יום שבת. :)

חצילע

New member
יום שבת. :)

וואי איזה עייפות. התעוררתי לפני חמש דקות, אני כל כך עייפה, וקר. X: עפתי לעבודה. >:

tink 16

New member
../images/Emo203.gif ישנתי 10 שעות ../images/Emo2.gif

ולמה אני בשוק? כי ביום רגיל אני ישנה 5 שעות. קמתי לפני כמה דקות, שותה קפה ויורדת לחזרות בסטודיו [כן, גם ביום שבת אני שם..] לומדת לאנטומיה כי בסך הכל יש מחר בגרות ואני אנסה ללמוד קצת גם לתנ"ך כי כל החומר מתערבב לי יום נעים

Aline In Chains

New member
הרגע קמנו../images/Emo23.gif:)

אני אוכלת שוקולד, ורותם עדיין במיטה..בלי בגדים
אני אלך להציק לו קצת XD מיאו.

שישישבת

לא הלכתי לבית הספר אתמול כי לא הרגשתי טוב קמתי ב2 התארגנתי והלכתי לשבט הייתה פעולה נחמדה. ואז בערב הלכנו לשברולט היה מצחיק ביותררררר. יום שבת קמתי ב2 וטלויזייה מחשב וזהו נראה לי

gurke

New member
בוקר טוב! ../images/Emo9.gif

(כן, בשביל עדיין בוקר
) עד עכשיו ניגנתי מלא, ראיתי "אני, רובוט" ואכלתי ג'חנון
תפוקה לא רעה ליום שבת עייף
בערב פעולה מטורפת, הבאנו מלא חדשים

עצבני!!!

תכננו יום צילומים,באנו רק לקראתה,דחינו את הצילומים למחר,לקחנו ציוד ומה היא היום אומרת לנו?! שיש לה מחר תור לרופא והיא לא יכולה להגיע בשום מצב להצטלם. והמצחיק הוא שהיום היא יכלה להצטלם,שתמיד היא עושה לנו שיום שבת היא לא יכולה לעשות כלום...

sky darkens

New member
קמתי ב11.

ועשיתי מה שאני עושה כל יום בזמן האחרון. למדתי למתמטיקה. רק שהפעם זה שוב עם מאיו ויעלו. עכשיו ג'ו בא אליי ואנחנו עושים עבודה באנגלית. ואז אני אצטרך ללמוד עוד מתמטיקה. שבוע טוב.

LadyFlame123

New member
היה כזה גדול במועדון../images/Emo99.gif

נלחצתי כי זה מועדון לטיני,אבל המוזיקה דווקא אחלה וממש כיף לרקוד שם. קודם הלכנו לשתות. הילד המטומטם קנה בירה, אבל פסדר. נשארנו עד 5 בערך במועדון. כבר לא יכלתי לזוז,אבל המשכתי עד הסוף כמעט.
והייתה שתיה חינם אז טעמנו וויסקי
. סבבה דווקא
אבל פאק, כמה אנשים נדבקו אלינו. טוב שידיד שלנו היה איתנו רוב הזמן.
היה גדול
היום סתם בסלון מול הטלויזיה כל היום
. עוד מעט הולכים או לדודה או למקדונלדס. באלי מקדונלדס
.

L i O r K u S h

New member
חח מי קנה בירה?../images/Emo189.gif

וויסקי? טעמתי מתישהו נראלי...יאכ. היה קשה לרקוד בסגנון הזה? אני מקווה שהעפתם את אלה שנדבקו אליכם...

hkatsman

New member
כלום האמת

קמתי, אכלתי. קראתי אלף שמשות זורחות, ועכשיו אני מתלבט.

שרון710

New member
לא, לא, לא,

מתוקה שלי! בכוס של האמא- שלך! קמתי בשמונה וחצי
כדי לנסוע עם אחיותי לעין המפרץ. היה.. בסדר:] באתי הביתה, עשיתי דו"ח מעבדה בביולוגיה, עשינו על האש, אחיות שלי נסעו, עשיתי קצת מת' ועוד מעט גיל באה אליי להמשיך מת'. אחר כך נולד לרקווווווודדדדדדדד:)

Double U

New member
זהו, נגמר השבוע!

האמת שהקדשתי כמה שעות לשיעורי בית (מה שלא קורה בדר"כ). וסיימתי את כולם! אתמול בערב היינו אצל דודה שלי (בני דודים חמודים
) ואחר כך הלכתי לפגוש כמה חברים וראינו "שתיקת הכבשים". היום התעוררתי באיזה 10 ובאו אלינו אורחים לצהריים (פרגיות
) ו...זהו! אגב, ראיתי אתמול משהו מה זה מגניב! נר יום הולדת בצורת פרח, רק שהוא סגור. במרכז הפרח יש מקום כזה להדליק אש ועל כל עלה כותרת יש נר קטן. אז ברגע שמדליקים את האש, יש מין זיקוק ואז כל הנרות נדלקים והפרח נפתח וזה ממש יפה
פלאי הטכנולוגיה ממש.

dcohn

New member
יום שינה!../images/Emo199.gif

הלכתי לישון ב3 ומשהו בלילה... התעוררתי ב13:15 ואכלנו צהריים.. חזרתי לישון באיזה 15:00 כי כאב לי קצת הראש... התעוררתי ב17:00 בערך כי ממש ממש כאב לי הראש, שתיתי מים, הקאתי ת'נשמה שלי, ונרדמתי שום עד 20:00. עכשיו אני מרגישה טוב
ואם יכאב לי הראש אז גל המלך קנה לי אדוויל!:] מעניין מתי אני אלך לישון היום

Anni Lupu

New member
יום מבחיל במיוחד...

חזרתי אתמול בשלוש הביתה, וקמתי היום בשמונה ורבע בלי שום סיבה. ואני חולה, בפעם השנייה החודש. אז הייתי פשוט כ-ל היום מול המחשב. ומחר יש מבחן באנגלית. הביאוס...

למעלה