יום רביעי

Anni Lupu

New member
פאק, ישנתי 14 שעות!

אחרי כמעט שבועיים בהם הפכתי את היום עם הלילה, ואחרי כמה ימים טובים בהם אני בקושי ישנה, אני גאה לומר שאתמול נרדמתי ב-22:00, וקמתי היום ב-12:00! בערב מסיבת יום הולדת 18 לאביה אצלה בבית, ואולי אח"כ יוצאים איתה. נראה. מעניין אותי לדעת את מי היא הזמינה... מחכה למחר כבר!

data6

New member
זה קורה לי כל הזמן

פעם הייתה תקופה שהיה יוצא לי שבוע ככה שבוע ככה אבל זה בעיה כי אין כמעט ערוצי טלוויזיה ישראלים שמשדרים 24 שעות

DanieLushka

New member
אההההה הכול כל-כך מיותר -_-

עוד מעט נוסעת לפתח-תקווה לחנוכת בית של בת דודה שלי. אתמול דווקא היה מעניין לשם שינוי.. אנשים אינטיליגנטים זה מרנין. P:

Snow fairy

New member
הלוואי שהבוסית שלי תמות

והלוואי שזה יהיה ביסורים קשים.

Snow fairy

New member
אם היית מתקשר או חוזר לסמסים שלי

הייתי מספרת לך למה ואז היית אומר שזה מוצדק לחלוטין

Robin Sparkles

New member
הייתי בגאפ../images/Emo9.gif

בגדים יפים.אהבתי... בזבזתי קצת
הייתה שיחה מצחיקה בפייסבור ב-5 ומשו בבוקר בזמן שחילקו את העיתונים
חח צחקנו על זה שהם זורקים חזק מידי את העיתון

FartherAway

New member
איזה יום נוראי.

הלכתי לישון ב6 וחצי בבוקר. ב10 התחילו לקדוח לי בקיר. מסתבר שעושים שיפוצים בחדר של אחותי הקטנה, שצמוד לשלי, וחלק מהם היה לעשות חור בין שני החדרים כדי לשים רשת חשמל. וכאילו זה לא מספיק, אני כולי בהלם מהקדיחות, ואחד מהשיפוצניקים נכנס לחדר שלי! אני שונא אותם. נרדמתי שוב ב1, כשהם הלכו, והתעוררתי עכשיו. אין לי כוח לצאת מהבית אפילו.

dcohn

New member
מפגש פורום גלגלצ בלונה פארק:]

היה נחמד.. מאוחר יותר יומולדת לאביה אצלה בבית:]

LadyFlame123

New member
אז ככה

אתמול בלילה למדתי לתיאוריה..דווקא הלך סבבה. ואז כבר לא הלכתי לישון כי היה מיותר קצת. אז הלכתי לקניון לעשות טופס ירוק. עשיתי. הייתי אמורה ללכת לרופא עיניים בנפרד כדי לא לשלם מיליונים על הדבר הזה, אבל הוא עובד רק מארבע אז כבר נרדמתי עד אז. אז ביום ראשון כי מחר עבודה. פשוט ישנתי עד לפני שעה..עם קצת הפסקות. שוב לילה של תיאוריה?

Under the GUN

New member
התחלתי את המכינה, מחר החתונה!

התחלתי היום את המכינה שלי, היה כ"כ אדיר אבל חזרתי הביתה כי מחר אחותי מתחתנת.. סוף סוף
ד"א, אני לא אהיה כאן כל שבוע הבא, אני צריך שמישהו יפקח עין על הפורום בשבילי.. שידבר איתי בפייסבוק או במסרים או משהו תודה

mikmikonet

New member
בהצלחה במכינה ../images/Emo13.gif

אני מתחילה גם ב31... נקווה שיהיה לי לפחות חצי כיף ממה שלך... ומזל טוב לאחותך!

יום להיט

יצאנו ב-5 בערך לכיוון ירושלים לפסטיבל הבירה (+ הופעה של הדג נחש - היה תענוג), אחרי זה המשכנו בטיול בעיר העתיקה ונגמר בהמבורגר לילי בIWO או משהו כזה. היה טעים דווקא. וגם הספקתי להיות בגאפ, דווקא לא מצאתי משהו מיוחד.

למעלה