יום רביעי

אפי לוג

New member
יום רביעי

ביום רביעי נפטר דני. בכל יום רביעי נהג דני להעדר מהבית. נורית, זוגתו, לא חקרה אותו מעולם לפשר העדרויותיו. 20 שנות נישואים המציאו לה נוחות שבשיגרה ובקביעות שחדרה לחייה. דני היה עו"ד בעל משרד קטן שהתמחה בעיניני אישות. טיפוס אפרורי משהו, לא סוער, שיגרה של בית, טניס, אופני כושר, אשה קטנה ועבודה. ביום רביעי נכנסה רינה למשרד. רינה חיפשה עו"ד שיטפל בתביעת הגרושין שלה. ביום רביעי נכנסה רינה לחייו של דני. היעוץ והטפול חרגו מהמסגרת הרשמית והפכו לתמיכה אישית, טפול צמוד ויחסים אינטימיים. כעו"ד המחוייב בשמירת סודיות, הצליח דני להסתיר מעיני כל את מערכת היחסים הכפולה שנמשכה ארבע שנים. ביום רביעי הכריעו מאמצי ההסתרה את דני והוא נפטר מדום לב. ביום רביעי, שלאחר השבעה, נשמעה נקישה על דלת ביתה של נורית. בפתח עמדה רינה, אוחזת בידו של זאטוט כבן 4. "שלום, אני רינה וזה עידו של דני", אמרה, "ואין לי שום מושג איך אני אמורה למלא את החלל של ימי רביעי בלי דני". בכל יום רביעי נוהגת נורית להעדר מביתה. היא מגיעה אל נורית למלא חלל של ימי רביעי. נורית אוהבת שיגרה.

למלא חלל של יום רביעי

יפה התרתי-משמע הזה... אותו כפל משמעות של המילה חלל: למלא חלל במובן הוואקום שנפער. ולמלא חלל - במובן האיש עצמו שנפל חלל. נגני, נגני, חללייקה... כמו שאני מכיר אותם - את רשאית להיות בטוחה שגם ביום שלישי הוא היה אצל ההיא. על דלת מישרדם של עורכי הדין ממילא מתנוסס שלט: ביום שלישי - המישרד סגור.

magy

New member
אתה לא מכיר את אפי

אלופת הסיפורים..........עם הפואנטה.......

אטיוד5

Active member
how straight can one get?

פליז, אלומיניום, מדובר בחלל במפשעתה וגם, וזה הכי חשוב, בחללית ושמה תשוקה

אטיוד5

Active member
זאת טיבה של הבעירה הפנימית.

ככה זה כשעושים צעד קטן שהוא גם צעד גדול. תזכירי לי, 1969? או לפני? רדע , ארוך לגוגל לבדוק.

אפי לוג

New member
הקדמתי להם כנראה את הנחיתה

בחודש... מספרים על ארמסטרונג כשהיה קטן, שיחק כדור עם האחים שלו בגינה. הכדור עף לחצר של השכנים, הוא עבר מעל הגדר להחזיר את הכדור ושמע את השכן מבקש מהשכנה שתמצוץ לו. השכנה ענתה: "כשארמסטרונג הקטן ינחת על הירח אני אמצוץ לך". כשנחת, ויצא מהחללית, חייך הנ"ל ואמר: "גב´ סמית, הגיע הזמן לפרוע את השטר".

magy

New member
גם סבתא שלי הבטיחה לסבא שלי

אבל לא קיימה......

magy

New member
שני ילדים

שתי הפלות.......... אחר כך סגרה את הבאסטה..... מעט זמן אחרי שנולדו הילדים....., שמעתי סיפורים........עליהם. היא ישנה עם הבת במיטה.......וסבא עם הבן....... הפרדת כוחות...........

אפי לוג

New member
יוני 1969

ארמסטרונג. ויש לי אגדה אורבנית מצחיקה וחביבה על מה אמר האיש ברגע הנחיתה... עוד כמה דקות אכתוב אותה

גל-עמית

New member
קוסמונאוט......

א-פרופו נחיתות בחלל... מה היו המילים הראשונות של האסטרונאוט הראשון שנחת על השמש?????? התשובה - גם בעוד מס´ דקות......

גל-עמית

New member
....כשהוא דרך לראשונה........

צעק: "אהההההההההההההההההההההההההההההההה".....................

אטיוד5

Active member
תתקני את נורית לרינה או ההיפך

במשפט האחרון. או במשפט הלפני אחרון. שני פתרונות שונים וקבילים. מאמצי הסתרה עולים בדום לב? ואי לכולנו, ואי ואי. מצד שני, כדאי למות עם חיוך, לא?

אטיוד5

Active member
אם אפשר היה להביא משהו בדיעבד

לפורום, זה היה הזמן. כי אני כבר שומע את כולם אומרים לי "דבר בשם עצמך" הרשו לי לגחך. חחחחחחחחח.

גלי10

New member
אפי לוג

צימררתני
אפילו באפולו 13 , ב - 13 לאפריל 1970 בשעה 13:00 . תקלה !

אטיוד5

Active member
כל העולם עצר את הנשימה

לירח הם לא הגיעו אבל לפחות בסוף הם נחתו בשלום יצא גם סרט על הטיסה הזאת

למעלה