יום שישי את יודעת.....

jesie12

New member
יום שישי את יודעת.....

בוקר: 3 פרוסות לחם קל עם סימפוניה ונס צהריים(בעבודה): חטיף FREE (החופש לנשנש
) אחה"צ: 2 טוסטים מלחם קל גבנ"צ ופלפלים קלויים +תפוח ערב:2 פריכיות עם מטבוחה ו2 פריכיות עם חצילים בטחינה(ביתי) קצת ירקות במלח ולימון 2 כפות אפונה חתיכת כבד עוף ותפוח אדמה אפוי קטנטן שבת שלום לכולן

° זואי °

New member
יאללה, גם אני....

שוקולד שווצרי לבן שוקולד שווצרי מריר עוד קצת שוקולד ואחרי זה עוד טיפונת שוקולד ולקינוח עוד קצת שוקולד ולסיום ממש - מרק כרוב
זהו, חגגתי את סיום ההפסקה. מחר חוזרת למשמעת.

יעל י

New member
ואני...

בבוקר מסעדה - ביצת עין,סלט,פרוסה וחצי לחם מלא,2 זיתים,גבינות (לא שמנת),צריחה של ריבה והפוך. *חופן ביסלי ערב - 3 קוביות בשר בקר,כף מג'דרה,ירקות,קצת חלה. עכשיו בלילה-נס קפה,1/2 פרוסת עוגה גזר ו 2 כפות גלידה (אירחתי) לילה טוב

עכשיו אני ......

בבוקר: 4 פרוסות חלה עם גבינות וירקות בצהריים: מרק ירקות גדול + פרוסת עוגה + יוגורט ביניים: פרוסת עוגה נוספת + בננה ערב: צ'יפס משני תפוחי אדמה קטנים + מעט מלח + צלחת מרק נוספת ביניים: כוס שוקו גדולה + כריך עם גבינות ותיבול קל של אבקת הפיצה לילה: כריך נוסף + חצי מילקי ו-כמעט 7 ק"מ הליכה. אני לא מאמינה שאני מספרת על זה. היה ממש קשה אבל עשיתי את זה כמו גדולה, סימן שהרגליים שלי מחלימות מהפציעה.

מאיוש1982

New member
וגם אני ../images/Emo31.gif../images/Emo37.gif../images/Emo31.gif

בוקר נס קפה. צהריים: 4 פרוסות לחם קל + גבינות 5% +ירקות. מקופלת מיני. לחמנית בית שאני עשיתי, רציתי לקחת רק ביס לראות שזה נאפה ויצא טעים
, אבל בסוף אכלתי את כולה... א. ערב אצל חמתי (לשם לקחתי את הלחמניות שעשיתי) תפו"א אפוי בתנור. שוק וירך בגריל (בלי העור) סלטים בערך 4 כפות. ועוד לחמניה
, מה אני יעשה זה פשוט ממש טעים ) את הפיטריות מתוך הבורקס, לא אכלתי את הבצק. לקינוח קצת תותים ובננות. יום שבת אני מקזזת, חייבת לקזז + הליכה.

למעלה