נתגעגע בובה..
חחח כןן אני לא מבינה את הנתן הזה.. לא מספיק שהוא קרצייה הוא גם מפגר.. מה הוא משתתף בקליפ שיוררד על אמא שלו כשהוא גר איתה בבית איך הוא יכול ללכת אחרי זה הבייתה ולראות את אמא שלו אחרי שהוא השתתף בקליפ שאמ' אומר פאק יו דבי כאילו מה היא לא אומרת לו כלום..? עדיין הוא יורד עלייה חח ולא נשכח את הקטע שהם יוצאים מהקרוון הזה אז הוא אומר אני עייף הוא מכוער.. חח הוא קלע בדיוק למחשבוות שלי בעע אני שונאת אותו יותר ויותר מרגע לרגע את הנתן הזה.. בעע אתם יודעים שיש לו קבוצה לנתן ביאו?? למה? וגם להיילי איזה מגזימים הם נכנסו לו לחיים יותר מידי.. חח עוד משהו מצחיק כשאמ' אומר על התוכנית הזאת באמטיוי ושהוא אוהב את אמטיוי ואז הוא עושה תראה המצלמות פתוחות.. חח קורע יש עוד מלא מצחיקים עם הבנות בהתחלה שהוא אומר שיכבו את המצלמות שובב.. אממ שההיא שהוא על הזה של הבית חולים והיא שמה עליו שמן או משהו אז הוא מסתובב חח הרג אותי.. אממ מה עוד היה מצחיק!.? אהה דרהה חח שהוא מסתכל עליו לפני שהם מצלמים ודרה צוחק חחחח חמוד הדרה הזה למה הוא פורש... אממ היה עוד מצחיקים.. אהה עם ביזארה שהוא יושב עליו חח שמנמן.. למה לא שמו את זה בקליפ..?.?