יום רע

41מיקה

New member
יום רע

היי בנות ! יושבת לי כאן במחשב , לא הלכתי לעבודה , כי לא התחשק לי , כי אני עייפה ובמצב רוח רע משהו קרה ואני לא יודעת להסביר לעצמי מה קורה לי , מרגישה ריקנות ותחושה של בדידות היום יש לי יום רע , זה התחיל אתמול , ממשיך היום ואני לא יודעת איך להפטר מזה בעבר הצלחתי להעביר את זה אבל היום זה פשוט נפל עלי כמו אבן כבדה אני לא יודעת למה אני כותבת את זה כאן ... אולי כי סתם בא לי שמישהי תדע , אבל היא לא כאן ... לא בפורום בכל מקרה . אולי אני פשוט צריכה לישון יותר ... אולי זה בגלל העייפות . אולי ואולי ... זו התקופה הזו בחודש ... טוב , מקווה להתעודד עד סוף השבוע , עד למפגש .

היי מיקה ../images/Emo140.gif

אני יכולה לומר לך, את לא לבדך בתחושה שאת נמצאת בה אמנם לי יש אותה כבר הרבה זמן, תנסי לעשות מה אני עושה מאזינה למוסיקה שאני הכי מחוברת אליה בד"כ מדליקה קטורת אבל בגלל המזגן כרגע נמנעת מכך עם תרצי את מוזמנת לפנות במסרים וכן עוד מס' ימים למפגש

41מיקה

New member
לבד ...

אני מבינה שאני לא לבד .. ואלו תחושות שיש לרבות מאיתנו , אבל זה המצב כרגע . בדידות בתוך ים של אנשים , נשים ... בכל מקרה , תודה על עצותייך , בעיקר תודה על שטרחת להגיב ולשתף . ממני מיקה .

היי מיקה

בוקר טוב, לא חייבים ללכת לעבודה כשמרגישים שרוצים להיות קצת לבד, אבל אני מכירה טוב מאוד את הבדידות והריקנות הזאת שמגיעה לכל פינה בנו, אפילו אם אנחנו במקום הכי צפוץ ומלא אנשים. התחושה הזאת שייכת למשהו פנימי ובדרך כלל רק מילה נכונה ממישהו שאוהבים יכולה למלא אותה. אז אני מצטערת שמי שאת רוצה שתגיד את המילה לא נמצאת עבורך, אבל אני כאן ובטוחה שעוד המון בנות מהפורום יהיו כאן בשבילך, בשביל זה בדיוק קיים המקום הזה, כדי לפרוק ולהקשיב, כדי ללמוד ולהתחזק, כדי לשתף וכדי לקבל חיבוק חזק גם בימים קשים. אז אני שולחת לך חיבוק ענק, מאחלת לך שהיום הזה יביא איתו גם אושר והתקדמות בתהליכים. צאי קצת, לפעמים לראות שמש, פרח או חיוך של מישהו יכולים לשנות הרבה.

41מיקה

New member
תודה לך

את יכולה כבר להחליף את הניק שלך ל " לא כ'כ מבולבלת " ... אוהבת את תגובותייך . תודה על ההבנה . תודה על חיבוק וירטואלי . נפגש בשבת ? מקווה שהפסטה שלי תצא טוב ( אולי מלוחה מעט ... ) ונהנה כולנו ממס' שעות של כיף ! כבר מרגישה קצת יותר טוב ... תודה לכל המתוקות שדואגות לעודד ! כבר לא יכולה לחכות לראות את כולכן ! לא מבטיחה לזכור ניק'ס ...

פאמקי

New member
מיקה

נפלא שהקשבת ואפשרת לעצמך לקחת חופש מהכל. שמחה ששיתפת, ומניסיון, כמו שהוא מגיע ללא התראה כך המצב רוח הזה גם נעלם. לגמריי מסכימה שסביבה מחבקת, מזרזת את התהליך. מחבקת מכאן ובטוחה שיהיה יותר בסדר.

41מיקה

New member
גם אני מקווה שזה יעלם כמו שזה בא

תודה גם לך פאמקי על ההבנה . מצפה לראותך בשבת ! אני באמת צריכה סביבה מחבקת , ותודה לך ולכולן שנוצרה כאן אחווה כה ממושכת בין כל כך הרבה נשים , כנראה שזה הרבה בזכותך . מיקה

41מיקה

New member
רייקי ?

תשלחי ! להזיק זה לא יזיק ... כבר מרגישה קצת יותר טוב ! תודה

מיטל225

New member
../images/Emo24.gif

לכל אחד יש ימים טובים וימים פחות טובים.. הכי חשוב לזכור, שהימים הפחות טובים חולפים... הם רק רגע, בדרך לימים היותר טובים... תחשבי חיובי, גם אם זה קשה לפעמים
מחשבה חיובית יוצרת מציאות חיובית

כל כך מוכר לי...

כל כמה ימים, או שבועות במקרה הטוב, נופלת עלי הרגשה כזו... ואז, יום יומיים אחר כך, השמש שוב זורחת והשמיים מתבהרים. אני רואה שהחיים הם כמו גלים - ישנם ימים שמרגישים סערה וחושך, אבל למרבה המזל לאחריהם מגיעים ימים נפלאים ומלאי חיוכים. בימים בהם אין לי מצב רוח - אני מעדיפה לקרוא ולישון...

למעלה