יום שישי- בארץ

• פותח הנושא rt 19
  • פורסם בתאריך

rt 19

New member
יום שישי- בארץ

תימצות מתומצת של הפרק: ניק מבקש מרידג' להיות השושבין שלו ורידג' השוויצר לא מסכים. בריג'ט וברוק בעוד קטע משעמם מתחבקות מתנשקות ומבקשות סליחה אחת מהשנייה בפעם המי יודע כמה... וכרגיל מדברות על העובדה שחתונה תאחד את המשפחה (כבר היו מיליון חתונות במשפחה למה נראה לה שדווקא החתונה שלה תאחד את המשפחה?
)

Mikel20

New member
שכחת את החלק הכי חשוב

טלפון בביתה של ברוק...היא מרימה...קול של אישה צורחת בטלפון נשמע בצד השני ולאחריו אנחנו רואים טלפון ציבורי ובו השפורפרת מונחת באויר ויד עם כפפה שחורה סוגרת את הטלפון...זה היה החלק הכי מעניין שבפרק הזה או בכלל בשבועות האחרונים....

Black Queen

New member
מייגן מעצבנת.

מה זה ההתחסדות הזאת? אז ניק וברידג'ט התמזמזו במשרד. היא חייבת לספר את זה לרידג' ולגרום להם להרגיש כאילו הם עשו מינימום אורגיה? והסצינה עם ריק היתה כ"כ מיותרת! למה הוא חזר בכלל?

מייגן היא על תקן רכלנית, מסתבר.

אם כי כשחושבים על זה, זה מאז ומתמיד היה היעוד שלה בסדרה. ומה זאת-אומרת למה ריק חזר? הרי תהיה לברידג'יט עוגמת-נפש אם יתברר לה שבלעדי ריק, האיחוד לא צלח. בכל-זאת, קשה להמציא כל פעם תירוצים חדשים...

Indiman1

New member
אני דווקא אוהב את מייגן ../images/Emo99.gif

למה לא מחתימים אותה על חוזה ושתהיה דמות כמו כל דמות אחרת ?? איזה פוטנציאל מבוזבז....

עופר8

New member
בשביל לראות את השיחת טלפון

וגם לראות קצת את ריק למרות שאני ממש לא מת עליו...

Shiri from the block

Active member
וואי הצרחה הזאת הבהילה אותי../images/Emo2.gif לא הייתי מוכנה לזה../images/Emo12.gif רק אני כל כך מבואסת כשאני יודעת מי צרח. וברוק נראית כל כך מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

S c a r l e t t

New member
כן...

איך זה הורס לדעת מי זאת!! אוף ישבתי עם אמא שלי לראות את הפרק, הייתם צריכים לראות באיזה מתח היא היתה ואיזה השערות בנוגע למי זה היו לה, גם אני רוצה מתח!!

238

New member
../images/Emo45.gif

בס"ד כל הפרק משעמם,ואז ברוק מרימה ת'טלפון ושומעת צרחה.סוף סוף קצת אקשן. (מישהו פה לא קורא ספויילרים ו/או לא יודע/מנחש מי צרח/ה?
)

S c a r l e t t

New member
אתם מתים מצחוק על השערות של אמא

שלי... בהתחלה היא חשבה שזה דיקן, ואז היתה את הצרחה של האישה אז היא חשבה אולי אמבר, שילה או מורגן ואז היא ראתה את היד אז היא חזרה לרעיון הראשוני של דיקן, בקיצור היא הולכת להיות ממש מופתעת

faery18

New member
../images/Emo73.gif

טוב שהצרחה הזאת לא נישמעה כמו הזעקה של מכונית..

עופר8

New member
../images/Emo58.gifמי שצרחה זאת מי שאני חושב ש

צרחה? טיילור?

למעלה