יום שבת:)

KeReN 0R

New member
התחלתי לחרוש להיסטוריה

קמתי ב-9 ומשהו למרות שחזרתי אתמול רק באיזה 3 בלילה
ונזכרתי שעוד לא התחלתי ללמו לבגרות
יאללה עוד יומיים גומרים עם זה ואז נשאר לי המקצוע המעצבן הזה עם הנוסאות והמספרים
ממתי אנחנו במצרים?

giraffeeeee

New member
"תזכרו שיש אנשים יותר חלשים והיא רועדת

בחדר אז אל תדליק את האור כי עכשיו כבר בסדר.." הלכתי לישון אתמול בסלון כי סבתא ישנה אצלי. נרדמתי בשלוש ואבא העיר אותי בחמש וחצי. הלכתי לישון עם אמא אבל נרדמתי רק בשש וחצי ככה. ואבא העיר אותי ב10 וחצי. נהדר ממש. עוד מעט נתניה.:)

שרון710

New member
יום חופשששששששש:)

בעצם- שבוע חופששששששש:) בגלל שאנחנו ניגשים להיסטוריה בחורף, אז אין לי מה ללמוד
אתמול נסענו לקריון ב10 כדי לראות "אל תתעסק עם הזוהן" ב11 וחצי. בסוף נכנסנו לסרט של 12 וחצי. אז עד אז ישבנו באיזה בית קפה והיה כיף^^ וזה אחד הסרטים המצחיקים
עם כל העברית שיש בו וזה.
רק חבל שהם מרחו את הסוף אחוש=\ לא נורא. הסרט היה טוב. שאר הדברים היו טובים
היה מעולה^^

gurke

New member
אתמול בקושי ישנתי

היום הסטוריה
וקן, כמובן.

צריכה לפרוק איפשהו הכל ביחד../images/Emo110.gif

הכל פתאום התפוץ. לא יודעת אפילו איך זה קרה. כנראה שלישון 4 שעות בלילה לא עושה לי טוב כלכך.. או שזה מהקרוסלה אתמול בלילה|: קמתי בבוקר מוקדם כי היה לנו ישבצ, יופי עוד ישיבה שלא עושים בה כלום. נמאס לי כבר מהישיבות הלא יעילות האלה.. סבבה נחמד לי איתן והכל אבל אחכ הכל בסוף נדפק אז למה? נמאס לי כבר להיות זאתי שיושבת לכולם על הראש ומנסה לשכנע אותם שנתקן מערך. כאילו מה? רק לי אכפת? רק אני לא רוצה לתקן אחכ לבד?! מה הבעיות שלכם למה קשה לכן לשבת מרוכזות שעה ולסיים עם זה. וגם כן המחנה הזה, למה אני צריכה לרדוף אחריך!? למה כולם באים -אלי- בטענות על החזות המכוערת הזאת, שלא חזותית בכלל. באמת, ונמאס לי כבר. וגם אחרי שדיברתי עם ליבי וניסיתי לדבר איתם, ואני לא אבוא אליהם ויגיד להם שלא טוב לי איתה ושהיא לא מתפקדת כמו שצריך ושאני הטובה שעושה הלכ כמו שצריך ורק היא לא בסדר, אני לא אבוא ויגיד לה את זה ישר בפנים. אז גם רמזים הם לא מבינים, יופי, כל מה שהוא אומר זה שצריך להגיש עד יום שלישי. יופי, באמת תודה על העזרה. נמאס לי להיות זאתי שרודפת אחרי אנשים, למה אני לא מסוגלת לעשות דברים לבד, למה לאנשים לא אכפת?! למה זה נראה כאילו רק לי אכפת? ואם גמני לא בסדר, למה אף אחד לא אומר לי1? למה הכל נופל עלי בסופו של דבר, למה רק אני מסדרת את הזמן כדי שאני אספיק לעשות הכל, וכשמשו מחכה לי אני עושה הכל מהר, ואנשים פשוט לוקחים תזמן. למה אני לא מסוגלת ללכת לאנשים ולהגיד להם מה שאני חושבת? תמיד בסוף איכשהו אנשים יצאו מיזה טוב ואני אצא הלא בסדר. למה רבתי היום עם כולם? מה קורה לי? למה אני לא מסוגלת להגיב כמו בנאדם נורמלי. יופי, עכשיו הבגרות הזאת בהיסטוריה, שאני לא יודעת כלום ואני כלכך גרועה וזה לא נכון להגיד כל הזמן שלא אכפת לי מהציונים כי באיזשהו מקום כן אכפת לי מיזה שרק אני מקבלת 60 וכולם מקבלים 80.. ואני לא מסוגלת עכשיו לשבת ולקרוא את כל הספר, לא יכולה. ומה אני עושה עם זה עכשיו? ועכשיו נזכרתי שמזמן אני והדר דיברנו על זה שמבחוץ תמיד הכל נראה אצלי בסדר ואני מחייכת, אז הינה, אני יכולה להיות מחייכת מבחוץ [כל השבוע הזה] אבל בסוף גם אני נשברת. וברשותכם, אני לא אעבור על שגיאות כי אם אני אתחיל לקרוא הכל אני פשוט אתחרט ואמחק את כל ההודעה.

dcohn

New member
אני ממש מבינה אותך...

אני לא בצופים אז לא מהבחינה הזאת, אבל גם לי היו משברים בתקופה האחרונה והרבה מהם באו בצירוף של חוסר שינה... אני חושבת שלפעמים זה בסדר שמבחוץ הכל נראה בסדר ובסוף פורקים הכל, כי בסופו של דבר עדיף לשכוח את החלקים הרעים ולהשתדל להנות מהטובים כמה שיותר.. עם כמה שאני מבינה אותך בקשר לציונים- תסמכי עליי מהניסיון- הם לא שווים את התסכול. אני מציעה שתלכי לישון לכמה שעות, דבר ראשון, זה יחולל ניסים אני מבטיחה. אח"כ תשבי ללמוד ותהיי רגועה שאת יכולה להצליח. גם אם את משקרת לעצמך, זה בסדר, באמת. אני נכנסתי למתמט' 005 כשידעתי שאני הולכת לעשות מועד ב', אבל המורה שלי הכריחה אותי לפני זה לבוא עם ביטחון ולומר "אני נכנסת ל005 ואני טובה ואני מוציאה 100!" אני חושבת שאם לא היתי מכניסה את זה לראש שלי מצבי היה פחות טוב.. ובאמת, במקרה הכי גרוע, יש בגרות חורף, בגרות קיץ, השלמות. אף אחד לא מת מלא להצליח בהסטוריה (בלי להכנס לזה שזה המקצוע הכי מגעיל שקיים). לסיכום: -שינה -למידה (תאכלי שוקולד, אותי זה תמיד מרגיע
) ויהיה טוב מותק

mikmikonet

New member
../images/Emo24.gif יהיה בסדר

לכל אחד יש תקופות מגעילות, וכשזה בא עם לחץ לימודים (איכסטוריה
) ותחושה שלא מעריכים אותך מספיק, זה מתפוצץ. אבל זה יעבור, כמו הכל יהיה טוב

© h i l a ©

New member
:(

לפני 3 ימים עקץ אותי יתוש בכל מקום אפשרי, ואני אלרגית נורא לעקיצות שלהם. תתארו לכם שאתם מנסים לשבת וללמוד להיסטוריה אבל לא יכולים כי העקיצות מטריפות לכם את שכל ושום משחה לא עוזרת :| :'( העקיצות נרגעו קצת אתמול, אבל בלילה זה חזר ובקושי שישנתי מרוב גירודים :( קמתי ב8 בבוקר (!!!) והמשכתי להתכונן, והגעתי עד עכשיו רק לשואה (כי אני מסכמת הכל, מה לעשות שאני דפוקה) נירא לי שאני אוותר על מלחמת העצמאות, וויתרתי עליה גם במתכונת ולא הייתה לי שום בעיה. יאו, ביום שלישי אני מתחילה ללכת למכון כושר

moran916

New member
כה אה, העקיצות זה באמת נורא

לפני כמה זמן שמתי אלתוש בלילה על הרגלים והידים והחראות האלה עקצו אותי בצוואר.. ורק בשביל התגובה ספרתי את העקיצות שלי ויש לי עכשיו 16 עקיצות אוףף..

FartherAway

New member
אנחנו מפגרים. ../images/Emo7.gif

כבר היום השלישי שאנחנו מנסים ללמוד, ועושים דברים אחרים במקום. נפגשנו, מאיה, יעל, נועה ואני, אצל יעל. והאמת, למדנו די הרבה. ואז התחלנו לדבר על משמעות החיים ומה ייקרה אם כל האנושות תיכחד ומה קורה אם הולכים עם נעליים ממש כבדות ללמטה של הירח. היה יפה. מחר שיעור נהיגה ב8, אחרי זה שוב לומדים אצל יעל, וב8 וחצי מסב"ס של י"ב.

RakTsarot001

New member
עעע

אופטיקה, מסעדה בשפרעם, ובערב סרט עם דר. אל תתעסקו עם הזוהאן. היה כיף. הצטלמנו.

פוף

בבוקר עברתי טיפה על היסטוריה, לראות שלא שכחתי כלום (למרבה ההפתעה זכרתי כמעט הכל
). ראיתי גם שמש עד שקראו לי לצהריים. אח"כ עוד היסטוריה, סבא וסבתא, חזרה הביתה. התחלתי לא להרגיש טוב אבל עבר לי, אני מקווה שזה לא יחזור.

sky darkens

New member
כן כן. בהשראתה של מאיה, גם אני התחלתי.

היקום הוא שטורם \ הדר יודוביץ' אסימפטוטה! אכה בך בשוט-ה אתן לך לראות-ה את כל אברי, אסימפטוטה. תותים! הו כה ריאליסטים. אנחנו דור של אנרכיסטים, כאן בפורום שביעסטים. היקום! דבר כה אטום במידה אף סתום כמו אף של ג'ירף שתום עין. (כי כולנו בעצם ג'ירף שטורם עין). אהבה, היא מילה יפה, היא תפילה יפה, היא שפה. היא תות גינה. זה שיר מתוך האוטוביוגרפיה שלי "הדר, חתיך? (או: מי לעזאזל חלב את העז שלי?!")

FartherAway

New member
יונה וולך הבא.

אין ספק. בכלל, הכמיהה הזו של מאיה ושלך לתותים... מעוררת השראה. שאפו. יעל מפגרת.

למעלה