קצת לחוץ לי האמת
קודם כל אני אתחיל ואגיד שאתמול הייתי בבארבי והיה הכי כיף בארץץץץץץץץץץץ#@! כמה התגעגעתי להרגשה הזאת מייגאד
לא יצא לי לראות את הכנסייה לפניי, אבל לשמחתי הם ראו אותי בזמן ההופעה ו"זכיתי" לחיוכים, ככה שאני מבינה שמה שהיה בערך עבר. חוץ מהבאסיסט, יש לי הרגשה שהוא עדיין קצת כועס עליי
בכל מקרה היה הכי כיף בארץ בדוווווווק#@! הלילה חלמתי על הכפרושון. אמאלה לגמרי. אני זוכרת כמה קטעים אבל לא זוכרת את החיבור ביניהם. אחד מהם זה שהוא כביכול בא לעומר, ושליד הצופים (נמצא בהמשך הרחוב שלי) היה את הבוטקה הכתום הזה של הפיס והוא היה שם(אולי בגלל הכרטיסי גירוד מהאלבום?) ושהייתי בבארבי בכלל גם (הבארבי זה של דוד שלו) ו...שהיינו בים (כן, כי גם יש ים בעומר|

וידידה שלו הייתה (יש לו ידידה שנראה לי שהיא האקסית המיתולוגית והיא קנתה לו משקפי טייסים של רייבן לגיוס, כי הוא הולך לקורס טייס כאילו..) והם נכנסו לים ואני לא רציתי להיכנס והיה גל עצוווווווווום כזה והם היו עליו או משהו בסגנון, אבל לא יכלתי לראות אותם וכשהם יצאו אז שאלתי אותה אם יש מדוזות והיא אמרה שכן ושאלתי כמה אז היא אמרה 70 (?#@) ושאלתי אם הן מתקרבות אז היא אמרה שכן. מה קורה לי?