יום שישי את יודעת...

orrin

New member
יום שישי את יודעת...

זה מתחיל להפוך להרגל- סידור חשבונות וניירת בשישי בלילה.... יש לזה את הייתרונות של זה אבל יש גם את הקווץ' בלב. אני נמצאת עכשיו במקום שאני בונה את כל החיים שלי מהתחלה, בעיקר מבחינה מקצועית. המון אנרגיות הולכות כדי לגרום לחלומות שלי להפוך למציאות קיימת, כל כך הרבה אנרגיות שאני ממש לא חושבת שיש לי כוח להתחיל לבנות מערכת יחסים מאפס, לא משנה עם מי. אני רוצה חבר אינסטנט- מה שלא קיים, לא כי נדמה לי שמערכת יחסים זה קפה נמס אלא כי פשוט אין לי כוח לדייטים, וללגרום לו להכיר אותי ושאני אכיר אותו כשהכל אצלי עוד כל כך לא מוגדר. ועדיין מגיע שישי ולבד לי. בההה אני נשמעת כמו כוסית בכיינית אולי, אבל ככה אני מרגישה. היו אצלי זוג חברים עכשיו, שהתחילו לריב באמצע. וחשבתי לעצמי שזו אולי לא סיטואציה נעימה- לריב בבית של מישו אחר- אבל לפחות יש לך עם מי לריב. ועם מי להשלים. ומי שיחבק אותך אחר כך, חיבוק שהוא כל כך אחר מחיבוקים של חברות, משפחה ושות'. אין פואנטה. ממש אין. נמאס לי מבנים שמחפשים את הנסיכה להציל ממגדל בוער. מעדיפה להיות קרפדת ביצות ירוקה שלא צריך להציל אותה משום מקום. ושוב, כמו שאמרתי אין פואנטה. סתם הייתי צריכה להתבכיין. עמכם הסליחה......

mika tal

New member
תרגישי בנוח מותק.. ואת בכלל לא

מתבכיינת... וכמו שאמרת "ככה אני מרגישה".. וטוב שאת מבטאת את זה. וכותבת.. אז נכון, כיף שיש מישהו שיחבק, ויאהב, אבל כל דבר בעיתו..

ישות

New member
הי. אני עוד זוכרת את זה

וזאת אכלה סיבה להתבכיין. צריך רק לקחת בחשבון שהחוק הוא שהוא מגיע כשלא מחכים לו. לא יודעת למה אבל ככה זה עובד. ולבנות את החיים שלך זה רעיון מצויין בכל מקרה. ועוד דבר. שנים אחרי - כשאני זאת שרבה עם בעלי אצל אחרים ---לפעמים זה מתגעגע לשם בחזרה.

orrin

New member
../images/Emo105.gif

אני מניחה שאנחנו תמיד מתגעגעים למה שאין לנו..... אבל אם תחשבי על היתרונות- כמו זה שיש מישו ששוטף כלים למשל- אני מניחה שתחייכי. תודה שענית לי, זה גרם לי להרגיש פחות פסיכית..... איכשו

shaniza

New member
לפעמים זה עוזר

להתבכיין קצת... עוד יותר עוזר להתבכיין הרבה
אל תבקשי סליחה על זה. צריך קודם לבנות את עצמך מבפנים, לחזק את היסודות ולצבור אנרגיות... כדי שיהיה אפשר להוסיף דברים משלימים חיצוניים כמו מערכת יחסים. אם היסודות יהיו חזקים, הנסיך שיבוא לא יבוא כדי להציל אותך אלא כדי לבנות איתך את ההמשך. אז את כרגע עדיין בבנייה. תדעי שכשתסיימי לבנות יגיע בדיוק מי שייחלת לו כל הזמן הזה. בינתיים תיעזרי בחברים ובמשפחה שהם בעצם מוטות החיזוק... נשיבוק!

orrin

New member
נשיבוק חזרה

וחוצ מזה- דווקא בגלל שאני יודעת שאת צודקת אני לא הולכת ו"מחפשת" חבר, כי אני יודעת שאני חייבת להיות יותר סגורה על החיים שלי. ועדיין, סתם אני רוצה מישו שיחבק אותי..... וחוצ מזה נסיכים זה לא בשבילי. אני מעדיםה שודדי ים, או קרפדות, או קופי סנאי. כל דבר רק לא נסיכים. הוראות ההפעלה שלהם נשכחו בללה-לנד ולשם אני לא חוזרת....

magenta73

New member
שושית,

זה בסדר, זה לא לבכות, ממש, זה חלק מהחיים. גם לי זה היה לפני שבוע... וגם אני קצת סחוטה, מבחנים, עבודות... בא לי שקט, ואין לי זמן לשקט. בא לי חיבוק, ואין לי זמן למצוא משהו לזה... (מספיק שקעתי בים לימודים ועבודות בדקה האחרונה לפני המבחנים, בגלל שלא עשיתי את העבודות הראשונות בסימסטר בגלל איזה מר בחור אנגלי...נו-מור-גייס-אנטיל-מבחן אחרון!!!). זה חלק ממי שאנחנו, לפעמים נשברים, וזה בסדר, אם לא היינו נשברים, לא היינו יודעים אולי שזה באמת חסר לנו. ורק כשאנחנו יודעים שזה באמת חסר לנו, אנחנו נפעל לשם כך. ולא, אני לא מדברת על דייטים סידרתיים, אלא על אנרגיות... אני לא חושבת שגברים מחפשים להציל נסיכה, אבל הם גם לא מחפשים משהי עם המון חומות ושריונות, ודווקא הרגישות שבך, והפגיעות שבך, מראה על עדינות ורגש... וזה גם משהו שמושך. לא בגלל שזה "נשי", בגלל שזה אנושי. בוקר טוב :)

orrin

New member
איך קראת לי?????

האמת שעוד שם חיבה לאוסף זה תמיד טוב, ויש לי רק- אההה בוא נראה 34000 בערך, בחזקת 100- בכל מקרה, את צודקת לגמרי.... האמת שהמחשבות האלו גרמו לי ללכת ולעשות סקר בין הידידים שלי, לקבל נקודת מבט של "המין הגברי" - האם אני משדרת משו שאני לא מתכוונת אליו??? וקיבלתי תשובות הזויות משו כמו "את פתוחה וזה מפחיד גברים" או "יש בך המון עוצמה וזה מרתיע גברים" וזה מאנשים שאני מחשיבה לאינטלגנטים (ולא הוכיחו אחרת עד הסיפור הנוכחי) בקיצור, התהייה נותרה פתוחה...... ובכל מקרה- תודה ו

magenta73

New member
קראתי לך שושית

shooshit מלשון shosha ואת יודעת שזה שהם אמרו את זה, לאו דווקא אומר שזה מה שהם חושבים עליך, או זה מה שאת, זאת רק סוג של מראה לפחדים שלהם... אני זוכרת שלי אמרו שאני יותר מידי "אחלה בחורה". שו האדה? שאלה טובה.

orrin

New member
אני רק שאלה

יותר מדי אחלה בחורה זה אומר שאת אוכלת יותר מדי חומוס? מה זה השטויות האלו.... תאמיני לי..... הילדים של היום
טוב, גמרתי לצייר ויש לי יותר מדי אנרגיות..... אל תקחי אותי קשה מדי אני

REYST

New member
חבר אינסטנס...

וככה פתאום נפל האסימון..!! פעם ראשונה שאני נכנס לפה, אני קורא את ההודעה שלך והמילים האלה "אני רוצה חבר אינסטנט-מה שלא קיים" נוגעות במקום כל כך עמוק שלרגע לא הבנתי מה קרה... חמש שנים מאז הפרידה, מתוכם כבר 4 שנים שיש לה חבר והיא כנראה גם תתחתן איתו אבל אני לא מצליח למצוא תחליף, והיא עדיין במחשבות שלי! לא כי אני חושב שיש סיכוי שהיא תחזור אלי, ולא כי אני באמת רוצה אותה בחזרה אחרי חמש שנים ששנינו השתנינו בהם אלא כי חיפשתי חברה אינסטנט! חיפשתי מישהי שתגיע ישר כשהיא מכירה אותי מלמטה עד למעלה וכנ"ל אני אותה... ורק עכשיו הבנתי את זה! מהמילים הכל כך פשוטות שלך..! אז קודם כל תודה!!! וחוצמיזה, מי אמר שבנים מחפשים נסיכה להציל ממגדל בוער? אני אישית מחפש נסיכה שאני לא אצטרך לעבוד קשה או להכניס את עצמי לאש כדי לזכות בה... ודבר אחרון, להתבכיין זה נהדר! אח"כ שוב יש כוח לצאת לדייטים מעצבנים
בהצלחה! אני.

orrin

New member
היי

האמת שאם עזרתי אז אני ממש שמחה.... וכן, בן זוג זה לא קפה- שמוסיפים מיים חמים וחלב והוא בדיוק לפי הטעם שלך. זה כל הקסם וכל התסבוך... ולגבי תיאורית הנסיכה שלי- לא אמרתי שכולם מחפשים את הנסיכה להציל מהמגדל אבל הרבה. הרבה מאוד. כמעט כל אחד שפגשתי במהלך חיי תהה למה אין בי את הנכונות לבטל את כל החיים שלי בשבילו. אז אני כנראה ממש טובה בלפגוש את כל הפסיכים או ממש טובה בקפיצה למסקנות, אבל מהנסיון שלי- זו התחושה. ובכלל- מה זה דייטים???? כבר שכחתי. הדחקתי. איך שלא תקרא לזה הפסיכו-מנהלת שלנו. רק טוב

REYST

New member
דייט זה

סיטואציה שבה את/ה פוגש/ת מישהי/מישהו ואתה לא מבין אחרי שלושה ימים איך זה שהיא לא האדם היקר לך יותר בעולם!!!???

magenta73

New member
כן

זה ואיך שחייך לא השתנו 180 מעלות רק בגלל העובדה שפגשת אותו. באמת שזה לא בסדר... באמת...

orrin

New member
יש!!!!אנ'לא לבד

מתי קבוצת התמיכה לנפגעי "סינדרום הנסיכה"?

orrin

New member
ועל זה אמר וודי אלן

"לפעמים אתה פוגש מישהי ובטוח שהייתם נאהבים בגלגול הקודם. לאחר שבועיים ביחד, אתה מבין למה לא שמרת איתה על קשר במשך אלפיים השנים האחרונות." אני שעוד לא מצליחה להרדם......

REYST

New member
בואו נדבר רגע בתכל'ס...!

הרי אם אני מתייחס לבחורה אחרי שלוש פגישות כאילו היא כל עולמי, היא בורחת כל כך מהר שאפילו קארל לואיס לא ישיג אותה. ואם מישהי תתייחס אלי אחרי שלוש פגישות כאילו אני כל עולמה, אני בטח אאקוף בסיבוב את הבחורה מהשורה הקודמת... אז מה יש לנו שאנחנו כאלה? תמיד רוצים את מה שאין, וכשסוף סוף מקבלים אותו, אנחנו מוצאים מאה ואחת סיבות למה זה לא ממש זה..!

למעלה