יום שבת!

זונע

New member
בכיף

אתמול היה נחמד, מסיבת שתייה לחגוג יומולדת לחבר...חברה שלי באה והיה נחמד, פול אלכוהול איכותי אז כולם תפסו אחלה ראש. בבוקר הסעתי אותה הביתה ונשארנו אצלה קצת, כיף!

Anni Lupu

New member
יש יותר מדי אנשים שאני צריכה לראות לפני הגיוס

ואני בחיים לא אספיק לראות את כולם! :( קמתי ב-14:30, וכרגיל, מסדרת את החדר.

Anni Lupu

New member
יש יותר מדי אנשים שאני צריכה לראות לפני הגיוס

ואני בחיים לא אספיק לראות את כולם! :( קמתי ב-14:30, וכרגיל, מסדרת את החדר.

giraffeeeee

New member
שבת בבוקר ושוב אני חולה

קמתי מוקדם לעשות שיעורי בית למ"מ ופתאום הרגשתי חולה אבל אין לי חום רק שיעולים של חמור נסעתי היום עם אמא, אחותי ושתי בנות של חברה של אמא לראות הארי פוטר 6, סרט נחמד אבל יש מלא שממש בא לי לראות יותר מהארי פוטר. יאללה לארגן תיק ומחר בבסיס עד שישי.

Aline In Chains

New member
../images/Emo23.gif :]]]]]

אתמול - מסיבת גיוס. באו יותר אנשים ממה שציפיתי, היה ממש כיף..אבל באופן כלשהו היה לי מוזר לראות את כולם. אבל סבבה:] אח"כ דוד של חן לקח אותי הביתה
, וחן כבר חיכה למטה..אז הוא בדרך גם אמר לו שלום, ואז עלינו אליי. היה מדהים מדהים מדהים. הוא נשאר לישון אצלי. ובכלל, היה לי בית לבדדד
. היה טעים,היה מדהים,והיה טואווב. והוא הלך רק לפני איזה עשרים דקות..כי יש לו עבודה עוד מעט. ואמא התקשרה אלי ואמרה לי שהיא קנתה לי כל מיני דברים, וגם כמה שטויות לחן
חחחחחחח אוקי. ועכשיו, אלך לעשות כלים. יש מלא
.

noyy

New member
אם אני לא אספיק

אז גיוס נעים מותק, ושיהיה לך המון המון בהצלחה. אני אוהבת אותך מלא
מקווה שאני כן אצליח לדבר איתך לפני זה נורמלי

noyy

New member
ומחר חוזרים לגלילות ../images/Emo10.gif

היום בעיקר השלמתי שעות שינה וקניתי קצת דברים לצבא סוגרת שבת הבאה בחמישי טקס השבעה לחיל וחלוקת הסיכה וזהו, אין לי חיים מעבר!

LadyFlame123

New member
קונג פו פנדההההה

הפנדה מושלמת
כל הסרט צחקתי על ידיד שלי שהם דומים חח..בכרס וזה.. אתמול בערב היה מוזר/מצחיק אבל כיף. לא סתם התגעגעתי לאנשים האלה.. התפטרתי מהעבודה
. עכשיו צריך לחפש אחת יותר טובה מחר מסיבת גיוס לאהובתיייי. ליל"ט

Broken sound

New member
שישי-שבת.!! |אני רוצה כבר להתגייס.

בשישי איריס באה אליי כדי שאני אצבע לה את השיער.יצא ממש יפה ואני גאה בעצמי^^ אח"כ היא הורידה אותי אצל שיר. לקראת הלילה ברק מיקי ואלי באו מקרית גת.שתינו ושיט.הלכתי לשעה.חזרתי.ישבנו עד 10 בבוקר בחדר האמצעי ופשוט עשינו שטויות שרק אנחנו מסוגלים לעשות. כולם הלכו לישון חוץ ממני ומשיר.אחרי שכולם הלכנו ואחרי שביטלנו את הנסיעה לתומר עקב עייפות נכנסנו לישון ב3. קמנו. קפה-קניון-שיר-בית[לצערי].עכשיו אני הולכת לישון כי אני גמורה. מחר אין לי מושג מה אני הולכת לעשות. אני רוצה כבר להתגייס.אין לי כח לשיט הזה פה!

למעלה