יום שבת בגלבוע

המלצה ללופי.

אהלן ארנון, בקש מרוני שיוריד את התמונה הנ"ל לפני שמישהו במנהל (קנדלר לדוגמא) רואה אותה. מלבד התלונה שתוגש נגדך יחזרו על עצמן הצרות של טיסה לאורך החופים מקיץ קודם (פרסום ע"ג ממ"ר או סתם טיסות ממ"ר על החוף). באופן כללי כדאי תמיד לחשוב טוב טוב אם פרסום תמונות של מעשה לא חוקי מועיל לספורט או לאגודה (ובכלל למה לטוס עם ממ"ר מעל יפו או כל ישוב אחר). שאל את הממ"גים איזה נזק תמונה שכזאת עשתה להם. שאל את יוסי מדביר מה קרה לרשיון המדריך שלו בגלל פרסום תמונה. שבוע טוב.

הנזק שבמילה הכתובה.

הי איתי עם כל הכבוד לך, מי שסימן כאן את המטרה זה אתה אם אינני טועה. רצוי לעשות זאת עם דואר פנימי ללופי או לרוני לזר ולא בפומבי, אם אתה כל כך דואג להמשך הספורט בארץ או לארנול לופי. בברכה אורי שמיר

רצוי שכולם ישכילו לא רק לופי.

מצידי רוני יכול למחוק את כל מה שכתבתי ולהשאיר את התמונה.

../images/Emo31.gifרצוי שכולם יעצרו את הנשימה...

איתי, רוני אמנם יכול למחוק את מה שכתבת, אבל הסירחון נשאר.

סחתיין על הפוטומונטאז.

תזהר רק שלא יעשו לך מסדר זיהוי לפי הנעליים. אבל יש כאלו שיזהו אותם לפי הפעמונים שיש להם בקצה הזנב. ואללה איך היינו מסתדרים ללא העצות והדאגה מעבר לים. זה מה שנקרא "רמואוט קונטרוע"

shaison

New member
לאלה שיש אף ןלאלה שאין זמן

לדוד המריח ואהרון שיודע להגיד איך אפשר לעשות יותר אבל אף פעם לא עושה (כי אין לו זמן) איתי בסה"כ מנסה לשכיל את כולכם ושתלמדו מטעויות עבר. טעות כזאת בדיוק (פרסום תמונה) נעשתה בעבר ועלתה לאנשים ברשיונם ולכולנו בעצירת טיסות מנועה ופירסום לתקופות שונות ע"י המנהל. חשוב ששציבור המרחפים ידע למה פירסום תמונה כזאת עלול לגרום ויציל את האגודה מצרות בעתיד. טעות זאת שנעשתה לא פורסמה כדי שלא יריח לאנשים וכי אנשים אחרים חושבים שאפשר לעבור על החוק כל עוד לא מזהים אותך אפילו שזה פוגע בשאר חברי האגודה, לא חלף זמן רב ואינה עוד תמונה בסגנון פורסמה בתום לב ומחוסר ידע למה היא עלולה לגרום. ודבר נוסף אחרון לאהרון איתי בסה"כ מנסה לתרום ולעזור לשאר חברי האגודה גם כשהוא מעבר לים תאמין לי שלו לא יעצרו טיסות בממ"ג או בממ"ר בגלל טעויות של אחרים בארץ אבל לך כן, אני לא מבין למה במקום שתיהייה מהראשונים שאומרים תודה (אתה מרחף רק ממונע בשנים האחרונות) אתה רץ לסכסך? שי לנואל

אחוות אחים

שי, אם לא היית נוקט עמדה לצד אחיך, הייתי ממש מתאכזב ממך. הנקודה היא לא ההערה עצמה שהיא מוצדקת אלא הפורום שאיתי בחר להציג אותה ופוטנציאל הפגיעה שהיא עלולה לגרור. דוגמא: באחת מהדרכות "שמיים" ברכס בנתניה בקיץ האחרון, הייתי עד ל"NEAR MISS" מסוכן שהתרחש עקב שיקול דעת מוטעה של מדריך. הבחירה שלי הייתה להסביר למודרך שהוא במקרה ידידי איך להמנע ממצב זה בעתיד. בחרתי שלא להעלות את הנושא בעבר בפורום כדי שלא לגרור פגיעה אפשרית בגוף\אדם כלשהוא, אבל עכשיו העליתי את הנושא בתור דוגמא לאפשרויות העברת מסרים ומידת האפקטיביות\נזק שביכולתם להסב. <<< FLY HIGH >>>

user

New member
השימוש בשקר כי אפשר

כתבו הלנואלים ובצדק דבריי עזר וחוכמה ל כ ו ל ם אבל רק דוד לא רצה לשמוע אלא רק להרע מה ששכח הוא שאםשר גם לתבוע על הוצאת דיבה והכפשה! וסיפור מהמציאות מעשה באחד דוד שרצה ללמוד לעוף בלי לשלם למי שמוסמך ללמד או לאגודה מה עשה? הלך לחברו אהרון שלימד אותו בבית לעוף עם ובלי מנוע אח"כ כשנתפס ע"י מנהל התעופה והמשטרה (פעמיים) עף בצורה לא חוקית ובמקומות לא חוקיים רץ הוא אל האגודה ובתי הספר לצעוק עליהם שהם בני ז.. והם צריכים להגיד למנהל שיש לו רישיון וגם לתת לו כזה. רק מה בתי הסםר והאגודה לא פראיירים של דוד ואהרון ולכן הם שלחו אותו לאלף עזא..ים. אבל הוא יכתוב וירצה וילמד את הלנואלים וחברי האגודה מה נכון ולא נכון לעשות. ועל זה נאמר באין ציפור שיר גם התחת זמיר

שקרן קטן ביצים יקר.

לפחות תהיה אמיץ ותזדהה בשמך כדי שאפשר יהיה להתייחס אליך. אפילו אם הייתי רוצה לא הייתי יכול לתבוע אותך על הוצאת דיבה והכפשה אבל אענה לעניין כי שמי הטוב חשוב לי. זה פשוט לא יאמן כמה קטן שקרן ופחדן אפשר להיות. 1. אני עשיתי את כל הקורסים שלי באופן מסודר החל מדרגה 1, 2 ,3 גרירה, מנוע, טנדם וממ"ג . שילמתי למי שצריך כמה שצריך. אמנם לא בבית הספר שלך אבל באחד לא פחות טוב. 2. אני לא לימדתי אף אחד לעוף ובודאי לא את דוד. דוד פרנק לא היה צריך אותי בשביל ללמוד לעוף - הוא עושה את זה יותר טוב ממני - וכנראה גם ממך. רק לידיעת כולם דוד פרנק שילם וקיבל את הסמכתו למנוע באופן מסודר מבית ספר מסודר תוך היותו חבר באגודה באופן מסודר. 3.בבירור שעשיתי עם דוד פרנק, לא מנהל תעופה ולא משטרת ישראל מעולם לא פנו אליו בכל טענה כלשהיא. 3. אני לא זוכר שהאגודה אי פעם שלחה אותי לאלף עז... אולי אתה כן - אבל למזלנו אתה לא האגודה - ואני מבטיח לך שכל עוד אני משלם את מסי החבר גם לא תהיה.

שים לב !!!!!!../images/Emo18.gif

אין לי שום ספק שחסר ביצים שכמוך לא הולך להזדהות, משום שאתה יודע שאתה הולך לחטוף תביעה על הוצאת דיבה על כל השקרים הגסים שהמצאת עלי !!! 1) למדתי לרחף לבד (בעזרת ספר הדרכה של "עגור" לא "אהרון") אבל הוסמכתי כדת וכדין לדרגה 2 ע"י טייס ראשי וקורס ממ"ר עברתי בעגור והוסמכתי כמו כן. צובט לך בלב נכון ?!? בוא נמשיך... 2) מעולם לא נתפסתי או קבלתי פנייה של המשטרה או מנהל תעופה על עבירה כלשהיא בתחום התעופה - תבדוק את העובדות אידיוט !!! 3) האגודה לא שלחה אותי אלא אני אותם - הפסקתי לשלם דמי חבר בגלל פלצנים כמוך ושכמותך שבמקום להנות מטיסה נטו, הם מחפשים איך לדפוק ולהפיל אחד את השני. בקשר להוצאת דיבה והכפשה על "שמיים" - כל מה שאמרתי נכון ומדוייק ויש עדים - Go for it !!! אני חוזר ומבקש ממך להזדהות, תקבל 25% החזר על פיצויי הדיבה. U CHICKEN SHIT !!!

אנשים טובים!

לפני כמה זמן דיברתי עם מישהו חדש יחסית בספורט, והוא אמר לי שאחד הדברים שהוא התרשם מהם, זה כמה שהאנשים נחמדים. שאלתי אותו איך הוא יכול להגיד דבר כזה; הרי הוא קורא את הפורום. והוא אמר, עזבי את הפורום. הרי אם היינו בעמדה, הייתם כולכם נזהרים לא לדרוך אחד לשני על המיתרים, וחושבים פעמיים איך לנסח הערה אם יש צורך, ומורידים רכב או אוספים אחד את השני. אז למה בפורום זה כל-כך קשה? אולי כי זה בפומבי, וזה נשאר, וכבר אמרו חכמים את דעתם על המלבין פני חברו ברבים. אז בזהירות עם העצבים והמילים הגסות, ותחשבו על זה, יא בני זו...!

למעלה