יום שבת הנחס

suzuki97

New member
יום שבת הנחס

אני רוצה לשתף אותכם קצת במה שקרה לי היום בבוקר מכיוון שאני לא מעוניין שאף אחד שמכיר אותי יתחיל להטיף לי מוסר מלבד המוסכניק שלי שידע זאת מחר אז ככה: התעוררתי בבוקר מוקדם ותכננתי לרדת לכיוון ערד ולאחר הטקס הארוך של בדיקת האופנוע הציוד וההתארגנות קפצתי על האופנוע r-600 suzuki 98 ויצאתי מביתי תוך שאני מחמם את הצמיגים בנסיעה איטית ובזיגזגים לאחר שיצאתי לכביש הראשי לאחר כשני קילומטר היה סיבוב של 90 מעלות ובדיעבד היו שם (ימח שמם)אבנים קטנות של עבודות בכביש תוך שאני מטה את האופנוע ימינה אני מרגיש את הפרונט עולה על האבנים ומתחיל להחליק שמאלה אני כבר מכין את עצמי להחלקה מרים את הראש ומותח את רגל ימין האופנוע בורח לי ואני מסתכל עליו בצער ומתחיל לנחש מה יהיו הנזקים למזלי היו לי את הספייסרים וחוץ מנזר לרגלי הימנית(לא רציני כל כך)נשברה לי תושבת האגזוז ידית הברקס ורגלית הברקס ושק האיגרוף שחזרתי הבייתה. כל שניה שהאופנוע מחליק בא לך לקפוץ עליו ולעצור את הזמן אולם מכך אנו למדים מקווה לחזור כמה שיותר מהר לרכב שיהיה לכם שבוע טוב ורגוע

איש נחמד וגלוי. ספר איפה זה קרה בדי

בדיוק ומה עשית. כדי שנדע להיזהר. ב. למה לערד. בוא לנס הרים. לא פחות דפוק ובעצם הרבה יותר, עם פניות עיוורות. ג. לדעתי היה ראוי שהמועדון היה שוכר עו"ד ותובע הרשויות על הנזק וכד'.

suzuki98

New member
תשובה

אם אתה מהדרום אז זה יוצא בין צומת גבעתי לצומת הודיה באזור אשקלון כביש עם פניות איטיות ולא עמוס הבעיה שרב המשאיות שעוברות שם משליכות אבני חצץ קטנים אני את הלקח שלי למדתי ואני שמח שניתנה לי הזדמנות אם אתה מבין למה אני מתכוון

M O R M

New member
ניב למרות הצער - שמח שהצטרפת

ראשית תרגיש טוב ונקווה שהנזקים מועטים. שנית ברוך הצטרפותך לפורום הכותבים בתפוז. אני מבין שהנסיבות מעט מצערות אולם יש תמיד לראות את חצי הכוס המלאה. אתה לא נפגעת קשה והאופנוע לא התרסק לגדר "בטיחות" של מע"צ. אז קח את החיים בקלות ונשמח אם תקפוץ בהזדמנות להכרות אישית.

../images/Emo101.gif נחס אמיתי אבל יצאתה בזול

רק לידיעתך "זיגזגים" לא מחממים צמיגים !

bendoe

New member
אם אתה צריך רגלית ברקס יש לי

אחת בשקית. מחיר נחמד

bendoe

New member
אגב לפני שעתיים נחתתי אבל

אני רוצה למות
היה פשוט ברףעךראלעי כךףנלחארפ מצטער לא ניתן לתאר!! תמונות מחר או מחרתיים!! והם כבר ידברו בעד עצמם...אגב האגה וצ'מבון ממש ננסים
אני מדבר על כך שהרגליים של צ'אמבון באויר שהוא יושב על הכסא וחותם למעריצים
זה הרג אותי

למעלה