יום שהיה כך היה...

noamjen

New member
יום שהיה כך היה...

היום בעשר הגעתי לקנולנועהקרוב למקום מגורי כדי לראות ביחד עם האחים שלי את הסרט החמישי. לפני כן הלכתי לסטימצקי הקרוב ביותר לקולנוע הקרוב ביותר למקום מגורי כדי לקחת את הספר. אך אבוי! עשר דקות לפני חילת הסרט גילתי שקיבלתי את הגרסא האמריקאית, ואם אחכה עד סוף הסרט יהיה הסטימצקי סגור. אצתי רצתי בין רפחות חסרות בגדים לזאטוטים מרוחי גלידה, החלפתי את הספר וחזרתי בזמן לעשר דקות ייבוש ועשר דקות פרומואים. (אין איזה חוק שחייבים להחיל את הסרט בזמן?) (תשובה: לא זה ישראל! גם אם יש חוק, זה רק אשליה.) בכל מקרה היה סרט. היה נחמד, אפילו נחמד פלוס. הבעיה הייתה שכל שניה שרון היה על המסך, ישר אחרי שחשבתי כמה רופרט שחקן מעולה, חשבי על זה שלא יכול להיות שהוא *לא* מת בספר, וכמה נורא זה מצד ג'ייקיי רולינג לעשות לי את זה. אחר-כך גם התחלתי לחשוב על זה שזהו - זה הספר האחרון, אחריו אין יותר! ואם אני אתאכזב? החלטתי להקל על כאבי על ידי גלישה לפורום של להקתי האהובה, שם מתקיים דיון ארוך וחביב על הארי פוטר, עם כבוד לספויילרים. אך אבוי פעם שניה - מישהי החליטה שלמרות שהרבה אנשים בפורום רוצים לקרוא את הספר, ולמרות שכולם אמרו שיקח להם דיי הרבה זמן לסיים אותו היא פשוט כתבה כותרת I have news וספיילרה כהוגן על עובר ושב תמים, שלא אמור להבין שיש קשר בין הכותרת לבין התוכן (שגם הוא ד"א נטול אזהרת ספוילרים) או במילים אחרות - אני מעוצבנת ואני בעד להוציא את זה על רולינג! (ועל המטומטמת הזאת).

למעלה