יום שישיייייייייי הימים חולפים כמו עלים ברוח, והנה עבר לו עוד שבוע.... סופ"ש נעים
ת תומריקוש New member 26/6/09 #1 יום שישיייייייייי הימים חולפים כמו עלים ברוח, והנה עבר לו עוד שבוע.... סופ"ש נעים
ת תומריקוש New member 26/6/09 #2 ../images/Emo16.gifמייקל ג'קסון מת../images/Emo2.gif../images/Emo16.gif
ת תומריקוש New member 26/6/09 #4 הייתי שם לך קישור אבל אין לי ממש כוח../images/Emo201.gif היכנסי לכל אתר חדשות כבר יש מידע בעמודים הראשיים בטח. איך היה בת"א עם הבנות??
הייתי שם לך קישור אבל אין לי ממש כוח../images/Emo201.gif היכנסי לכל אתר חדשות כבר יש מידע בעמודים הראשיים בטח. איך היה בת"א עם הבנות??
T tamaguchi girl New member 26/6/09 #5 הו אני כבר אכנס לבדוק אז.. ואני בדיוק חופרת בטאב נפרד בשרשור של חמישי כבר אשרשר לשם
O o p c New member 27/6/09 #18 יש כל מיני אנשים הם כולם בני אדם ובכל זאת לא יפריע או אפילו אני לא אצטער שהם ימותו.
T tamaguchi girl New member 26/6/09 #11 שיהיה סופ"ש מעולה ^^ היום, בבוקר הכוונה, משמרת בעבודה. וכרגע התוכניות אחרי זה הן רק תוכניות של בטלנות מטורפת, אוכל של אמא והמון לישון
שיהיה סופ"ש מעולה ^^ היום, בבוקר הכוונה, משמרת בעבודה. וכרגע התוכניות אחרי זה הן רק תוכניות של בטלנות מטורפת, אוכל של אמא והמון לישון
צ צב יבשה מצוי New member 26/6/09 #12 חםםםםםםםם ../images/Emo42.gif אתמול בערב הייתי ביומולדת של ידידה והיה ממש נחמד. אח"כ הסתובבנו קצת וראינו איזה פסיכי שצורח ברחוב, ואז גם קראו למשטרה וזה והוא ניסה לתקוף את השוטרים. היום לא אעשה כלום, אולי בערב אפגש עם חברים. חופש
חםםםםםםםם ../images/Emo42.gif אתמול בערב הייתי ביומולדת של ידידה והיה ממש נחמד. אח"כ הסתובבנו קצת וראינו איזה פסיכי שצורח ברחוב, ואז גם קראו למשטרה וזה והוא ניסה לתקוף את השוטרים. היום לא אעשה כלום, אולי בערב אפגש עם חברים. חופש
D Drenthe New member 26/6/09 #14 רשמית: אני בכיתה י"ב. בגרות המעבדה עברה בהצלחה, ואני רשמית בכיתה י"ב .
D Drenthe New member 28/6/09 #25 ../images/Emo6.gif. טעות שלי: " רשמית : אני בכיתה ב ". הייתה לי שנה מאוד ארוכה בכיתה א', ואחרי 3 נסיונות כושלים לעלות כיתה, הצלחתי לעבור את בגרות ה"קרוא וכתוב" וקיבלתי 56! הבגרות הייתה קלה יחסית, הורידו את האותיות מ"פ" עד "ת" מהמיקוד!
../images/Emo6.gif. טעות שלי: " רשמית : אני בכיתה ב ". הייתה לי שנה מאוד ארוכה בכיתה א', ואחרי 3 נסיונות כושלים לעלות כיתה, הצלחתי לעבור את בגרות ה"קרוא וכתוב" וקיבלתי 56! הבגרות הייתה קלה יחסית, הורידו את האותיות מ"פ" עד "ת" מהמיקוד!
T tamaguchi girl New member 28/6/09 #26 אויי ענקק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif