יום שישי.. האאא..

עומר XD

New member
יום שישי.. האאא..

טוב אני יודע שאני מציף את הפורום בהודעות שלי אבל אני רוצה להחיות את הפורום ועד שמישהו לא יענה אני אמשיך לחפורר!!
XD טוב יאללה סיכום שבועי P= שיר השבוע של אפרת: שיר השבוע לא של אפרת: משהו טוב שקרה השבוע: משהו פחות טוב שקרה השבוע: משהו שאתה מחכה לו בשבוע הבא: תמונת השבוע: פאדיחת השבוע: ציטוט השבוע: אמן/אמנית/להקה/סולן/סולנית שעשו את השבוע: אייקון שאפיין את השבוע: הבנאדם שעשה לכם ת'שבוע: ועכשיו התפקדות!
שם:
שיר אהוב של אפרת:
הסליחה ואני או אפרת גוש:
היית פעם בהודעה של אפרת?
השאלון הזה היה חופר? לעשות עוד כאלה בשבועות הבאים? שבוע טוב, עומר.

עומר XD

New member
../images/Emo13.gifעונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אפרת: גם אני הייתי שם. (אחח שנים לא שמעתי אותו) שיר השבוע לא של אפרת: Avenged Sevenfold - Afterlife משהו טוב שקרה השבוע: קניתי סוף סוף ת'סליחה ואני. משהו פחות טוב שקרה השבוע: חלמתי שרוצחים אותי O: משהו שאתה מחכה לו בשבוע הבא: לרכב קצת בחווה. (על סוסיםXD) תמונת השבוע: אפרת בקישור ש"שלומיתת" שמה.
פאדיחת השבוע: ממ. אין XD ציטוט השבוע: תהיה נחמד לילדים שלך כי הם אלו שיבחרו לך את בית האבות .. XDD אמן/אמנית/להקה/סולן/סולנית שעשו את השבוע: avenged sevenfold אייקון שאפיין את השבוע:
גיליתי שאני טס לצרפת בפסח. DD: הבנאדם שעשה לכם ת'שבוע: "הורס 17" כי הוא שלח לי כמה שירים ממש טובים של אפרת.
ועכשיו התפקדות!
שם: עומר.
כיתה/עיסוק: ז'
שיר אהוב של אפרת: גם אני הייתי שם.
הסליחה ואני או אפרת גוש: הסליחה ואני.
היית פעם בהודעה של אפרת? כן. היה אדיר.
השאלון הזה היה חופר? לעשות עוד כאלה בשבועות הבאים? על זה אתם עונים. XD שבוע טוב.

שפוצי

New member
סיכום שבועי

שיר השבוע של אפרת: תמיד כשאתה בא שיר השבוע לא של אפרת: כלום לא כואב משהו טוב שקרה השבוע: מסע ישראלי:) משהו פחות טוב שקרה השבוע:נגמר, מסע ישראלי משהו שאתה מחכה לו בשבוע הבא: בת מצווה של אחותי הקטנה:) תמונת השבוע:דושי פאדיחת השבוע:החליקה שדפקתע בעין עקב ציטוט השבוע:"דולב, דולב, תסתפר!!!" אמן/אמנית/להקה/סולן/סולנית שעשו את השבוע: אביתר בנאי אייקון שאפיין את השבוע:
הבנאדם שעשה לכם ת'שבוע:אלונה :) ועכשיו התפקדות!עוד פעם? טוב, נזרום שוב.. אבל פעם אחרונה.., באמת! שם:נטע גיל: 17 כיתה/עיסוק:יא שיר אהוב של אפרת:דיאטה הסליחה ואני או אפרת גוש:מממ שילוב היית פעם בהודעה של אפרת?בהודעה של אפרת, לא נראה לי.. אבל בהופעה כן.. השאלון הזה היה חופר?לא, רק נמאס מהקטע של ההתפקדות.. לעשות עוד כאלה בשבועות הבאים? אתה מוזמן..

עומר XD

New member
לקחתי לתשומת לבי. ../images/Emo6.gif

אין בעיה לא תראי התפקדות למשך הרבה זמן. וכן הייתה לי טעות בשאלה היית פעם בהודעה של אפרת? אז הנה התיקון והדבר הנכון.. היית פעם בהופעה של אפרת? למרות שאני בטוח שכבר הבנתם את ההודעה. (את ההודעה עצמהXD) ו.. זהו. רק שתדעו גיליתי את השיר "שיחזור" ולדעתי הוא הכי יפה בעולםם..

למעלה