמר ?
בטחחחחחחחחחח ככה יעשה לגבר ששרד את הפולנייה . (מזכיר לך משהו ? אההההמן ? )

את והבדיחות שלך

מה מצחיק מה, מה כבר אמרתי?! אתה הרי יודע איך זה אצלנו--- הזמיר הכי טוב מקרקוב, הרקדנית הכי מוצלחת מוורשה והילדה הכי מוכשרת מלודג', קאפיש? נה נני נננה נה

רק טוב!!!

למעלה