יום שבת אמינם

my josh

New member
יאפ

יש היום גם באחד איך מכינים את הקליפ וידאוט מי חחח אני מתה על איך שמכינים את זה שהוא מחכה את מובי יוווווווו אתם חייבים לראות וב-4 נראה לי שיש אמינם יורה ופוגע בטח זה יהיה על כל מי שהוא רב איתו.. כי זה סופשבוע יריבים..!

k k1

New member
חחחחחח כן

המייקינג של וויטאווט מי קורעעעעעעעעעעעעע חחח אני יודעת אותו בעל פה מרוב שראיתי את זה

my josh

New member
כן יש לי את זה מוקלט..

חרשתי על זה מכל הכיוונים.. אבל זה מצחיקקקקק במיוחד שהוא מחופש למובי והוא אומר "אי לוב אמינם אי נו ווט אי וונט.." חחחח ושהוא מחכה את אמא שלו חח קורע!! אממ קרין את הולכת מחר..?

k k1

New member
חחחח הקטע של אמא שלו גדול

ושנתן (הקרצייה הנדחף בשבילך חחח) אומר שהוא עושה את אמא שלו בדיוק כמו שהיא באמת... כן אני חוזרת מחר לעוד שבועיים

my josh

New member
נתגעגע בובה..

חחח כןן אני לא מבינה את הנתן הזה.. לא מספיק שהוא קרצייה הוא גם מפגר.. מה הוא משתתף בקליפ שיוררד על אמא שלו כשהוא גר איתה בבית איך הוא יכול ללכת אחרי זה הבייתה ולראות את אמא שלו אחרי שהוא השתתף בקליפ שאמ' אומר פאק יו דבי כאילו מה היא לא אומרת לו כלום..? עדיין הוא יורד עלייה חח ולא נשכח את הקטע שהם יוצאים מהקרוון הזה אז הוא אומר אני עייף הוא מכוער.. חח הוא קלע בדיוק למחשבוות שלי בעע אני שונאת אותו יותר ויותר מרגע לרגע את הנתן הזה.. בעע אתם יודעים שיש לו קבוצה לנתן ביאו?? למה? וגם להיילי איזה מגזימים הם נכנסו לו לחיים יותר מידי.. חח עוד משהו מצחיק כשאמ' אומר על התוכנית הזאת באמטיוי ושהוא אוהב את אמטיוי ואז הוא עושה תראה המצלמות פתוחות.. חח קורע יש עוד מלא מצחיקים עם הבנות בהתחלה שהוא אומר שיכבו את המצלמות שובב.. אממ שההיא שהוא על הזה של הבית חולים והיא שמה עליו שמן או משהו אז הוא מסתובב חח הרג אותי.. אממ מה עוד היה מצחיק!.? אהה דרהה חח שהוא מסתכל עליו לפני שהם מצלמים ודרה צוחק חחחח חמוד הדרה הזה למה הוא פורש... אממ היה עוד מצחיקים.. אהה עם ביזארה שהוא יושב עליו חח שמנמן.. למה לא שמו את זה בקליפ..?.?

k k1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי עכשיו-הזכרת לי את כל הקטעים המצחיקים... אבל נתן חמודדדדדדדדד אל תשנאי אותו כ"כ עדי! חחח ובאמת מוגזם קבוצה לנתן ולהיילי- מה עובר על אנשים?! נסחפו... וגם אני יתגעגע אליכם! מואההההההההההההההההההההההה

my josh

New member
כן הם ממש פתחו לו קבוצה מלאה

בתמונות שלו על ילדים מהכיתה שלו על הביצפר שלו הם השתגעו לגמריי!!..! ויש עוד מלא מצחיקים בקליפ הזה אני פשוט לט זוכרת.. ונראה לי כל שבועיים כשתיסעי לצבא יהיה פה פרידות..! חח לוב יוו!

k k1

New member
חחחחחחחחחח כן אנחנו פורום דרמטי

ואוהב במיוחד!

eMiFrEaK

New member
לילה טוב לכולם!!!!! וקרין..

נתגעגע אלייך!!!!!! כן אין מה לעשות אנחנו באמת פורום רגשן!!!!!!!!!

למעלה