יום שבת

יום שבת

ביום שבת תבוא לזיסמן הקבוצה ``האהובה`` על כל חברי הפורום. יש לי הרגשה שאנחנו נעשה את מה שהפועל ירושלים כמעט עשו,המשחק אצלנו ואני מאמין שאפשר לנצח אותו. יש פה מישהו מאוהדי(או משונאי)מכבי תל אביב שמתכנן לבוא למשחק?

סתם שאלה

למה שמישהו משונאי מכבי יבוא למשחק? בכל מקרה בהצלחה. אני מתארת לעצמי שיהיה לך קשה להחליט את מי לעודד...:) אבל מילא.

בגלל זה שמתי את זה בסוגריים:)

כדי להנות מכדורסל טוב ואולי לראות את קבוצתו השנואה מפסידה... בנתיים כבר החלטתי את מי לעודד. אני חושב שהבנת אותי לא נכון,אין לי שום קשר למכבי תל אביב,לא אוהב אותם ולא שונא אותם. זה בדיוק כמו שיהיה לנו משחק מול ראשון,קרית אתא,ירושלים או הגליל שגם איתם אין לי כלום. זה שאני נהנה ממכבי במשחקים שלה באירופה ואפילו לפעמים בארץ זה לא אומר שצריך לחשוב(אפילו בצחוק) שאני ארצה שהם ינצחו. אבל גם אם אני ארצה שמכבי ינצחו הם לא ינצחו B-)

leeno

New member
אני מקווה לבוא ועוד משהו...

ושיהיה משחק טוב שבוסופו של דבר מכבי תנצח. אני לא מבינה מה הבית שיש פה הרבה אוהדי מכבי זה טבעי ואתה לא יכול להגיד לאנשים בפורום את מי לאהוב אז נכון למכבי יש רוב פה, רוב ברור. דרך אגב מי בא להצלבה ביום שלישי?

לא הבנתי כ-ל-ו-ם!

לא הבנתי את מה שלא הבנת מה הבית שיש פה הרבה אוהדי מכבי ועוד יותר לא הבנתי את זה שזה טבעי. לא הבנתי מה הקשר של מה שלא הבנת לבין זה שאני אומר למישהו את מי לאהוד. לא זכור לי ששכנעתי מישהו(בטח שלא אותך)לאהוב קבוצה מסוימת. אבל הכי הכי הכי לא הבנתי איך את יכולה לחשוב שמכבי ינצחו אותנו בפעם החמישית העונה? לא נראה לך מוגזם?מקווה שהבנת :)

למעלה