יום שישי בדגדו

dimshik

New member
יום שישי בדגדו

בנדר וסגרון חוגגים יום הולדת. שמעתי יש שתיה חינם. חפשו אותי שם, אם אני לא עובד (ב-Shine)... אלי דבר איתי בקשר!!!

F a i r y Girl

New member
יואווווווווווווו דיייייייייי

אני וחברות שלי מתות להיכנס אבל בנות 17+ בנים 18+ אני מתעצבנתתתתתתתתתתת

PePener

New member
עזבי שטויות

לא בודקים בנות, אם את נראית בגיל המתאים, אז הכל טוב.

F a i r y Girl

New member
אז זהו.. אממ:

א. המארגנים יודעים מי אני... ככה שהם יודעים שאני בת 16... ב. אני יודעת שהפעם הם בודקים... ואני בקריזה על המארגן שהוא לא מכניס אותי, אני צריכה שלגע אותו קצת אולי יעזור... ג. לא יודעת אם אני נראית בגיל, חלק אומרים שכן וחלק לא.

F a i r y Girl

New member
דני!

חחחחח הוא מארגן עם חברים שלו את המסיבה

PePener

New member
טוב, לא נורא, יש לך עוד זמן למסיבות

חוץ מזה זה מסיבה סתם בשביל לשתות, לא משהו מיוחד

asi man

New member
חחח אני רואה שחזרת מהר לפורום

תתחבר לאיי סי קיו

F a i r y Girl

New member
פיטר מה האייסי שלך? חוץ מזה...

שאני לא שותה אני סתם שיכורה טבעית (תשאלו את אלי!!!!)

PePener

New member
חחחחחחח, ממש כמו אלי

גם הוא שיכור טבעי, ואני מאמין לך הנה האי סי קיו שלי: 171357475 ומי שרוצה בשמחה אני זמין באי סי (לא תמיד, אבל כשאני שם אני זמין, חיחי)

F a i r y Girl

New member
אלי ללא שיכור כמוני!.........

שאלו אותו!!!!!! הוא חשב שבמסיבה שתיתי, הוא היה בטוח!!! נכון אלי מאמי ??? ולא נגעתי אפילו בכוס קולה! וגם הוא חשב שיש עליי 18, זה בכלל עשה לי ת'יום

Black Hawk

New member
וואלה זאתי סטלנית...

היא טבעי מסטולית!! מסיבה קודמת שראיתי אותה הייתי בטוח שהיא אחרי כמה וודקות טובות... ומסתבר שהיא לא שתתה בכלל!! ועוד יותר מצחיק, שהייתי בטוח שיש לה 18...

F a i r y Girl

New member
יאפ... ../images/Emo9.gif

זה בא לי טבעי
דוגרי אתה חשבתי לא שתית בכלל, אבל לא משנה..

Black Hawk

New member
לא סתם כדי לשתות...

אלא כדי להתמסטל!! תבואו למסיבה בהמוניכם... יהיו אטרקציות שאחת מהן, אני- שיכור!! זה הדבר הכי קורע שאתם יכולים לדמיין... תשאלו את הבחורה המסכנה שניסתה להוציא ממני את השם שלי ביום שישי ולא הצליחה. "מה השם שלך?" "אהבגעהנכגעכג" "מאיפה אתה??" "ארכגכארעגכ" וככה הלכה השיחה בינינו... זה מצחיק בטירוף...

F a i r y Girl

New member
אלי יא בוגד...!!!!../images/Emo8.gif

ככה אתה מכיר לי בנות אחרות במסיבות!? אח"כ אל תכעס שאני "מסתובבת" עם בנים אחרים

Black Hawk

New member
חחחחחחח, זה היה כולה "ריקוד"...

וגם- זאת היא שנמרחה עליי!!! ואת ראית בעצמך את התמונה!! ואין לך מה לדאוג, לא החלפנו טלפונים או משהו... הייתי שיכור מדי לזה. היא ניסתה להוציא ממני פרטים וכל מה שאמרתי לה היה "אע'קכרדגכגד"...

F a i r y Girl

New member
כולה "ריקוד".... אבל....

אני לא אתחיל להיות מהנשים הקנאיות כי אתה יודע שישלי בעל בצד
תמשיך להגיד "אעלחדכךלחגע" למשוגעותהאלה, זה מצחיק אותי ובתמונה אלי נשמתי, ראיתי שיתוף פעולה....

F a i r y Girl

New member
שמעעעעע ../images/Emo8.gif

זה לא בקע... זה כבר הפך להיות עמק, אבל לא נכנס לקטנות

dimshik

New member
אלי אתה מחליף את יאן היום?

סתם צוחק אחי, איזה תמונה הראתה לה? את זאת שאני ראיתי? מיכאל גם בא לדגדו!!! איזה דני לא מרשה לך לבוא למסיבה? מה הקטע עם הבקע? what בקע? yan style שלום קוראים לי דימה אני מבצפר דה שליט ואני אוהב את העטים מחברת פרקר... :)

למעלה