יום רביעי

LOLI152

New member
איזה יום הזוי/מבוזבז

קמתי ב10 בבוקר. אמא הציעה לקחת אותי לבצפר.. התארגנתי וזה.. 10 וחצי הייתי בבצפר. שעה רביעית (התחלתי בה.) :לשון. היה סבבה. כמעט ולא למדנו, אבל היה אחלה. החלטתי ללמוד.XD הפסקה: היה נחמד.. ואז.. השוס! שעות חמישית שישית היה אמור להיות לנו מבחן באזרחות. המורה שלנו, יש לו כריזמה של גופה, חוץ מזה, היו לנו איתו בערך 4 שיעורים, מתוכם ב2 הוא הלך, 1 לא היה, ושיעור שהוא לא לימד בו באמת.. בקיצור, קיבלנו את המבחן.. אף אחד לא ידע כלום. כולם הגישו דף ריק.. באו ללכת.. המחנכת שלנו הייתה.. עצרה אותנו.. נכנסה הרכזת שכבה+רכזת אזרחות של הבצפר.. נכנסה.. ודיבורים דיבורים ..פוף,אין מבחן. אז הלכתי הביתה:)
בהמשך מחכה לי ישיבה עם הצוות הכי מצחיק בארץ.
נהרס לי הפלאפון. לא עובד.
היה מצחיק, הייתי מאושרת. :)

LOLI152

New member
בית זונות.. זה מה שהולך..XD

באופן עקרוני- הבצפר שלנו מסודר להפליא בסדר השתלשלות החיים של מי שלומד בו. בית ספר->משטרה->בית משפט->בית חולים->בית קברות. אאוצ'? אכן. בית זונות, לומדים איך להיות שרמוטות, ואז הולכים לעמוד בצומת. (הבצפר בצומת.)

התבטלו 4 שעות מגמה, הו יה!

שעה 1: ספורט. חזרתי לשלב ה"לא רוצה לשחק"
שעות 2-3: אנגלית עם מורה שרוט
והוא נתן מלא שיעורים כי השיעור הבא שלנו רק ב-1 בדצמבר.
שעות 4-5: תנ"ך, החזירה מבחנים, קיבלתי 100 (היחיד בכיתה
). שעה 6: ספרות, בית הבובות מסתמן כממש נחמד. וברוב טיפשותי שכחתי את המבחן שהיא אמורה לתקן בבית
אני מקווה שהיא תבדוק לי אותו מחר. ואז היו אמורות להיות עוד 4 שעות מגמה שהתבטלו כי המורה לא הגיע!!!
איזה כיף לחזור ביום רביעי הביתה כשעוד יש שמש בחוץ.

../images/Emo43.gif(ו)נע../images/Emo67.gif

1 אנגלית
. התחלנו לקרוא את שר הטבעות
. 2-3 היסטוריה
ראינו סרט על השואה. הנושאים שלומדים ביחידה השנייה בהיסטוריה דווקא מעניינים
. 4-5-6תולדות האמנות
הרצאה על הנשים בתנ"ך ביצירות אמנות עם איזה מרצה מיוחדת שהביאו לנו
. 7-8אמנות
הברזתי הביתה.

עייפות!

שעתיים אזרחות, היה צחוקים, שעה ספורט, סיוט. אח''כ שעה הסטוריה משעשע גם כן ושעתיים תנ'ך.. הזוי משו. יאללה, ללמוד מתמטיקה.

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifגם כן ימי רביעי האלה../images/Emo3.gif

שעה 1: תנ"ך- זה ממש מעניין! התחלתי לקרוא באמצע השיעור את הספר תנ"ך והתקדמתי בכמה פרקים(כשהמורה דיברה על משהו לא קשור) חח ממש הופתעתי מעצמי שאני מתעניינת בזה. שעה2: ספורט, הייתה צריכה להיות מדידה של קפיצה על חבל, אבל הצלחתי להתחמק מזה
שעה 3-4: אנגלית, היה נחמד ביותר שעה 5: אזרחות, קיבלתי 80 במבחן שלא למדתי אליו בכלל
אח"כ הלכתי לקורס במתמטיקקה והיה לא רע חזרתי הביתה, התחלתי להתכונן למבחן בהיסטוריה שיש לי מחר, התיאשתי ובאתי למחשב
חח

שונא את ימית רביעי!

1. ספרות - היה פשוט משעמם!!!!!!!!!! 2. תנ"ך - היה די בסדר.. 3. מתמטיקה - המשכנו סדרות, הבנתי אבל מתקדמים מהר וכבר שכחתי מה היה בשיעור הקודם.. 4. מתמטיקה - חשבון דיפרנציאלי..היה קל ביותר :) 5. אנגלית - עכשיו המורה נתן את החומר למבחן שיהיה ביום שני
6. ספרות - עוד שיעמום... 7. ביטול 8. ביטול

למעלה