יום שבת בבוקר

יום שבת בבוקר

שלווה. רואים סרט רומנטי בטלויזיה. אני והנסיך בן ה-11. אני שרועה על הצד, והוא שוכב על הצד שלי. ציפורים מתות בסתר. שם הסרט. ואז - הבחור בסרט מנשק את הבחורה- לאט לאט.רגע קסום. פתאם הנסיך אומר לי אמא, מזל שאין לו סכין ומזלג אני - למה אמר - היה אוכל אותה.. ואני - נדהמת. הילד בן 11. 11!!!! ועכשיו תגידו אתם לא מיוחד הנסיך?!

צר לי לאכזב

איני יודע אם הדבר קשור בהבדלי התפתחות בין בנים לבנות, אך הבת הנסיכה שלי מנסה עלינו (ללא הצלחה כמובן!) נשיקות צרפתיות כבר מגיל ארבע... עכשיו היא מנסה את זה על החבר שלה בכתה א`. היא מזהה שירים רומנטיים כבר מגיל 3 ופניה מאירות באור נגוהות רומנטי עם כל שיר שכזה תוך שהיא רוקדת... איני רוצה אפילו לחשוב על מה שתאמר או תעשה בגיל 11! בכל אופן את הנסיך שלך היא תאכל עם סכין ומזלג, אז כדאי לך להזהירו כבר עכשיו מן הדור הנשי הצעיר יותר... ולחשוב על התמימות שלנו בגילאים האלה.

בחיי מצחיק...

תפס את הפואנטה הבן שלך.. קראתי את שכתבת ואני ככה מהרהרת לעצמי שהילדים של היום יותר מדי בוגרים לטעמי... לא יודעת... אולי זו רק תחושה שלי אבל הילדות נעלמת יותר מדי מהר זה קצת עצוב, לא? אובדן התמימות... על כל פנים.. אהבתי את התמונה שציירת.. את והבן שלך שרועים אחד ליד השני, רואים בצוותא סרט.. אחד מאותם רגעים שאת רוצה שיימשכו לנצח.

אמיר.

New member
זה לא תחושה -זו עובדה מצערת.

כבר כתב על זה ניל פוסטמן `אבדן התמימות`. זו מכת הדור. ילדים צריכים להחשף לאט לעולם המבוגרים. בין אם זה הצדדים הרעים של החיים: ממות, רשע, אי צדק, אפליה. ובין אם זה הצדדים היפים יותר - מה שבינו לבינה. הטלויזה והרחוב וגם חלק מההורים אשמים. כן כן... לפעמים חשוב לחסום מידע. לא כל מח בנוי להתמודד עם כל דבר.

אז מה ידידי?

לא מצאה חן בעיניך הסצינה? הייתי צריכה לעצום את עיני הנסיך? יש גבולות, והם ניתנים,מיוחד אצלי. אבל, לא תמיד אנחנו יכולים להתמודד . חשיפה? תלוי איזה מספר הילד הוא במערך . אצלי הנסיך הוא התינוק, בן אחרי שתי בנות גדולות שחשוף יום יום, למערכות יחסים רומנטיות, סמויות וגלויות. מתמודד הילד ובהצלחה. ולא רק, רומנטיקן הנסיך בנשמתו. וזה היה פירור על נשמתו. שחקנית שמרגישה צורך להסביר להורים צעירים ..

אמיר.

New member
הורה צעיר ... אהבתי .. תודה תודה.

כבר לא כל כך צעיר. לבנות הגדולות (כמה ??) צריך גם להסביר מה מותר ומה אסור לפני הנסיכון הקטן (מאחל לך עוד הרבה כמוהו) ... ובאמת... תודה על המחמאה (לצערי לא מוצדקת...:-( )

אמיר.

New member
פשששש

הלואי עלי ילדים קטנים כשהגדולה תהיה בת 18.5. על כל פנים - הערתי בעינה עומדת חובה עליהן (כמו עליכם) להראות לצעיר רק את הצדדים החיוביים והלא בוטים של החיים. רק אושר.. (בת 18 לחופה - לא ???) :)

עופריקו

New member
ממש רומנטיקן

מקסים הנסיך הקטן שלך... אבל חייב לציין שאולי לומר לו לא לנסות בבית ,את יודעת את הסכין והמזלג...... עופר שמתחיל להיות רעב

למעלה