יום רגיל בחמוס?

samisam

New member
יום רגיל בחמוס?

משהו יכול לתאר לי יום רגיל בחמוס מה הוא עושה? ואיך לשחק? איתו מה אני משחק איתו כמו חתול??או שיש משהוא אחר??

Sweet Fantasy

New member
אל תעלב או משהו

אבל אני לא מבינה מה הסתבכת? יש לך חמוס, זרום איתו
לא צריך להיות מומחה לחמוסים בשביל לדעת איך לשחק איתו
אתה יכול לקנות לא צעצועים שמתאימים לחתול (אבל שיהיו קשיחים יותר אפר גם של גורי כלבים) לא מומלץ לקנות משחקים מספוג וגומי.

samisam

New member
לא נעלבתי

לא נעלבתי אבל גם רציתי לדעת יום בחמוס שלכם?? מה כל כך קשה להבין
, יש לו מליון צעצועים והוא לא רוצה אותם אז אם אני לא צריך לשאול שאלות אני יחפס פורום אחר ,כי כל הענין של הפורום זה הדרכה לא?!, ושאלות (ומפגשים וכו'..)בלי לפגוע
תפסיקו לחשוב שהחמוס זה דבר פשוט בהתחלה כי אני לא רואה את זה ככה, יש אנשים שלא יודעים והם ישאלו את השאלות הכי מפגרות שיש בשביל זה אתם פה לא הכול מובן מראש!אני מצטער שאני קצת תקיף אבל אני לא יודע איך מתנהג חמוס במשך היום ואני רוצה לראות שהחמוס שלי נורמלי כלומר לא שהוא לא בודד או שאני מציק לו יותר מדי אני אוהב אותו ולא רוצה לעשות שטיות

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo12.gif נסחפת עם התגובה

זאת הייתה הלצה.. ואני חושבת שענו לך כאן על לא מעט שאלות שלאחרים יראו "טיפשיות", וענו בכיף. זה לא כל העניין של הפורום, אבל כן ברובו זה להדריך ולעזור, ולשמש מקום מפגש לבעלי חמוסים. ברור לי שלא הכל מובן מראש, אבל משחק עם חמוס לא צריך להיות מסובך.. אם היה לך כלב לא הייתי שואל איך לשחק איתו,, אולי לא הבנתי אותך נכון ויותר התכוונת עם מה לשחק איתו.. כי ה"איך" זה כבר אינדיבדואלי לכל מגדל. כמו כן, כל חמוס מתנהג בצורה אחרת והסדר יום (אפשר לחשוב שהם איזה אנשי עסקים) שלו שונה.. אם חמוס א' מתנהג ככה וחמוס ב' ככה זה לא אומר שחמוס ג' לא נורמלי. תתאר מה אתה עושה עם החמוס שלך ואיך הוא מגיב ונאמר לך אם זאת תגובה נורמלית לחמוס - אם זה משחק או תקיפה וכו'.. זה יותר קל מאשר להסביר איך הסדר יום או איך אנחנו משחקים עם החמוסים, לא כל חמוס אוהב כל משחק ולא כל חמוס מגיב בצורה דומה.

samisam

New member
קצת נסחפתי ../images/Emo9.gif

טוב אז החמוס שלי לא אוהב לשחק! הוא רוצה רק לטייל בבית , הוא כל הזמן קופץ שאני בא אליו זו מין קפיצה עם עיקול בגב וכשאני משחק איתו הוא לא רוצה לנשוך אותי אפילו חלש והוא מתרחק ממני כאילו לא בה לא לשחק,ויושן המון חחח,אז לא יודע או שאני לא יודע לשחק איתו הוא שלא בה לו לשחק

Sweet Fantasy

New member
הקפיצות האלה

עם הקימור בגב ובדר'כ מלווה בציחקוק או פתחית פה (לא תמיד) זה הדרך של החמוסים לשחק.. הם לא ממש כמו כלב, לוקחים צעצוע ויעשו איתך "משוך בחבל" יש להם צורת משחק דיי משעממת, אבל משעשעת תן לו שקית ניילון לשחק איתה ותראה איך הוא ישמח. חמוסים ישנים הרבה ורוב שעות הפעילות שלהם בלילה, תלוי איך תרגיל אותם, אם תשחק עם החמוס רוב היום הוא ילך לישון בלילה, וההפך. בקשר ללטייל בבית, המקום חדש לו, חמוסים נורא סקרנים. עד שהוא לא יכיר כל פינה בבית הוא לא ישקוט
בקיצור יש לך חמוס נומלי לחלוטין. ואני לא מבינה למה שתרצה שהוא ינשך אותך?

samisam

New member
כן משום מה../images/Emo6.gif

כן
הוא אוהב שקיות זה מצחיק לא את השקיות שאני נותן לו, הוא בוחר את השקית שהכי לא והכל על הרצפה חחחח,ויש לו איזה סטיה לנעליים חיחיחי

Sweet Fantasy

New member
לכל החמוסים ../images/Emo6.gif

ממליצה לך להסתכל אחורה בדפי הפורום.. אפילו תעשה חיפוש לפי מילים שמעניינות אותך (נעליים וכו'), ופשוט תקרא על מקרים של הגולשים על החמוסים ותוכל לראות כמה החמוס שלך נורמלי
תהנו.

מה זה יום רגיל לחמוס?

מאד שיגרתי קם בבוקר, שוטף פנים,מצחצח שינים, אוכל ארוחת בוקר (בדרך כלל קורנפלקס עם חלב) מתלבש, ומתחיל עם כביסות,ניקיון הבית, קפה עם השכנה, מכין ארוחת צהרים. אתה יודע, מאד שיגרתי כמו אצל כל החמוסים
סופי - באוירה פורימית

למעלה