יום שבת
E eliav16 New member 21/2/09 #2 Dream theater in israel! וואו איזה יום, קניתי כרטיסים להופעה.. פאק, 6000 כרטיסים נגמרו תוך שבוע, בחיים לא ראיתי דבר כזה
Dream theater in israel! וואו איזה יום, קניתי כרטיסים להופעה.. פאק, 6000 כרטיסים נגמרו תוך שבוע, בחיים לא ראיתי דבר כזה
S Shlomit586 New member 22/2/09 #4 ../images/Emo15.gifמה 6000?!?! אמא שלי לא נותנת לי לקנות כרטיס כל כך מוקדם, ואני ממש מפחדת שהם יגמרו או שהמחירים יעלו
../images/Emo15.gifמה 6000?!?! אמא שלי לא נותנת לי לקנות כרטיס כל כך מוקדם, ואני ממש מפחדת שהם יגמרו או שהמחירים יעלו
E eliav16 New member 22/2/09 #5 המחירים יעלו [כתוב בהדרן..] וגם יש סיכוי מאוד מאוד טוב שהם יגמרו... אני ממליץ לך לנסות לקנות עכשיו...
המחירים יעלו [כתוב בהדרן..] וגם יש סיכוי מאוד מאוד טוב שהם יגמרו... אני ממליץ לך לנסות לקנות עכשיו...
E eliav16 New member 22/2/09 #6 ד"א טעות שלי, זה היה סתם טריק של הדרן.. למרות שעדיף בטוח מאשר לעולם לא בני זונות, הייתי קונה את הכרטיסים מאוחר יותר
ד"א טעות שלי, זה היה סתם טריק של הדרן.. למרות שעדיף בטוח מאשר לעולם לא בני זונות, הייתי קונה את הכרטיסים מאוחר יותר
ה ההיא של הים New member 21/2/09 #3 משלחת! סוף סוף סיימתי לכתוב ולערוך את החיבור למיונים למשלחת לאוהיו! מקווה לשלוח את הכל כבר השבוע ולהתחיל להתעסק עם הויזה לארה"ב. (DAMN ) אני ממש גאה בעצמי על מה שכתבתי, הכל בכוחות עצמי (והמורפיקס) ממוחי הקודח משו.
משלחת! סוף סוף סיימתי לכתוב ולערוך את החיבור למיונים למשלחת לאוהיו! מקווה לשלוח את הכל כבר השבוע ולהתחיל להתעסק עם הויזה לארה"ב. (DAMN ) אני ממש גאה בעצמי על מה שכתבתי, הכל בכוחות עצמי (והמורפיקס) ממוחי הקודח משו.