יום רע לטבעת....

יום רע לטבעת....

זה התחיל אתמול, הכנתי לי לארוחת ערב פריכית אורז עם גבינה וסלט טונה. הפריכית לא עברה השאר עבר איכשהו. כשנכנסתי למיטה שתיתי 2 לגימות מים והם פשוט נתקעו לי, עד שלא הוצאתי אותם לא הצלחתי להרדם... היום- בצהריים ניסיתי לאכול מרק פטריות (על בסיס חלב ואחרי 2 כפות הבנתי שזה לא יעבור, 4 ציפסים מהתנור עשו גם את הדרך החוצה. אבל הייתי רעבה.... אז שתיתי כוס תה עם 3 ופלים שעברו, משום ממה. עכשו גם לא עובר כלום... אני מבואסת ורוצה לאכול משהו.... יש עצה????

נראה שהטבעת שלי מאותה סדרה שלך...

ממש ממש אותם תגובות, אבל וופלים לא הכנסתי. בינתיים שתיה עוברת, מקוה שעד הבוקר הסוררת תחזור למוטב, כי אם לא, הריני להזהירה בזאת מכאן על גבי דפי הפורום: יום רביעי מתקרב!!!!! אוי ואבוי אם לא תתנהגי יפה, אקח אותך לדוקטור.

אבל אני רעבה..

לא אכלתי מאז הניתוח שום ממתק/עוגה אבל הייתי חייבת לנסות משהו... אני סה"כ סגורה על 6.. ואני רוצה לאכול משהו.... גם ככה יש לי קצת חלושס בימים האחרונים...

יקירה, נראה לי

שהטבעת מהודקת מדי. אם זה נמשך יותר מכמה שעות או כמה ימים..כדאי לפתוח. כן כן, היא יכולה להנעל גם אחרי שנה בה אכלת והכל היה בסדר. מה גם שאת מספרת על ליחה והיא תוצר של טבעת מהודקת. מאז שאושפזתי והד"ר הכריח אותי לפתוח 1.5 סיסי, כמעט כמעט שאין לי ליחה. והיתה לי עד כדי הקאת ליחה צמיגית כמה פעמים ביום. בהצלחה ותרגישי טוב

סליחה,‏ ‏לא ‏שמתי ‏לב ‏קודם ‏להודעה

שלך.‏ ‏מתנצלת.‏ ‏אני ‏מקוה ‏שאני ‏ארגיש‏ ‏מחר‏ ‏יותר‏ ‏טוב‏ ‏עם‏ ‏הטבעת,‏ ‏בכל‏ ‏מקרה-‏ ‏תודה.

השאלה היא כמה זה תמידי, או ש

האם הליחה הזו תמידית, או חוזרת על עצמה הרבה, או, שהיום זה קרה לך או לעיתים רחוקות, אם זה קורה הרבה, - לפתוח!! אם זה מהיום זה עדיין לא סיבה לפתוח, (אבל קחי את האופציה הזו) וופלים זה לא הדבר הטוב לאכול במצב כזה, הצמקאו שבהם עולה ללא הפסקה, תנסי כוס תה חם וביגלה של אופירA (שמיניות פשוטות,) מנסיון זה עובד. הרעב לא יפסק על ידי הנשנושים הללו, הוא רק יגבר! בהצלחה, בקלות, ותעדכני.

סגרתי סגירה שניה ביום רביעי.

של 1 כי הפעם הקודמת די סגרה אותי.. יש לי כבר הרבה זמן ליחה אבל קצת.. לא ברמה חונקת.. אבל בימים האחרונים זה ממש התגבר.. ו..תודה..

אופירA

New member
מנהל
הטבעת שלך התהדקה יותר מידי

אם זה לא ישתחרר במשך הזמן (וזה יכול להשתחרר, כי הסגירה עדיין טרייה), תצטרכי ללכת לפתוח ב-1/4 או 1/2. הלחה לא צריכה להיות. זה בגלל טבעת סגורה מידי וחוסר יכולת להעביר מזון. במקרה של טבעת סגורה מידי חייבים לעבור לתזונת נוזלים, רצוי חמים, ולהסתפק בזה (יומיים שלושה) עד שהטבעת נפתחת או עד שהולכים לפתוח. אם את רעבה, תאכלי בינתיים קצת וופלים, כי את לא הולכת להמשיך עם תזונה כזו לכל החיים, רק כמה ימים עד שתחליטי אם זה משתחרר או שאת הולכת לפתוח. נסי באמת, במקום וופלים, את הבייגלה שמיניות לסירוגין עם שתיה חמה. ותעדכני מה קורה.

תודה ‏יקירה.‏ ‏

אני ‏יראה ‏מחר ‏איך ‏מרגיש ‏לי..‏ ‏תודה‏ ‏ולילה‏ ‏טוב..

למעלה