יום שבת נשמותיי :]

קצת לחוץ לי האמת

קודם כל אני אתחיל ואגיד שאתמול הייתי בבארבי והיה הכי כיף בארץץץץץץץץץץץ#@! כמה התגעגעתי להרגשה הזאת מייגאד
לא יצא לי לראות את הכנסייה לפניי, אבל לשמחתי הם ראו אותי בזמן ההופעה ו"זכיתי" לחיוכים, ככה שאני מבינה שמה שהיה בערך עבר. חוץ מהבאסיסט, יש לי הרגשה שהוא עדיין קצת כועס עליי
בכל מקרה היה הכי כיף בארץ בדוווווווק#@! הלילה חלמתי על הכפרושון. אמאלה לגמרי. אני זוכרת כמה קטעים אבל לא זוכרת את החיבור ביניהם. אחד מהם זה שהוא כביכול בא לעומר, ושליד הצופים (נמצא בהמשך הרחוב שלי) היה את הבוטקה הכתום הזה של הפיס והוא היה שם(אולי בגלל הכרטיסי גירוד מהאלבום?) ושהייתי בבארבי בכלל גם (הבארבי זה של דוד שלו) ו...שהיינו בים (כן, כי גם יש ים בעומר|:) וידידה שלו הייתה (יש לו ידידה שנראה לי שהיא האקסית המיתולוגית והיא קנתה לו משקפי טייסים של רייבן לגיוס, כי הוא הולך לקורס טייס כאילו..) והם נכנסו לים ואני לא רציתי להיכנס והיה גל עצוווווווווום כזה והם היו עליו או משהו בסגנון, אבל לא יכלתי לראות אותם וכשהם יצאו אז שאלתי אותה אם יש מדוזות והיא אמרה שכן ושאלתי כמה אז היא אמרה 70 (?#@) ושאלתי אם הן מתקרבות אז היא אמרה שכן. מה קורה לי?

Aline In Chains

New member
קמתי ב 3,

וכואב לי הראש, ואני משתעלת. =[ לא עושה היום כנראה שום דבר מיוחד, מחר עבודהההה:):)

שרון710

New member
עוד יומיים חופשששש!!@!#!@$@

כל היום מתמטיקה. ובין לבין ריפוי בעיסוק- הכנסת הזמנות למעטפות, הכנסת מפות למעטפות, הדבקת מדבקות. (אללה חתונה
) עוד חודש ויומיים, יא-אללה

giraffeeeee

New member
באלי לקפוץ ממגדל ולהתרסק אל האדמה

בזמן האחרון יותר מידי בא לי למות, להתאבד. לא אכפת לי כל כך שירגישו בחסרוני אני רק רוצה שיפסיק לכאוב לי כל כך, אני עושה המון טעויות וממשיכה איתם ועם הכפיות טובה שיש לי לאנשים, פשוט לא כל כך אכפת לי מאנשים שאכפת להם ממני ואני דורכת עליהם, אכפת לי רק מאלה שמתייחסים אליי כמו אל זבל. באלי למות.

dcohn

New member
מחר אני בקניון עזריאלי של מודיעין!D:

עם חברה שלא ראיתי מלא זמן וגם ידיד משותף:] אם מישהו במקרה שם אני אשמח לראותו
יאללה לישון.

KeReN 0R

New member
למה אני מרגישה כל כך רע עם עצמי?../images/Emo10.gif

הכל מתפרק וזה מחרפן אותי
כולים חולים בבית, עוד לא התחלתי ללמוד למועד ב' הזה ואפילו השופינג ביום שישי לא היה משהו
בנים מסויימים מדכאים אותי ובכלל נראה לי שחודש הבא אני אהיה משועבדת לקורסים
המצלמה שלי עדיין לא מתוקנת, אני לא מצליחה לכתוב ויש לי חרא של חלומות
אני רק חושבת על הגעגועים של שנה הבאה ובא לי למות
אמרתי שהכל יסתדר, שלא יהיה לי דיכאון קיץ אבל למה הכל מרגיש כאילו הוא במסלול הלא נכון

noyy

New member
סוף סוף הצלחתי להחליף את שעות השינה

כבר שבוע אני ישנה עד 8 בערב ואז ערה כל הלילה, והולכת לישון ב11 בבוקר כמו איזו ערפד. כבר התחלתי לדאוג לבגרות במתמטיקה הלכתי לישון באמצע הלילה (בגלל אנשים שהעירו אותי לילה לפני), קמתי עכשיו. אתחיל היום מתמטיקה קצת ואצא לאנשהו, לא יודעת. שבוע שבקושי ראיתי אור יום
(אבל את הזריחות כן, והן אפילו יפות מב"ש
)

למעלה