יום שחור וארוך

יום שחור וארוך

הם רצים אליו בהלמות לב ובשאגה "למה אתה?" הם רצים אל ארונו הסגור ומבינים שהתפרקה המשפחה הם עומדים ושואלים למה ממחלקה שלמה נשארה רק מחלקה שבורה והנה הם כאן עומדים לפניו ונושמים עמוק והנה הם כאן מביטים עליו בכאב הארוך והדמעות יורדות והם מביטים זה בזה נבוכים איך זה קורה, איך זה קורה ש62 אחים איתנים עומדים ובוכים היינו 63 ואיבדנו את האחד, את הנשמה אנו עומדים ומביטים בדרגים הגבוהים ושואלים את אלוהים "למה מלאכים נשברים?" אומרים שבעשרת ימי תשובה שערי שמיים נפתחים אם כך אז אני רוצה לבקש דבר קטן מאלוהים אני לא מבקש סליחה או מחלה על דברים שעשיתי אני לא מבקש אהבה או כלכלה או אפילו מחייה איני אדם דתי וגם לא מתיימר אבל היום אני עומד מולך ומתפלל שמור עליו שם למעלה כי לידך זה מקומו סלח לו על שעשה וקרב אותך אל ליבו את הדמעות שהיום בכינו איש לא יכול לזייף זה דמעות של עצב וכאב קח אותו אל קירבך ושמור עליו כמו שאנחנו ניסינו לשמור אין עוד אדם שיגיע ויתקרב לליבנו כמוהו רובנו היום ואני בפרט מבקשים רק שתשמור עליו שם למעלה ותגיד לו רק שידע שרע"ם כבר איבדה את העוצמה.

../images/Emo24.gif

תמיד אמרתי שאתה כישרוני

פולי מאמי לא כתבתי את זה כדי להראות

כישרון או יכולת כתבתי את זה לזכר חבר אבל תודה בכל מקרה אני משאר

bllog master

New member
../images/Emo7.gif ממש ריגש אותי

זה היה חזק , אהבתי וממש נגע לליבי אולי אפשר לסגנן את זה לשיר חשבתם על זה..?

אני יודעת נשמה שלי

אבל בכל זאת, ברגע שאתה כותב משהו מהלב, מתגלה כל הכישרון שלך לדעתי לא התאמצת ממש להשקיע בכל שורה, מבחינה דיקדוקית ולא יודעת מה... אבל מה שרשמת.. ממש מושלם משתתפת בצערכם!!

למעלה