יום שבת

• פותח הנושא o p c
  • פורסם בתאריך

o p c

New member
בשעה האחרונה ערסים הציקו לי

במה שהדרדר למכות לצערי והכניס ידידה שהייתה שם להיסטריה, אני חושב שהיא אל תלך יותר ברחובות פה לבד, ההם סתם נטפלו (כמו כל ערסים). אני שונא אותם ממש אנשים טיפשים

Drenthe

New member
סתם אנשים

על אף שלדעתי גם הערסים בתוך "עצמם" מתחלקים לכמה סוגים, רובם הם אנשים מסכנים שמחפשים תשומת לב בדרך שגויה.

Drenthe

New member
ארצה לשמוע את דעתכם

אמרתי לכם לא מזמן שנבחרתי לאיזה משלחת לגרמניה בתוך מסגרת בית הספר; עכשיו וברצינות, אני דיי בספק אם כדאי להצטרף או שמא לוותר... לפי מה שהבנתי זאת אמורה להיות משלחת חילופי תלמידים, קרי הפרטנר שלי יצטרף אליי כאן בישראל באמצע החודש הבא לתקופה של שבועיים, ולאחר מכן אני זה שאבקרו בביתו בגרמניה... מבחינת עלות, עליי רק לקנות את כרטיס הטיסה. עכשיו הדבר שגורם לי הכי להסס זה מה אני אמור לעשות עם בן אדם שאני לא מכיר ( קטן ממני בשנה אפילו ) שבועיים שלמים? במילים אחרות, קוץ בתחת לזמן מה. אני מודע לעובדה שגם אני אדבק לו לתקופה בביתו, אבל זה לא מה שמעניין אותי כרגע
תקופת הצטרפותו תהיה במקרה ואני לא טועה בסוף תקופת מבחנים גם אצלנו. נקודה נוספת, נורא הציק לי לגלות שהמשלחת שלכאורה הייתה אמורה להיות לתלמידים נבחרים בלבד ( ממוצע מעל 93 או 90 לא זוכר ), הפכה עד מהרה להיות משלחת אפשרית לתלמידים בעייתים ( חלק מהבנים שנבחרו וויתרו על האפשרות והדבר נפתח בפני תלמידים אחרים ). אין אני רוצה להיות חלק ממשלחת חסר משמעות וסוג של Open for everyone. מה אתם חושבים? גם הבנתי שהבנות יותר מתלהבות לדברים כאלה, ואילו הבנים מוותרים

LOLI152

New member
למה? זה נשמע לי שווה!!

הוא יהודי? פרו-ציוני כזה? תקח אותו לטייל!:) תכיר לו אנשים. תכיר לו תרבות לא -כל-כך-נוראה-כמו- שחושבים -עלינו-בעולם. תראה לו שתכלס, כולנו אותו דבר. דת, מוצא, גיל, מין, ארץ, אמונה,- שונים אבל בתכלס, כולנו אותו חרא!

Rioter

New member
נשמע חווייתי משהו. ../images/Emo13.gif

תחשוב רגע - בשבועיים שתהיה אצלו, מה היית רוצה לעשות איתו? או שהוא יעשה עבורך? תכניס אותו למשפחה שלך למשך שבועיים, ארוחות, לשלב במעגל החברתי... תנסה באמת להתחבר אליו, וכמו שאלה אמרה, להראות לו שכולנו בסה"כ מאוד דומים. (גיל ההתבגרות והכל, בכל זאת) אולי תכין לעצמך איזו רשימת אטרקציות שאפשר להגיע אליהן - אם זה ירושלים (למרות המרחק) שאף פעם לא נמאסת, או אם זה מקומות מדהימים בחיפה (אתה חיפאי, נכון?) כמו מוזיאון המדע וכו'... או אפילו סתם מקום שאתה אוהב ליד הבית שלך. (נראה לי מקומות שאפשר לקנות בהם מזכרות יכולים להיות מעניינים, תיירים אחרי הכל
) אני חושבת שהדבר האחרון שאמרת לא צריך להיות שיקול. אי אפשר לתת קצת קרדיט לביה"ס שיסנן את הבעייתים? וחוצמיזה, גם אם זה פתוח לכולם וגם אם לא, מבחינת החוויה שלך זה לא אמור לשנות הרבה.

eliav16

New member
אם לא תנסה לא תדע ../images/Emo11.gif

לפי דעתי לך על זה, אל תפסול אפשרויות לפני שניסית אותן... ומה תעשה איתו שבועיים? כמו שאמרו כאן לפני, קח אותו למקומות שהוא לא ישכח, חוויות וכו'.

PoisonSnowFlake

New member
לך על זה.

אני אומרת - מה יש לך להפסיד? לא צריך לשקול ולבחון כל דבר בחיים מכל הצדדים, לפעמים צריך פשוט לקחת סיכון ובלהט הרגע להחליט החלטות- הן בד"כ ההחלטות הכי טובות . אז אתה תמצא שפה משותפת עם הבנאדם, ותשרוד איתו שבועיים ואפילו יהיה לך כיף! גם אם יהיה מביך או משעמם לעיתים, אתה עדיין מרוויח פה הרבה יותר. תסתכל רק על עצמך, אל תשים לב למשלחת הבעייתית או לסטיגמת בנים-בנות הזו. אתה רוצה ללכת? עצם העובדה שהתלהבת מזה כשגילית (והתלהבת, אל תכחיש
) אומרת שזה מושך אותך, והאמת? זה ממש ממש שווה. אני יודעת שאם הייתה לי ההזמדנות, הייתי קופצת עליה. מה זה קופצת? הייתי נוחתת עליה בלי שתבין מאיפה זה בא לה.. think about it

נמש164

New member
גדנ"עעעעD:

מחר נוסעת לגדנ"ע, חוזרת בחמישי בלילה ואם יהיה לי כוח אני אכנס לעדכן, מקסימום ביום שישי
תבלו יפה ועל תפתחו דיונים מעניינים מידי כי גם אני רוצה להשתתף
אהובת

tamaguchi girl

New member
תהני!../images/Emo24.gif../images/Emo195.gif

אני בדיוק חזרתי שלשום, והיה ממש טוב

נמש164

New member
יאיי תודה לכם../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

חח ניראה איך יהיה. מי היה בשדה בוקר? מה הסיכוי הקטנטן שאפשר להטעין שם טלפון?

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifשונאת כבר את ימי שבת../images/Emo10.gif

יום שבת לא אמור להיות יום שנחים בו? כל היום חרשתי למבחן בהיסטוריה שבטח אני אקבל בסוף ציון מעפן, למדתי לאיזה בוחן אידיוטי באנגלית שיש מחר, ועוד מעט הולכת לחרוש למבחן במתמטיקה. אוח>< פגשתי את האקס שלי לשעה כי הוא חולה כבר יותר מחודש(
) והבאתי לו קצת דברים טעימים ומיץ תפוזים(כי זה בריא למי שחולה וזה
) ><

למעלה