יום שבת!

אחלה הספק היה לי היום

קמתי ב11 מזה שאח שלי העיר אותי בנשיקות. כשהוא רוצה הוא הכי חמוד שיש (הוא בן 5 וחצי
) אכלתי ארוחת בוקר, וראיתי למטה טלוויזיה עד שכולם חזרו כי לא ידעתי אם יש להם מפתח או לא. עליתי לחדר והמשכתי את האתר, עד שקראו לי לאכול צהריים
אח"כ עליתי בשביל לסיים את האתר, סיימתי את מה שעוד היה לי ושמתי על הדיסק כמו שהמורה ביקש. צרבתי על דיסק גם את התמונות שחברה שלי ביקשה ממני מל"ג בעומר, ואח"כ עברתי שוב קצת על החומר בהסיטוריה כי מסתבר שאני זוכרת הכל לא רע בכלל. אפילו הספקתי לראות את הפרק של האוס שלא ראיתי ביום ראשון!!!!
הספקתי גם לנגן קצת. עוד מעט הולכים לסבא וסבתא, וכשחוזרים לנוח ולישון כי מחר מתכונת (אולי אפילו שתיים אם המורה להיסטוריה תסכים לעשות לי אותה מחר).

© h i l a ©

New member
זה הגיוני שהמסע לפולין עולה 7300 ש"ח?!

הגיע אלינו מכתב מהבית ספר בנוגע לתשלום, ופתאום אני קולטת שלא מספיק שהטיסה עולה בסביבות ה6600 ש"ח, גם על ההכנות אנחנו צריכים לשלם! (הייתי מבינה אם זה היה בסביבות ה100, אבל לא, זה 600 ש"ח!) מילא היו מסדרים לנו הסעות להכנות וכיבוד, אבל את כל זה אנחנו צריכים לסדר, לא מספיק ה600 ש"ח האלה... אני חושבת אם ללכת או לא, כי בעיקרון יש לי שם רק חברה אחת טובה והשאר סתם ידידות שאני ארגיש נורא לא נעים להידחף אליהן (אני שונאת את השכבה שלי). כל החברות הטובות שלי החליטו לא לצאת ממזמן, אבל הן מוכנות שבמקום זה ניסע לאילת או שנלך כולנו להפלגה של כמה ימים. אני כבר לא יודעת מה לעשות ועוד פחות מחודש צריך לשלם :S

RakTsarot001

New member
אצלנו זה 400 שקל על ההכנה,

וסכום סופי למסע לא נתנו עוד. מוזר.

שרון710

New member
600 ש"ח הכנה?!../images/Emo2.gif

מה אתם עושים בהכנה?? נוסעים לטיול הכנה בפולין?! איזה מוגזם המחיר הזה! אממ אני בעיקרון לא הייתי מוותרת על המסע הזה בחיים. את תכירי שם את הידידות האלה והמסע הזה מחזק קשרים. אני הייתי נוסעת. (חחח אני באמת נוסעת!
)

gurke

New member
מה?! זה ממש הגזמה.

לנו זה עלה 5100 כולל ההכנה

danieli rose

New member
ולי עלה 4500 בערך וההכנה 200 שקל

שבסוף ממה שנשאר מהכסף שאספנו להכנה אירגנו ערב פולין חצי שנה אחרי :| העלו את זה בצורה מטורפת..

gurke

New member
אבל למה העלו את זה?

הרי זה לא שהטיסות יקרות יותר, והדולר בכלל ירד..

danieli rose

New member
הבנתי שזה כי פולין עברו לאירו.

כשאני טסתי (באוקטובר) הכל היה שם בזלוטי עדיין..אז זה יותר זול.

gurke

New member
באמת עברו ליורו?

אני נסעתי במרץ ועדיין היה זלוטי..וזה שהם עוברים ליורו לא אמור ליקר שם הכל..

RakTsarot001

New member
חחחח זה מייקר הכל אחושילינג, גור.

בגרמניה, למשל, אנשים כבר לא מסוגלים להרשות לעצמם לקנות דברים שהם יכלו לקנות לפני היורו. אני לא זוכרת בדיוק איך הולכת ההמרה, אבל בסוף יצא שמדינה נחשלת כמו יוון הרוויחה מהמעבר, וגרמניה הפסידה.

moran916

New member
כן גם אצלנו המסע עולה 7000

וזה ממש מעצבן רצינו לעשות עצומה בבצפר שיורידו תמחירים אבל יש תקיבוצניקים מעמק הירדן שמכתה ז' בערך עובדים בקיבוץ בשביל פולין ויש להם מספיק כסף לנסוע אז כך שהם לא חותמים למקרה שיורידו תמסע. וגם המועצה שלי וגם הקיבוץ אפחד לא מוכן לסבסד אז כך שיוצאים אצלנו רק איזה 100 ילדים.

© h i l a ©

New member
גם אצלנו זה ככה

אני לומדת בבית ספר שחצי מהילדים קיבוצניקים וחצי מושבניקים ובעיקרון לקיבוצניקים זה לא כזה משנה כי הקיבוץ ממילא ממן להם הכל...

noyy

New member
חח אנחנו גם שכבה של 200

וכל שנה יוצאים 30 בערך

noyy

New member
אני בעד שבכל זאת תצאי..

מחיר גבוה, אבל תנסי בכל המאמצים כן לצאת סעמק, זה ממש מתייקר משנה לשנה

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gifכתבתי פה הודעה בבוקר, וזה נעלםXD

קמתי היום ב 1 ומש'ו, ולמדתי למיני מתכונת שיש לנו מחר באומנות. הולך לי ממש טוב
. עוד איזה שעה עושים על האש כל החברות\ידידים:] יהיה כיף.

למעלה