יום שבת של בילוי

אלון DRZ

New member
יום שבת של בילוי

ערב טוב לכולם, בשבת האחרונה, כמו בכל שבת כמעט בשנתיים וחצי האחרונות, יצאתי עם חבר לרכב בשטח. לאחר שסיימתי את ההרצה בשבוע שעבר, הגיע הזמן להתחיל לשפשף את האופנוע ברכיבת שטח רגועה. (אפילו את האיתותים עדיין לא פירקתי.) בקיצור ולעניין נסענו לכיוון צפון בדרכינו להר חורשן. על השביל שצמוד לרכבת באזור יקום, לאחר כ 15 דקות רכיבה במהירות לא מופרזת כ- 80 קמ"ש, אני רואה מולי מדרגת בטון בגובה 15 ס"מ. כיוון שלא הספקתי לבלום וכן נכנסתי קצת להלם, נשארתי עם גז קבוע ונכנסתי במדרגה. הקידמי עבר טוב, האחורי נתן לי בעיטה בתחת תוך כדי ההתרוממות, כיוון שאני חזק הצלחתי להחזיק בכידון, ולעופף כמו סופרמן כ 5 מטר שלאחריהם האופנוע נבלם מעט ואני פשוט נחתתי כמו בקפיצת ראש לתוך הקרקע. כמה גלגולים, ונעצרתי. בפעם הראשונה בחיי שלא הלכתי וגם לא חשבתי לראות מה קרה לאופנוע. חברי ירון שנסע אחרי עצר לעזור לי תוך שהוא מתפעל מההתרסקות הכי יפה שהוא ראה, (והוא ראה הרבה 14 בשטח) רץ להרים את האופנוע שכמעט לא הבין על מה המהומה.( שני איתותים שבורים ושריטה קטנה ולא מורגשת) הגעתי הביתה בנסיעה. נזקים בגוף: 1. שבר באגודל יד ימין. 2. אני לא דורך על רגל שמאל כבר יומיים למרות שהצילום לא מראה שבר. כאבים נוראים בקרסול. 3. צוואר תפוס 4. כמה שפשופים בכתף ובמרפק. 5. עגמת נפש. מסקנות: 1. סע לאט יותר 2. במקרה ויש מדרגה בשביל תן פול גז והעבר משקל אחורה ע"מ להרים את הקידמי.(קצת מפחיד לעשות ווילי בשטח ב80 קמ"ש.) 3. בשבילים מהירים רצוי לכוון שיכוך החזרה אחורי למצב של החזרה איטית.( מה שלא עשיתי) תנו בגז וסעו בזהירות. אלון.

vmax*

New member
../images/Emo18.gif תמשיך בזהירות..

תמיד אומרים קשה באימונים קל בקרב...ומה שלא הורג מחשל

מיצו

New member
אוי אוי אוי... אבל נכון!

הם יהיו הרבה יותר מחושלים לקרב מול האח הקטן שרוצה אופנוע כמו ושל האח הגדול...

Mr. Pooh

New member
הייתי ממליץ על...

CT כף רגל, כן, ישדברים שרופאים נוטים לא לראות !

vmax*

New member
מסכים בהחלט ../images/Emo22.gif לי זה קרה......

כאשר התערבבתי קשה עם הנינג´ה שלי.....חשתי כאבים בכל צד שמאל כרגיל צילומים וכו´.ושיחרור המשכתי להסתובב עוד עם הכאב עד שהגעתי לרופא מומחה(אחרי שנה מהארוע) והתברר למרבי הפלא...אחרי האולראסאונד..הM R I והCT כן....יש לי שבר בכתף..וזקוק לניתוח דחוף...אז זה נגמר בניתוח.. מקווה שאצלך זה יגמר בהרבה קרח

למעלה