יום שבת בחורבה

MAX D

New member
יום שבת בחורבה

אנשים דיברנו לא פעם ולא פעמיים על כך שאין לנו מועדונים של רוק כמו שצריך בחיפה. אני זוכר את עצמי בתור ילד, היה לי חבר בקריות שקם יום אחד ואמר לי "בוא נפתח מועדון", וזה מה שעשינו. מועדון ה"חור" וה"אופרה" למי שזוכר והיה. מקום שהגדירו אותו כ"מועדון של פריקים, המגעילים האלה עם מכנסי העור והשרשראות על המכנסיים". בכל אופן המועדון נסגר והשנים חלפו. ביום שבת האחרון רני (מנהל החורבה) החליט שהוא רוצא להגיע גם לפלח השוק הזה שמקשיב לרוק, רוק כבד וכד´. הוא הביא איזה D.J שרית מת"א, להגיד את האמת- אותם שירים שהיו ב"אופרה" וב"חור" היו גם פה. כשאני חושב על זה אלו היו גם אותם אנשים פשוט מעט התבגרו (דיברתי עם חלקם שהכיר אותי מעט מאוד התבגרו). תאכלס אם אתם רוצים מקום של רוק כבד על רמה באמת אותה תקליטנית השאירה רושם טוב ועם טעם של עוד לכל חסידי הרוק הכבד שהיו שם. אני יודע שלא היו הרבה אנשים (לכל מי שהיה שם אני מקדים את השאלה "אבל לא הגיעו אנשים... היה ריק") לפי דעתי היח"צון לא היה טוב, בכל אופן מטאליסטים באשר אתם מומלץ עד מומלץ + להגיע לערבים הגוטיים בחורבה.

MAX D

New member
בבקשה אני מתחנן!!!!!!

לא להזכיר את הנמלה. עבדתי שם ב- 3 חודשים הראשונים של המקום. מקום מגעיל. אם מנהלי המקום הצליחו תוך 3 שבועות לריב עם כל ה-D.Jים שלהם מת"א מהטובים בתחום עלי לציין המקום לא שווה יריקה.

Weird Eyal

New member
טוב גם ככה בזמן האחרון אני יותר

בקטע של הפאנק...... ולמועדונים אני בכלל לא יוצא אף פעם אז לא משנה בעצם

abad

New member
החורבה

היי אני אף פעם לא כתבתי פה אבל אני מבקרת פה הרבה . אני זוכרת את אותם הימים של האופרה . מועדון האופרה היה כמו הבית שלי . כל שבוע היינו יוצאים לשם וכבר כולם הכירו שם את כולם אך איזה ימים .

MAX D

New member
מי זה???

סתם מתוך עניין חסר כל תכלית. אני הכרתי שם כמעט כל אחד ואחת.

abad

New member
האופרה

גם אני הכרתי שם כמעט את כולם . בן כמה אתה ומאיפה ? מכיר את החברה מיוקנעם ?

MAX D

New member
את מי שאני זוכר מיוקנעם

תאכלס זו סימונה. עד היום עוד יש לי תמונה שלה.

אממ יש לך עוד פרטים ?

וד"א למה אהבת רוק כבד ומטאל נחשב ללא בוגר בעינך? והחורבה איפה זה? עלות ? אני כנראה שם :) הגמד

OPERATi0N_iVY

New member
אני בערך מתאר לעצמי מה יהיה שם...

די ג´יי שרית, הצעירה המזדקנת בת ה-28-29 בערך תעזור לנו להזכר במיטב להיטי שנות ה-80 (השנים שבהן סביר להניח היא הייתה פריקית מגעילה בקנה מידה של שנות ה-80) עם עזרתם של אדם אנט, זי זי טופ, אר אי אם, איירון מיידן ובשביל הפטריוטים המסריחים - להקת תמוז, תוך שילובים של "הזרמים המתקדמים והעכשיויים ברוק", כמו לינקין פארק, בלינק 182 ואבריל לאווין. הקהל בטח יהיה מורכב מכמה קבוצות - אקס-פריקים בני 25 + שיבואו, כמו די ג´יי שרית, להזכר בתקופת "מחזור א´ של גן האם" (אצל די ג´יי שרית, שבאה מת"א, בטח יעלו זכרונות שנקין), תוך כדי שהם לבושים בצורה מצחיקה ומתנהגים כמו שאל בנדי בד"כ מתנהג כשהוא מנסה להביך את הילדים שלו. קבוצה נוספת בטח תהיה מורכבת מסטייליסטים-היפים כאלה, שכל החיים שלהם זה לדבר על כוס קפה ועוגה על הטיול שלהם להודו אחרי הצבא, באחד מבתי הקפה המגעילים של הכרמל שסתם חוסמים את המדרכה. הם יתווכחו שם על נושאים חשובים מאוד כמו למשל "ההצלחה הרגה את הסקס פיסטולס וככה מת גם הפאנק". שווה לבוא לשם רק בשביל לראות אותם לבושים בשטיחים המגעילים שלהם... וקבוצה מס, 3 - ילדים פריקים מכוערים, עם תיקי צד וסיכות של דגל בריטניה ו"32" (מה זה בכלל?) עליהם. הם סתם יסתובבו בין הרגליים, יעשנו פרלמנט ויכירו שם את ההיפים האחרים (המבוגרים יותר), שידהימו אותם בסיפורים על בוב מארלי ופטריות הזיה בהודו... חוץ מזה בטח יהיו שם עוד מלא כאלה שנראים כאילו יצאו מאחד סיורי הקומיקס של אורי פינק.. ורק המשפט - "החליט שהוא רוצא להגיע גם לפלח השוק הזה שמקשיב לרוק, רוק כבד וכד´." בערך כבר אמר הכל (ואני לא מתכוון לשגיאה הטפשית במילה פשוטה כמו "רוצה").. לסיום - תסלחו לי אם אני פוגע במישהו עם ההודעה הזאת אבל זה נראה לי די מזוייף...

zaradoz

New member
בוקר טוב באמת

לכל אלו שלא הבינו - לא נשארו יותר מועדונים ששמים להם את המוזיקה כמטרה! לא בחיפה, לא בת"א, לא בראש פינה ולא בראס מוחמד. כל המועדונים היום רוצים דבר אחד - לעשות כסף, והרבה. המצב הכלכלי בטטה, וכל אחד מנסה להשאיר את האף מעל המים. כך יוצא שגם אותם אידיאליסטים של שנות ה60-80 קלטו בשנות ה90 שאשפר לעשות כסף ממועדון ונאלצים בשנות ה2000 להלחם בשיניים כדי להשאיר את המועדונים פתוחים. בשום מקום לא יתיחסו ברצינות הראוייה למוזיקה, גם במועדונים שחרטו על דיגלם ג´אנר מוזיקלי מסויים ישמיעו שאקירה אם זה יביא ילדים עם כסף... יש לי רק הצעה אחת לכל מי שבאמת רוצה להנות ממועדון טוב: המצרכים: אוטו בקבוק וודקה בקבוק תפוזים בירה (בקבוקים, פחיות או חבית) מערכת סטריאו + דיסקים 5-15 חבר´ה שדה נטוש מכאן אני מאמין שתסתדרו לבד - אם מישהו יכול לארגן רכב עם מערכת סטריאו אני מוכן לארגן את השאר. ככה גם פתרנו בעצם את בעיית מיקום המפגש

girl111

New member
חורבה? עם כמות העארסים שיש שם

עדיף להתרחק וכמה שיותר מהר.

MAX D

New member
החורבה זה אחלה של מקום

אני לא יודע באיזה יום היית אבל יום חמישי סטודנטים זה אחלה של אנשים בדוק, אחרת לא הייתי מגיע לשם.

girl111

New member
ברור שביום חמישי בימים אחרים

אני בכלל לא מתקרבת לשם... אבל בכל זאת אחוז העארסים גדול במיוחד.... יותר מאשר בבי סייד, למשל

למעלה