יום שישי בדרום

Bartov Alon

New member
יום שישי בדרום

אילן סאלם אני ובני הנהג, מגיעים למשמר הנגב בסביבות השעה 11:00 . הרוח בין 1 ל 0 קמ"ש נראה רע מאוד גרירה ראשונה שלי מנתק ב 450 מ' ותוך 5 דקות נמצא ב 1000 וממתין לאילן שזה ממריא מיד אחרי, בינתיים אני מאבד גובה ומוצא את עצמי ב 350 יחד אם אילן נלחמים על איזה 0.7+ , לאט לאט זה מתחזק ואנחנו ב1200 יוצאים לדרך. בני מתקתק את העניינים ונמצא בקשר עין איתנו כל הזמן. המרחק הגדול בין התרמיקות גורם לנו לאבד שוב פעם גובה, אני מזהה דסט כ 700 מ' מאיתנו ומודיע לאילן בקשר, שנינו כמו שני חיצים לכיוונו ושוב ב1200. אחרי באר שבע הטיסה הייתה בין 800 מ' ל 1500 מ' ( אילן 1700). כל הטיסה היינו יחד במרחק די קרוב אחד לשני וכשבני תמיד למטה , אחרי כשעתיים או פחות, הגענו לדימונה בגובה 1400. נחיתה יזומה במנחת שהיה אמור להיות מנחת מטוסים ( היו פעם תוכניות להפריח את השממה בנגב) היום משמש טיסנים מונחי רדיו , ותחרויות סוסים ("עגלות") רובם בדואים. טיסת אימון מצוינת בסביבות ה 50 ק"מ . הנחיתה שלי הייתה לא מהמשובחות שתילה, ופגיעה קלה בכתף. מקווה להגיע לליגה הקרובה, אם לא אז בטח לזו שאחרי.

amitceder

New member
כל הכבוד

מעניין שטיסות בדרום נגמרות לעיתים בנחיתות קקה עם נזקים גוף. גם לי היה שתילה מסריחה לפני 3 שבועות שעד עכשיו גורמת לי לכאבים בכתף. העיקר שהגלשן שלם :) ושוב מברוק

חגי

New member
מה קורה עם שדה ההמראה של שדרות?

עם כל הנחישות לגרור בדרום - רק מהשדה הזה וצפונה אפשר לשבור את השיא...אז למה לבזבז את הזמן על שדות דרומיים?

David Gerby

New member
ברטוס, אחלה דיווח../images/Emo45.gif

נשמע יום מצויין של פתיחת העונה, נהיית תותח על (סליחה, תמיד היית). הזמנתי לך מה שרצית... אם תרצה עוד אביזרים למכשיר תגיד לי. הזמנתי מהאתר הזה, הכי זול שמצאתי הודות למר חגי (מישהו מכיר?) אגב, מה קרה בנחיתה?

Bartov Alon

New member
הנחיתה

שניה ליפני הדחיפה התרוממה כנף ימין קלות, ולמעשה אם היתי דוחף חזק ,יתכן והיתי עושה נזק לכנף שמאל. הבחירה הזו גרמה נזק לכתף שמאל ( יותר עדיף לא) דודו אביזרים נוספים למכשיר לא ממש צריך- תודה מתוק. איך הולך לך?

חגי

New member
שים לב שאם תרכוש את המכשיר שאני רכשתי

אז פלג החיבור שלו אינו סטנדרטי ואולי צריך עבורו PTT חדש.

David Gerby

New member
רכשתי את ה VX150

הפשוט והאמין. פלג החיבור אינו סטנדרטי (כניסה אחת) אבל אפשר לקנות מתאם ב $15. לכן, אם צריך אביזרים - זה הזמן.

David Gerby

New member
מאוחר מדי

כבר הוזמן 150. בענין המתאם תצטרף לרשימה של דוד ושות'. בזאת רשימת הקניות נסגרה, ארה"ב הייתה לפנינו ותישאר גם אחרינו... (אני גם נוסע ולא אהיה זמין (אולי))

חגי

New member
ה VX170 הרבה יותר טוב

הוא עמיד במים עד עומק מטר!
יש לו סוללה של 1400 מיליאמפר שמחזיקה פי 2 זמן
וכל זה עבור 10 דולר יותר

הבעייה היחידה זה החיבור המתברג של פין יחיד -אם יש מתאם מבננה כפולה לפין של ה 170 אשמח אם תרכוש עבורי

חגי

New member
והינה מתאם ב- 11$

http://www.gigaparts.com/store.php?action=profile&sku=ZYS-CT-91

מה שחגי הציע באמת יותר טוב. המתאם שלו

מתחבר בהברגה (בגלל האטימות למים), וכך אין בעיות של מגעים רופפים לאחר תקופה של שימוש. בנוסף, אין מצב שיישלף החוצה.

amitceder

New member
למה צריך אטימות למים???!!!!!

התבלבלתם בין גלישת אוויר לצלילה? מה קורה כאן?

חגי

New member
דווקא אתה שואל? בתור אחד שנחת במים

והלכו לו המכשירים אז נראה לי שהתכונה הזאת - במיוחד שאינה עולה בתוספת חיר - רק מאריכה את חיי המכשיר.

למעלה