א. המארגנים יודעים מי אני... ככה שהם יודעים שאני בת 16... ב. אני יודעת שהפעם הם בודקים... ואני בקריזה על המארגן שהוא לא מכניס אותי, אני צריכה שלגע אותו קצת אולי יעזור... ג. לא יודעת אם אני נראית בגיל, חלק אומרים שכן וחלק לא.
היא טבעי מסטולית!! מסיבה קודמת שראיתי אותה הייתי בטוח שהיא אחרי כמה וודקות טובות... ומסתבר שהיא לא שתתה בכלל!! ועוד יותר מצחיק, שהייתי בטוח שיש לה 18...
אלא כדי להתמסטל!! תבואו למסיבה בהמוניכם... יהיו אטרקציות שאחת מהן, אני- שיכור!! זה הדבר הכי קורע שאתם יכולים לדמיין... תשאלו את הבחורה המסכנה שניסתה להוציא ממני את השם שלי ביום שישי ולא הצליחה. "מה השם שלך?" "אהבגעהנכגעכג" "מאיפה אתה??" "ארכגכארעגכ" וככה הלכה השיחה בינינו... זה מצחיק בטירוף...
וגם- זאת היא שנמרחה עליי!!! ואת ראית בעצמך את התמונה!! ואין לך מה לדאוג, לא החלפנו טלפונים או משהו... הייתי שיכור מדי לזה. היא ניסתה להוציא ממני פרטים וכל מה שאמרתי לה היה "אע'קכרדגכגד"...
סתם צוחק אחי, איזה תמונה הראתה לה? את זאת שאני ראיתי? מיכאל גם בא לדגדו!!! איזה דני לא מרשה לך לבוא למסיבה? מה הקטע עם הבקע? what בקע? yan style שלום קוראים לי דימה אני מבצפר דה שליט ואני אוהב את העטים מחברת פרקר...