יום שישי את יודעת..

diftong

New member
יום שישי את יודעת..

שלום לכולם שוב! ראשית, תודה רבה על שרשור התמיכה, ראיתי אך לא היה לי זמן להצטרף או להודות. איך היה השבוע שלכם? יום שישי (אתמול) היה הרבה יותר טוב מקודמו, כפי שסברתם, הפנמתי המון ממש שנאמר לי, ותודה לכם גם על התמיכה במסרים. שנית, כמובן שאני לא אחסיר מכם את הפאדיחות של היום.. האמת היא, שהיום ה"פאדיחה" הייתה מול מנהלת המסעדה. ארגנו שולחן לחמישייה, שמתי לב שהיא הורדת כוסות משולחן אחד.. ונשארה עליו כוס בודדת, ולקחתי גם אותה..מיד היא החזירה את הכוס בלי לומר דבר לשולחן שממנו אני לקחתי אותה.. לא ממש הבנתי למה, אז אמרתי, חשבתי שהורדת את הכוסות כדי שלא תשברנה.. ואממ.. טעיתי, היא הורידה את הכוסות כדי שיישאר המספר המדוייק של הסועדים, בקיצור, הרגשתי טיפשה למדיי.. ולמעשה, כשאני מעלה את זה על כתב, אני מבינה כמה שולי זה, ושאין לי כל סיבה להרגיש כך (למה לי לקחת ללב....) טוב, אז המשך שבוע נהדר לכולם, תודה על ההקשבה, הסבלנות, העידוד, ובכלל העניין הרב שאני מוצאת בפורום שוקק החיים הזה...

../images/Emo24.gif שוקיזם...

הפאדיחות האלה לאט לאט פוחתות ונעלמות, כמו בכל מקום חדש... וזה באמת באמת לא נורא

אל תקחי ל../images/Emo23.gif

את לא יכולה לצפות את המהלכים של הבוסית שלך וגם לא לקרוא את המחשבות שלה. לוקח זמן ללמוד את העבודה ואת כל הקטעים הקטנים. עלי הבוסית צעקה באחת המשמרות הראשונות, שהוצאתי עוגה עם זיקוק ללקוחות ו"לא הוצאתי להם את הזיקוק אחרי שהוא כבה" - משום מה הייתי צריכה לנחש שזה מה שהיא דורשת מהמלצרים שלה לעשות. לכל בוס יש את השגעונות שלו, וזה לא אומר שאת לא בסדר.

למעלה