יום שבת, שעה 17.20 צהריים, להתפקד!

j i m m y

New member
יום שבת, שעה 17.20 צהריים, להתפקד!

מי שנמצא בפורום עכשיו, אין לו או יש לו מה להגיד, להתפקד ! שלחו הודעה, אפילו הכי מטומטמת. תמליצו על שיר. תספרו אם יצאתם אתמול ואיך היה. תעוררו את הפורום הזה! הוא רדום!!

MelodicTruth

New member
רצית הודעה מטומטמת...

קיבלת הודעה מטומטמת

MelodicTruth

New member
הידד!

עוד 10 שעות לטיסה
תהנו פה, אני אשתדל לכתוב גם משם, אשתדל... חוזר בסוף אוגוסט, הפורום לא ימות עד אז, נכון?

Withershins

New member
רעיון שלי

אנשים, תשמעו, אני חושב שאני אוהב את Tool ואת A Perfect Circle לא פחות מכל אחד אחר, אבל יש גבול כמה אפשר לדבר עליהם ובשלב מסוים כבר אין על מה לדבר. מה שאני מנסה להגיד זה בואו ננסה להרחיב את הפורום (Upgrade אם תרצו), נראה לי שרוב האנשים כאן אוהבים את אותו סגנון מוזיקלי אז מה אתם אומרים על להפוך את הפורום הזה לפורום מטאל אלטרנטיבי (לפי ההגדרה של allmusic)? במקום לכתוב רק על Tool ורק על APC אפשר גם לכתוב על Tomahawk ועל Deftones ועל Soundgarden. מה אתם חושבים?

pink cigarette

New member
אין דבר כזה מטאל אלטרנטיבי.

כמה אני עוד צריכה לומר את זה בכל מקום אפשרי? מלבד זה, שטומאהוק וסאונדגארדן זה בכלל לא מטאל. לא מתעסקת עם דפטונז.

Withershins

New member
אוקי, אז אל תקראי לזה ככה

זה לא משנה איך קוראים לזה העיקר הכוונה, ל-Pearl Jam, Soundgarden ו-Alice In Chains קוראים גראנג' למרות שאין שום דבר משותף לואיטולג'י, סופראנון וג'אר אוף פליס... אבל כולם יודעים מה הכוונה, לפי דעתי הפורום הזה נמצא במצב של גסיסה או לפחות תרדמת (השאלה של הסקר האחרון לא הוחלפה כבר חודשים!) ואני באמת חושב שה"Upgrade" הזה יכול לתרום. הייתי בפורום של מוזיקה אלטרנטיבית ונמאס לי לשמוע את אותם דברים על Porcupine Tree ו-Muse. הייתי בפורום מטאל ואני פשוט לא מתחבר לדברים כמו Megadeath. הייתי בפורום ניו-מטאל ואני לא חושב שאני יכול לדבר אם ילד בן 12 ולהגיד לו ש-Stone Sour להקה הרבה יותר טובה מ-Slipknot. ובכלל, אני לא יכול לדבר באף-אחד מהפורומים האלה על Nine Inch Nails, Chevelle או Coal Chamber... אז מה אתם אומרים????

Savant

New member
למען האמת...

אתה יכול לדבר עליהם במוזיקה אלטרנטיבית. בין אם זה פוסט גראנג' (Chevelle, Coal Chamber) או מוזיקה תעשייתית (NIN), תרגיש חופשי. ובכל מקרה.. קרה לא פעם ולא פעמיים שדיברנו בפורום הזה על NIN ואף אחד לא התלונן, אז אני מתאר לעצמי שזה ממש לא בעיה. Np - Guidance - Elevation

Withershins

New member
זאת לא המטרה

אין לי שום-דבר נגד jimmy או נגד הפורום או נגד כל פורום אחר. הייתי בפורום של מוזיקה אלטרנטיבית ויש לי הרגשה שהם חוזרים על עצמם ויש יותר מדי דברים שם שאני לא מתחבר אליהם (Coldplay, Porcupine Tree, Muse) אני רק מחפש מקום שבו יהיה אפשר לדבר איתם על משהו אחר. הסיבה שאני בוחר בפורום הזה היא בגלל שרוב האנשים כאן אוהבים את אותו סגנון וגם הפורום הזה לא מתחדש כל-כך, אני חושב שהעובדה שמשהו כותב כאן פעם ביומיים מעיד על זה.

Savant

New member
הבנתי, אבל

ברגע שאתה משנה את השם של הפורום, אתה מזמין אנשים חדשים שידברו, פחות או יותר, על אותם דברים כל הזמן (יכול להיות שהם יהיו דברים שאתה יותר אוהב, אני לא יודע), ובעצם, לא עשית שום דבר. np - Stabbing Westward - Breathe You In

הוא צודק ואתה צודק

השם באמת לא ישנה פה שום דבר חוץ מאנשים... אבל הפורום גוסס לא בגלל שאין יותר מה לדבר על טול זה בגלל שאנשים לא פותחים בשיחות מעניינות וחדשות וכל פעם חוזרים על אותם שאלות... ובגלל שלא היה מה לדבר יותר על טול מבחינתינו [אנשי הפורום] אז התחלנו לדבר על להקות אחרות קשורות ולא קשורות לטול אז הפורום הזה השתנה מפורום שבו מדברים על טול לפורום שאנשים שאוהבים את הלהקה וקרוב לודאי את אותם סיגנונות מוזיקה יפגשו וידברו על מה שבראש... עכשיו אם תשנה את השם תביא עוד אנשים שירעננו את הפורום אבל גם רוב הסיכויים שהנושאים שעליהם נדבר עם האנשדים החדשים יהיו רחוקים מהנושאים שעליהם אנו אמורים לדבר עליהם בפורום זה ואז כאילו הפורום יאבד את מהותו שזה טול ובלאגנים שקשורים אחי אתה רוצה לפתוח פורום מטל אלטרנטיבי או משהו כזה תפתח פורום חדש אל תשנה פורום קיים יותר נכון תנסה להשתלט

למעלה