יום שבת בבוקר ...

יום שבת בבוקר ...

קמה אחרי שינה קסומה .. חלמתי חלומות ... על נסיכים ואגדות .. קמה ומביטה לצד השני של המיטה .. ורואה אותו ..שם ישן כמו תינוק נפלא .. רואה את גופו עולה ויורד בקצב הנשימות מסתכלת עליו מחייכת .. נזכרת באתמול .. ותכף השעון מעורר מצלצל בקולי קולות הוא צריך לקום ... לעבודה חייב להגיע .. ואני .. נשארת לבדי .. קצת עצוב לי כי הוא לא נשאר איתי אבל, לא משנה .. בשעה אחת הולכת גם אני לעבוד .. וככה היום נגמר .. בלי לשים לב לבאות .. שבת בחוץ לא כלכך חם .. השמש במרומים .. ואין כמעט עננים הנוף של המפרץ הקסום ממש כמו גלויה אני אוהבת סתם להביט להתמכר להרגשה .. שבת של ג´חנון ותודה לאלוהים שיש משלוחים כי את הג´חנונים שאני ניסתי לעשות שרפתי .. עד לפמחים .. יוצאת עם הכלבה לטיול היומי .. מחייכת מאושרת .. הוא נמצא פה באילת .. איתי ... בוקר טוב לכולם .. שבת שלום .. שרון

שרון!!!!!!!

לעבוד?? בשבת?? אוי ואבוי...אפילו אנחנו בעלי הכנף לוקחים לנו (טוב, רק לפעמים..) חופשה בשבת... שמחה כל כך לשמוע שהיה אתמול נהדר.... אממממ....
ומי צריך לעשות ג´חנון כשאפשר לקנות הכל?! מאחלת לך שבת קסומה ושולחת לך סל מלא בכוכבים שאספתי אמש...ואוו אספתי כמה ממש מיוחדים... ועוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים ו...הכי חשוב...עצם-כוכב לכלבה!! רק טוב

למעלה