יום שישי את יודעת...

גלבועא

New member
יום שישי את יודעת...

האוכל מוכן מאתמול הבן מגיע בשעות הבוקר מחר אנחנו אצל חותנתי ואבי סופ"ש מעניין. שביתת המורים לא מראה סימני סיום, אמא ממשיכה לא לעשן - בראוו

סופ"ש נעים ורגוע../images/Emo96.gif../images/Emo212.gif../images/Emo135.gif../images/Emo214.gif

ואצלי מה יש למהר ? לא בשלתי אתמול ,אבשל היום.אפשר לחשב שיש לי מבחנים על הראש
ושלא תבינו לא נכון. גלבוע הפך לרואה ובלתי נראה. הוא ממש עוקב אחרי עם הסיגריות
. תמשיך כך. אתה עקבי .אחלה. ושוב אצבעות לבן. כל שבועיים תחרות. והפעם החליט פודיום. ועד שזה לא יהיה הוא ימשיך וימשיך וימשיך. יום טוב לכם. מציעה להביט היטב בתמונה.

m i t a l y

New member
בוקר...

אצלנו לא מוכן כלום אתמול חטפתי כאבים מכל סוג אז הלכתי לישון לא מאוחר מ-21:00. חוצמי, הבוקר פגישת גישור עם האקס הבן לא מגיע השבת בגלל שלפני שבוע היה בסופ"ש באילת ע"ח הצבא (חיילמצטיין) מחר - נראה כבר צריך לעשות טיול לטיב-טעם לא?
סופ"ש נעים

shkedud

New member
בוקר נפלאאאאאאאאא, סופ"ש נכדודה לי

הוריה נוסעים לחו"ל איזה כף ואיזה כף אמאלה - המשך אי עישון... כדאי מאוד

כוקר טוב וסופ"ש נעים לכולם

רצה ליום עבודה קצר של שעתיים. אחר כך סיבוב בקניון. האוכל לשבת מוכן, הבית נקי , אחר הצהריים נצא עם הכלבה לסיור בחוף הים לפיזיוטרפיה אחרי ניתוח שהיא עברה.

הכלבה רצה לקראתנו בשמחה ועצרה

בפתאומיות כתוצאה מכך היא קרעה רצועה, עברה ניתוח ועכשו היא צריכה פיזיוטרפיה...

בוקר יום שישי נהדר

היום לשם שינוי לקחתי לי חופש מהעבודה ואני מבלה במטבח בבישולים . נוסעים בשבת לבקר את החייל שנמצא בפאתי עזה ואני מבשלת לגדוד.... סוף שבוע נהדר לכולם, תתנהגו יפה ותבלו.

alona 9

New member
יום שישי.. סופרוומן

אז צחצחתי את הבית ביום רביעי.. בשלתי לשבת ביום חמישי..... אפילו יצאתי אמש להצגה,לא הפסקתי לפהק לא בגלל ההצגה,היא דווקא היתה נחמדה. והיום,אני אמורה להיות כמו כל השנקינאים נכון?,לטייל לבלות להנות.. נאדה................................ באפס מעשה מחכה לאיש מחנות בעלי החיים שיקח את שק האוכל שלו בחזרה,(בונזו לייט,כי הכלבה שמנמנה) היא לא נוגעת המסכנה,ואני מכה על חטא,200 שקל השק,והוא ציין כי אם לא תרצה אחזיר חזרה.. צריכה לכתוב תקנון מסויים לישיבת הצוות שלי,לא ממש בא לי,אז....חברה במצוקה בקשה שאחליף אותה במקום העבודה,הבטחתי לה תוך חצי שעה, אז הייתי סופרוומן,בניתי מגדלים על יום שישי ללא מטלות,עכשיו...הולכת לעבוד כי הבית מצוחצח האוכל מוכן,השמש זורחת. והאנרגיה בריצפה..

למעלה